Follow us for Fresh Content EverydayFollow us

Photos

Epicentrum Walk, Lantai Ground, Jl. HR Rasuna Said Show Map >
021 29941324
www.otellobby.com
Opening Hours
Mon - Fri 07:00 - 22:00 , Sat - Sun 11:00 - 00:00
Description
Located in the Annex Building of Bakrie Tower, Otel Lobby will steal your heart in no time. The decoration imitates a classic motel lobby. Complete with the look of some luggages on the concierge trolley beside the reception area. Going on to the menu, Otel Lobby serves Western favorites along with some Asian delicacies. A thing one should not forget to try is their cronuts. It's to die for. 
Services
AC
Accept Credit Cards
Eat Jakarta
Live Music
Parking Area
Power Plug
Take Away
Book Online
Valet Parking
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area

Reviews of Otel Lobby

Load placeholder

Febri Pradana
614 photos564 reviewsOct 18, 2016
8 Salmon Steak Paling Enak dan Menarik di Jakarta
Buat kamu yang suka makan salmon dan mengedepankan keindahan, langsung aja dateng ke Otel Lobby di Epicentrum Walk ini. Potongan kecil salmon steak dipadukan dengan saus Hollandaise yang ditata sedemikian rupa. Udah enak, cocok buat jadi objek foto pula.
@eatandcapture
in InstagramJan 20, 2016
Otel Lobby @otellobby Fried Chicken and Ribs Pizza should be good for your energy boost today. Have a good day and be positive! 😀 #eatandcapture #mytablefoods #otellobby
Febri Pradana
614 photos564 reviewsOct 11, 2016
7 Cronut Manis Nan Fluffy di Jakarta
Kreasi unik dibikin Otel Lobby dalam urusan cronut atau mereka menyebutnya Cro-Nuts. Selain ada Lemon Vanilla yang jadi mayoritas rasa cronut, hadir pula Vanilla Chocolate Crunch dan Coffee Caramel Glaze yang ada isinya di dalam.
@eatandtreats
in InstagramSep 21, 2013
Lunch at @otellobby @otel_lobby ♥. #eatandtreats
yulia sukma
2 photos6 reviewsAug 24, 2016
tempatnya keren banget buat dinner,suasana romantic...cocok deh buat dinner romantis...makanannya juga enak di tambah lg dgn sgelas white wine yg nikmat. untuk harga,worth it lah...cuma syg tempatnya sedikit remang2...hehehe
@jenzcorner
in InstagramJul 28, 2012
Pan roasted salmon with fried mussels, beet puree, herbed apple sauce @otellobby
Puspita Yuniastuti
2914 photos2701 reviewsApr 22, 2016
7 Heaven On Earth Buat Para Red Velvet Hunters
Pesen Red Velvet IDR 35k, bonus 1 scoop of ice cream. Walaupun ukuran nya kecil dengan lapisan cream cheese yang tipis, tapi rasa nya? kamu cobain sendiri deh mendingan.
@jenzcorner
in InstagramFeb 22, 2012
It's a good night @Otellobby with a glass of 'burning mandarin' (vodka, chili, lemon, orange & cranberry)
Nana You
4 photos1 reviewsFeb 12, 2016
Great dining experience
I was dine-in here on 10 feb'16 to celebrate me and my boyfriend's birthday. After looking for so many resto finally i choose this one. I love the ambience of the restaurant, it's not very crowd, we can say kind of private so we can discuss many things. There's also a live music to entertain the guest. I ordered steamed fish of the day, the portion was enough, but too small for me.. Hehe but i loved it. And my boyfriend ordered roasted chicken, it's delicious though. Our final dessert was chocolate soufflé and this is incredibly amazing. I'm surely come back to here and recommended restaurant after all
Rheza Rahadhitya
0 photos1 reviewsJan 2, 2016
Dengan harga makanan yg cukup (tdk terlalu mahal) kualitas makanan dan rasanya enak. Suasananya jg private jdnya enak, pelayanan jg bagus dan ramah. Overall termasuk kategori resto yg 'must try' baik buat couple dinner atau hang out aja sm temen-temen.

Featured in Articles

8 Salmon Steak Paling Enak dan Menarik di Jakarta
7 Cronut Manis Nan Fluffy di Jakarta
7 Heaven On Earth Buat Para Red Velvet Hunters

Near Otel Lobby

Open in App