Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

Open in App
45 reviews 12
Hours 10:00 - 22:00Open Now

About Nannys pavillon tanjung duren

Nanny’s Pavillon aims to be the nation’s premier organization of European cuisine restaurants. We will do so by providing our guests with the most entertaining dining experience reminiscent of vintage French culture. We passionately deliver consistent unique experiences wrapped in the festive sights, sounds, energy, fun and flavours of a part of the world that is so rich and colourful. We will provide all who work with us a friendly, cooperative and rewarding environment which encourages long- term, satisfying, growth employment.
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • LINE Partner
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Take Away
  • Free Wifi
  • Halal
  • Outdoor Seats
  • Smoking Area
Nanny's Pavillon.
Always love.Become a habit to go here. Every meals become favorite. Drinks as well. Heavy' alvin potato is the delicious light ones. If you are not too hungry but want to eat,this could become good choice. All food are western, such as fettucini, lasagna, salad, and baked rice. The resto design make us comfort to chill and want have more time even just to seat. But, need to be patient when wait for the food.
cozy ambience.came to eat light dinner or snack. upon entering, we were told that the pancakes and waffles were not available due to technical problems with the machines. so, we just ate some pastas (spaghetti & lasagna) which were quite delicious and had some ice chocolate & blueberry lemonade. tasted nice but not that wow. will come back for the pancakes though.
@siti_anika99
@siti_anika99
in Instagram
Dinner
@njomany
@njomany
in Instagram
Spaghetti mushroom olio 😋🍝🍄
@henjiwong
@henjiwong
in Instagram
Buat yang lagi Puasa semangat yaa puasanya! 😁 - - Ini salah satu Menu Ramadhan dari @nannyspavillon yang mungkin bisa jadi alternatif menu buka puasa kalian, namanya "Sweet Honey Lollipop Chicken" Fried chicken wings with honey and lime sauce served with butter rice and fresh salad. Nah trus untuk minumannya ada "Passionfruit Berry Punch" Passionfruit pure, Mixed Berries, Simple Syrup, Mint Leaves, and Lime. - - #menupuasa #menuramadhan #menubukapuasa #menuramadhan1437h #bukapuasa #bukapuasabareng #bukapuasa2017
@henjiwong
@henjiwong
in Instagram
Spaghetti Rendang! - - Ga berasa bentar lagi ud mau masukin "Bulan Puasa" nih... ud mulai hunting makanan buat bulan puasa belum nih? Mungkin ini bisa jadi Salah satu menu Buat buka puasa nanti dari @nannyspavillon , "Spicy Meatballs Rendang Spaghetti" ud kebayang kan Spaghetti rasa rendang ini? Muantappp rasanya, bumbu rendangnya berasa banget jadi pasti pas deh buat lidah orang Indonesia, nah kalau butuh Ta'jil juga mereka ada minuman manis dan menyegarkan namanya "Passionfruit pure" , (Mixed Berries, Simple Syrup, Mint Leaves, and Lime.) 😁👍🏼 - - - #nannyspavillon #menuramadhan1437h #menupuasa #bulanpuasa2017
Food ok but poor service...Untuk makanan si rasa nya standard aja ya, yg mengecewakan itu adalah ketidak proffesional-an dari pelayan nya. Makan ke sini ber 3 dengan voucher untuk 2org. Memang ga lapar-lapar amat, jadi mikir nya mau sharing aja, klo ga cukup baru pesen lagi. Paket dari voucher adalah: 1 appetizer, 2 main dishes, 1 dessert & minuman fruit mocktail. Saat saya kasih voucher nya ke pelayan nya, pelayan nya seperti ragu2 ga ngerti, jadi nya dia bawa & tanyakan ke manager nya. Saat menerangkan apa saja menu y... Read more
1 Likes
@ajakmakan
@ajakmakan
in Instagram
Spicy Meatballs Rendang Spaghetti new menu special Ramadhan by @nannyspavillon, this menu will soon be launched on 27 May. . 📍 @nannyspavillon Availble in all outlet . #nannyspavillon #spicymeatballs #spaghetti #specialmenu #jktfoodbang #ajakmakan
Food ok but poor service...Untuk makanan si rasa nya standard aja ya, yg mengecewakan itu adalah ketidak proffesional-an dari pelayan nya. Makan ke sini ber 3 dengan voucher untuk 2org. Memang ga lapar-lapar amat, jadi mikir nya mau sharing aja, klo ga cukup baru pesen lagi. Paket dari voucher adalah: 1 appetizer, 2 main dishes, 1 dessert & minuman fruit mocktail. Saat saya kasih voucher nya ke pelayan nya, pelayan nya seperti ragu2 ga ngerti, jadi nya dia bawa & tanyakan ke manager nya. Saat menerangkan apa saja menu y... Read more
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/1501494042033-anak1-t.jpg
5 Spot Biar Nggak Mati Gaya Saat Menikmati Weekend Bareng Anak
https://img.qraved.co/v2/image/data/2016/12/22/mayaraissa_22_12_2016_14_11_31_45_1482390662528-640x640-t.jpg
10 Meatball Super Lezat yang Harus Kamu Coba di Jakarta
https://img.qraved.co/v2/image/data/2016/06/30/dsc_0422-t.jpg
8 Pilihan Waffle Terfavorit di Jakarta

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall