Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Mokka Coffee Cabana - banner 0Mokka Coffee Cabana - banner 1Mokka Coffee Cabana - banner 2

Mokka Coffee Cabana

4.072 reviews
Coffee & Tea • Bintaro Jaya Xchange Mall • Pondok Aren • Below 100K
OPEN NOW Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of Mokka Coffee Cabana

 Mokka Coffee Cabana Meii Merii 638551
 Mokka Coffee Cabana Meii Merii 638550
Bintaro Jaya Xchange Mall CBD, Lantai Ground, Jl. Boulevard Bintaro JayaShow In Google Maps >
Services
take-away
halal
free-wifi

Reviews of Mokka Coffee Cabana

5
4
3
2
1
4.0
72 ratings
 - Puput Indah
Puput Indah
0 photo1 reviewNov 10, 2018
Baru liat di BXC ada tempat nongkrong cozy kayak gini. Rekomen sih kalo yg suka ngopi tapi gak mau terlalu ramai dan cari tempat instagamable. Bisa lah ini dimasukin ke list kamu!
 - Meii Merii
Meii Merii
4 photos1 reviewMay 19, 2018
Good Coffee Talk
quit often to visit this mall and i love coffee.. Mokka has agood coffee and with not-so-crowded place it is perfect for me 😋😍
quit often to visit this mall and i love coffee.. Mokka has agood coffee and with not-so-crowded place it is perfect for me 😋😍
quit often to visit this mall and i love coffee.. Mokka has agood coffee and with not-so-crowded place it is perfect for me 😋😍
quit often to visit this mall and i love coffee.. Mokka has agood coffee and with not-so-crowded place it is perfect for me 😋😍
quit often to visit this mall and i love coffee.. Mokka has agood coffee and with not-so-crowded place it is perfect for me 😋😍
 - hargi hargi
hargi hargi
0 photo1 reviewJun 10, 2017
 - Prima Sari
Prima Sari
0 photo1 reviewMay 11, 2017
 - @febykartika
@febykartika
in InstagramMay 31, 2020
☕☕
☕☕
 - Nancy Yuliana
Nancy Yuliana
1 photo1 reviewJun 27, 2016
Buka Puasa di Mokka Coffee Cabana
Tempatnya asiiik, nyaman, tersedia colokan listrik dibeberapa tempat duduknya. Lumayan klo kehabisan baterai HP dan ga punya powerbank ato charge laptop buat diskusi sm partner kerja. Saya zonk banget, duduk di coffee shop tapi ga pesen coffee. Kami pesen spaghetti bolognese, calamari, indonesian fried noodle, dan mie jawa. ENAAAAK semuaaa, Recommended laaah makanannya. Servicenya oke banget, pesen ice tea, di kasih sweet ice tea. Tapi mereka cekatan langsung ganti pesanan saya.
Tempatnya asiiik, nyaman, tersedia colokan listrik dibeberapa tempat duduknya. Lumayan klo kehabisan baterai HP dan ga punya powerbank ato charge laptop buat diskusi sm partner kerja.

Saya zonk banget, duduk di coffee shop tapi ga pesen coffee. Kami pesen spaghetti bolognese, calamari, indonesian fried noodle, dan mie jawa. ENAAAAK semuaaa, Recommended laaah makanannya.

Servicenya oke banget, pesen ice tea, di kasih sweet ice tea. Tapi mereka cekatan langsung ganti pesanan saya.

Featured in Journal

7 Spot Cantik Untuk Bridal Shower di Bintaro
Food For Fun
7 Spot Cantik Untuk Bridal Shower di Bintaro
10 Thai Tea Rasa Otentik yang Bisa Kamu Temui di Jakarta
Food For Fun
10 Thai Tea Rasa Otentik yang Bisa Kamu Temui di Jakarta
5 Tempat Ngopi Seru di Bintaro
Highlight
5 Tempat Ngopi Seru di Bintaro