Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Oh Delicious - banner 0Oh Delicious - banner 1Oh Delicious - banner 2

Oh Delicious

4.07 reviews
Chinese • Sunter • Below 100K
CLOSED Open on Today 10:00 - 19:30
Opening Hours
Monday10:00 - 19:30
Tuesday10:00 - 19:30
Wednesday10:00 - 19:30
Thursday10:00 - 19:30
Friday10:00 - 19:30
Saturday10:00 - 19:30
Sunday10:00 - 19:30
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of Oh Delicious

Services
Take Away
Delivery Service
Casual Dining

Reviews of Oh Delicious

5
4
3
2
1
4.0
7 ratings
 - @jktdelicacy
@jktdelicacy
in InstagramFeb 19, 2020
That tender sweet black pepper beef, chunks of fried cakwe and soft creamy egg brulee on top 😋 #jktdelicacy #tenderbeef #juicy #eggporn #eggyolk #beefbowl #lunch #beautifulcuisines #instagram
That tender sweet black pepper beef, chunks of fried cakwe and soft creamy egg brulee on top 😋

#jktdelicacy #tenderbeef #juicy #eggporn #eggyolk #beefbowl #lunch #beautifulcuisines #instagram
 - @gagaldiett
@gagaldiett
in InstagramFeb 19, 2020
Guys wa ngga bohong ini enak dan wajib banget kamu cobain !! Daging nya juicy abbeezzzz + crispy on top 🐷🐷 @oh.delicious lagi open PO loh! Coba di cek IG mereka 😍😍#ohdelicious #rostedporkbelly #shiobak
Guys wa ngga bohong ini enak dan wajib banget kamu cobain !! Daging nya juicy abbeezzzz + crispy on top 🐷🐷 @oh.delicious lagi open PO loh! Coba di cek IG mereka 😍😍#ohdelicious #rostedporkbelly #shiobak
 - @jktfoodbang
@jktfoodbang
in InstagramFeb 19, 2020
Shanghai Pork Belly Sambal Matah khas @oh.delicious 🤤😋 Ada yang crispy pork belly sambal matah juga guys! @oh.delicious ini baru buka dengan menu yang lebih variatif dan sekarang mereka udah bisa order via GOFOOD 👌👌 Shared By: @eatandcapture Enjoy #jktfoodbang
Shanghai Pork Belly Sambal Matah khas @oh.delicious 🤤😋 Ada yang crispy pork belly sambal matah juga guys! @oh.delicious ini baru buka dengan menu yang lebih variatif dan sekarang mereka udah bisa order via GOFOOD 👌👌 Shared By: @eatandcapture Enjoy #jktfoodbang
 - @eatandcapture
@eatandcapture
in InstagramFeb 19, 2020
Udah tau pada mau makan siang apa hari ini? Gimana kalo order Salted Egg Chicken yang satu ini dari @oh.delicious ❤️ They are now available on @gofoodjakarta loh! 🐥 #eatandcapture #ohdelicious #jktfoodbang #jakarta #saltedeggchicken
Udah tau pada mau makan siang apa hari ini? Gimana kalo order Salted Egg Chicken yang satu ini dari @oh.delicious ❤️ They are now available on @gofoodjakarta loh! 🐥 #eatandcapture #ohdelicious #jktfoodbang #jakarta #saltedeggchicken
 - @d_karn
@d_karn
in InstagramFeb 19, 2020
This is out standing... Yesterday I bought a bowl of rice with pork belly, acar kuning and sambal matta. Fully my tummy and satisfied my tongue :D thanks @oh.delicious this is good food for my lunch.
This is out standing... Yesterday I bought a bowl of rice with pork belly, acar kuning and sambal matta. Fully my tummy and satisfied my tongue :D thanks @oh.delicious this is good food for my lunch.
 - @eatandcapture
@eatandcapture
in InstagramFeb 19, 2020
Chicken Salted Egg with Scramble Egg 🍳from @oh.delicious !! Seriously a great food for your lunch ❤️ Not too creamy, nice balance of the Salted Egg sauce, and big portion 😍They are now available on @gofoodjakarta as well 😋 #eatandcapture #ohdelicious #jktfoodbang #jakarta #jktinfo
Chicken Salted Egg with Scramble Egg 🍳from @oh.delicious !! Seriously a great food for your lunch ❤️ Not too creamy, nice balance of the Salted Egg sauce, and big portion 😍They are now available on @gofoodjakarta as well 😋 #eatandcapture #ohdelicious #jktfoodbang #jakarta #jktinfo