Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Noodle King - banner 0Noodle King - banner 1Noodle King - banner 2

Noodle King

4.46 reviews
Korean • Pantai Indah Kapuk • Below 100K
PERMANENTLY CLOSED
Opening Hours
Monday11:30 - 22:00
Tuesday11:30 - 22:00
Wednesday11:30 - 22:00
Thursday11:30 - 22:00
Friday11:30 - 23:00
Saturday11:30 - 23:00
Sunday11:30 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Noodle King

Noodle King - menu 0

Photos of Noodle King

 Noodle King Rebecca Cristabel 608902
 Noodle King Chandra Wijaya 606754
 Noodle King Sintya Winarsih 605299
 Noodle King Puspita Yuniastuti 604705
 Noodle King Puspita Yuniastuti 604704
Ruko Crown Gold Blok A No. 31Show In Google Maps >
Services
Book Online
Take Away
Free Wifi
Serves Alcohol

Reviews of Noodle King

5
4
3
2
1
4.4
6 ratings
 - Joanna Leonardi
Joanna Leonardi
3 photos1 reviewOct 2, 2016
Reasonable Price for Jajangmyeon
Place of jajangmyeon lover! Price is more resonable on the jajangmyeon than the other L***** Noodle place.. Hahaha I ordered the Pork Jajangmyeon and Cheese Buldak, and definately will be back for the Jajangmyeon :)
Place of jajangmyeon lover! Price is more resonable on the jajangmyeon than the other L***** Noodle place.. Hahaha I ordered the Pork Jajangmyeon and Cheese Buldak, and definately will be back for the Jajangmyeon :)
Place of jajangmyeon lover! Price is more resonable on the jajangmyeon than the other L***** Noodle place.. Hahaha I ordered the Pork Jajangmyeon and Cheese Buldak, and definately will be back for the Jajangmyeon :)
Place of jajangmyeon lover! Price is more resonable on the jajangmyeon than the other L***** Noodle place.. Hahaha I ordered the Pork Jajangmyeon and Cheese Buldak, and definately will be back for the Jajangmyeon :)
 - Christina Marbun
Christina Marbun
4 photos1 reviewJun 18, 2016
korean food..
sbnrnya Gak suka Korean food,tp yg ini superrrrr 👍😋
sbnrnya Gak suka Korean food,tp yg ini superrrrr 👍😋
sbnrnya Gak suka Korean food,tp yg ini superrrrr 👍😋
sbnrnya Gak suka Korean food,tp yg ini superrrrr 👍😋
sbnrnya Gak suka Korean food,tp yg ini superrrrr 👍😋
 - Erika Karmelia
Erika Karmelia
3 photos1 reviewJun 18, 2016
.
One of the best place to taste korean foods! Well, ususally I don't really like korean food. But, in this place, i love it! Dunno why, but i love their jajangmyeon! The portion is big so maybe you can eat it with your friends of family~
One of the best place to taste korean foods! Well, ususally I don't really like korean food. But, in this place, i love it! Dunno why, but i love their jajangmyeon! The portion is big so maybe you can eat it with your friends of family~
One of the best place to taste korean foods! Well, ususally I don't really like korean food. But, in this place, i love it! Dunno why, but i love their jajangmyeon! The portion is big so maybe you can eat it with your friends of family~
One of the best place to taste korean foods! Well, ususally I don't really like korean food. But, in this place, i love it! Dunno why, but i love their jajangmyeon! The portion is big so maybe you can eat it with your friends of family~
 - Hero raji
Hero raji
0 photo1 reviewMay 14, 2016
Makanan nya enak, tapi penyajian nya sangat lama. Tempat nya ternyata lebih besar dari pada tampak depan. Nyaman tapi tidak untuk duduk lama-lama alias nongkrong. Tapi overall a good experience!
 - Seiva Rahmania
Seiva Rahmania
1 photo1 reviewMay 11, 2016
Big Big Portion
this is chicken jjajangmyeon in noodle King PIK and insyaAllah halal because they cook it in different place. all main menu in this place is made in big portion that suppose to be for 2 or 3 person. I don't know how to eat it all by my self now
this is chicken jjajangmyeon in noodle King PIK and insyaAllah halal  because they cook it in different place. all main menu in this place is made in big portion that suppose to be for 2 or 3 person. I don't know how to eat it all by my self now
 - Chandra Setiawan
Chandra Setiawan
2 photos1 reviewApr 5, 2016
Begah
Masakan korea emg lagi hits setahun ini, penasaran sama Noodle King akhirnya nentuin buat lunch disini, pilihan menu nya sih gak terlalu banyak, ohiya sebelum pesen makanan kita bisa liat display makanan karena ternyata porsi makanan disini gede banget, porsi buat sharing, salah satu yg gue pesen Hayan Jjampong porsinya besar bgt bisa untuk 3 - 4 orang, kita bisa pilih beef & chicken atau seafood, untuk rasanya enak, pas liat langsung bikin kenyang kerena porsinya yg gede bgt itu.
Masakan korea emg lagi hits setahun ini, penasaran sama Noodle King akhirnya nentuin buat lunch disini, pilihan menu nya sih gak terlalu banyak, ohiya sebelum pesen makanan kita bisa liat display makanan karena ternyata porsi makanan disini gede banget, porsi buat sharing, salah satu yg gue pesen Hayan Jjampong porsinya besar bgt bisa untuk 3 - 4 orang, kita bisa pilih beef & chicken atau seafood, untuk rasanya enak, pas liat langsung bikin kenyang kerena porsinya yg gede bgt itu.
Masakan korea emg lagi hits setahun ini, penasaran sama Noodle King akhirnya nentuin buat lunch disini, pilihan menu nya sih gak terlalu banyak, ohiya sebelum pesen makanan kita bisa liat display makanan karena ternyata porsi makanan disini gede banget, porsi buat sharing, salah satu yg gue pesen Hayan Jjampong porsinya besar bgt bisa untuk 3 - 4 orang, kita bisa pilih beef & chicken atau seafood, untuk rasanya enak, pas liat langsung bikin kenyang kerena porsinya yg gede bgt itu.

Featured in Journal

7 Rekomendasi Bakmi Buat Yang Lagi Bosen Sama Bakmi Langganannya
Food For Fun
7 Rekomendasi Bakmi Buat Yang Lagi Bosen Sama Bakmi Langganannya
9 Mie Creamy Selain Pasta yang Patut Kamu Coba Sekarang
Food For Fun
9 Mie Creamy Selain Pasta yang Patut Kamu Coba Sekarang
7 Hidangan Serba Mie di Jakarta yang Memikat Hati
Food For Fun
7 Hidangan Serba Mie di Jakarta yang Memikat Hati