Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Peko Peko House - banner 0Peko Peko House - banner 1

Peko Peko House

4.02 reviews
Asian • Bendungan Hilir • Below 100K
OPEN NOW Today 11:00 - 22:30
Opening Hours
Monday11:00 - 22:30
Tuesday11:00 - 22:30
Wednesday11:00 - 22:30
Thursday11:00 - 22:30
Friday11:00 - 22:30
SaturdayClosed
Sunday11:00 - 22:30
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Peko Peko House

Peko Peko House - menu 0

Photos of Peko Peko House

Jl. Bendungan Hilir Raya No. 58AShow In Google Maps >
Services
halal
outdoor-seats
smoking-area
take-away
casual-dining

Reviews of Peko Peko House

5
4
3
2
1
4.0
2 ratings
 - @henjiwong
@henjiwong
in InstagramDec 2, 2020
Chicken Steak Served with Japanese White Rice, egg and Sauce - - ENAK, SEHAT dan MURAH! Kayanya 3 kata itu yang paling pas gambarin makanan dari @pekopekohouse , jadi ceritanya kemarin sore gue jalan2 ke BENHIL, trus tergiur cobain makanan 1 ini, dan akhirnya g pesen “Chicken Steak Served with Japanese White Rice, egg and Sauce” jdi tuh ayamnya digoreng gtu pake tepung khusus trus di pakein telor omega, trus kita bisa milih sambel (gue pake sambel matah dan Sambel sumo) wahhh 2 sambel ini sih ENDOLLLLL BANGETT! Trus nasinya juga pake nasi jepang gtu jdi pulen banget.... dan harganya cuma 27K!! 😱 - - 📍 Jl. Bendungan Hilir Raya no 58A WA ( 087888505060) - - ⏰ : Sunday - Friday ( 17.30 - 22.30) , Saturday Close - - - - - - - #pekopekohouse #1japanesechickensteak #food #foods #foodnesia #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodisfuel #foodforthought #foodie #foodphotography #foodstyling #beautifulcuisines #foodlover #foodshare #fooddiary #kulinerjkt #kulinerjakarta #kulinerindonesia #jktfoodbang #kulinerbenhil #kulinerbendunganhilir
Chicken Steak Served with Japanese White Rice, egg and Sauce -
-
ENAK, SEHAT dan MURAH! Kayanya 3 kata itu yang paling pas gambarin makanan dari @pekopekohouse , jadi ceritanya kemarin sore gue jalan2 ke BENHIL, trus tergiur cobain makanan 1 ini, dan akhirnya g pesen “Chicken Steak Served with Japanese White Rice, egg and Sauce” jdi tuh ayamnya digoreng gtu pake tepung khusus trus di pakein telor omega, trus kita bisa milih sambel (gue pake sambel matah dan Sambel sumo) wahhh 2 sambel ini sih ENDOLLLLL BANGETT! Trus nasinya juga pake nasi jepang gtu jdi pulen banget.... dan harganya cuma 27K!! 😱
-
-
📍 Jl. Bendungan Hilir Raya no 58A 
WA ( 087888505060) -
-
⏰ : Sunday - Friday ( 17.30 - 22.30) , Saturday Close
-
-
-
-
-
-
-
#pekopekohouse #1japanesechickensteak #food #foods #foodnesia #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodisfuel #foodforthought #foodie #foodphotography #foodstyling #beautifulcuisines #foodlover #foodshare #fooddiary #kulinerjkt #kulinerjakarta #kulinerindonesia #jktfoodbang #kulinerbenhil #kulinerbendunganhilir
 - @ryanomz
@ryanomz
in InstagramDec 2, 2020
Enjoying non MSG chicken with a richfull taste and affordable price at @pekopekohouse. It's available on gojek also if you want to try it. They have 4 different sauces: Sesame oil, Tangy, Sambal Matah, Sumo Sauce here. My favorite one is the tangy one . #chicken #handsinframe #flatlay #flatlaytoday #flatlayforever #onthetable
Enjoying non MSG chicken with a richfull taste and affordable price at @pekopekohouse. It's available on gojek also if you want to try it. They have 4 different sauces: Sesame oil, Tangy, Sambal Matah, Sumo Sauce here. My favorite one is the tangy one
.
#chicken #handsinframe #flatlay #flatlaytoday #flatlayforever #onthetable