Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Meat Me Steak House & Butchery - banner 0Meat Me Steak House & Butchery - banner 1Meat Me Steak House & Butchery - banner 2

Meat Me Steak House & Butchery

3.916 reviews
Western • Kota Kasablanka • Tebet • 100K - 200K
OPEN NOW Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Meat Me Steak House & Butchery

Meat Me Steak House & Butchery - menu 0
Meat Me Steak House & Butchery - menu 1
Meat Me Steak House & Butchery - menu 2
Meat Me Steak House & Butchery - menu 3
Meat Me Steak House & Butchery - menu 4

Photos of Meat Me Steak House & Butchery

 Meat Me Steak House & Butchery Happy Ferdian 673603
Kota Kasablanka, Lantai Ground, Jl. Casablanca RayaShow In Google Maps >
Services
Book Online
Take Away
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Serves Alcohol
Go Food
Casual Dining

Reviews of Meat Me Steak House & Butchery

5
4
3
2
1
3.9
16 ratings
 - Héndy Setiawan
Héndy Setiawan
0 photo1 reviewNov 25, 2017
I ordered medium Wagyu steak with mushroom sauce. The steak wasn’t juicy at all and tasteless...the mushroom sauce wasn’t good too. I like the sauteed mushroom tho, but it couldn’t help the maincourse
 - Hobi Makan
Hobi Makan
5 photos1 reviewOct 3, 2017
Suka dan enak
Daging nya lembut bgt, bisa pilih which part is your favourite! Trus makananya rada lam sih dtgnya mungkin abis dr display freezer di sous vide dulu kali ya. Garlic butter rice nya enak, tapi paling enak mash potatoes nya! Itu mash potatoes terenak deh yg gue rasain. Creamy and soft bgt ! Klo untuk ayam nya kurang sih. Enak tapi too dry gitu jd keset gimana gitu d mulut dam bikin seret. Biar pasti dateng coba aja >.<
Daging nya lembut bgt, bisa pilih which part is your favourite! Trus makananya rada lam sih dtgnya mungkin abis dr display freezer di sous vide dulu kali ya.
Garlic butter rice nya enak, tapi paling enak mash potatoes nya! Itu mash potatoes terenak deh yg gue rasain. Creamy and soft bgt !
Klo untuk ayam nya kurang sih. Enak tapi too dry gitu jd keset gimana gitu d mulut dam bikin seret.
Biar pasti dateng coba aja >.<
Daging nya lembut bgt, bisa pilih which part is your favourite! Trus makananya rada lam sih dtgnya mungkin abis dr display freezer di sous vide dulu kali ya.
Garlic butter rice nya enak, tapi paling enak mash potatoes nya! Itu mash potatoes terenak deh yg gue rasain. Creamy and soft bgt !
Klo untuk ayam nya kurang sih. Enak tapi too dry gitu jd keset gimana gitu d mulut dam bikin seret.
Biar pasti dateng coba aja >.<
Daging nya lembut bgt, bisa pilih which part is your favourite! Trus makananya rada lam sih dtgnya mungkin abis dr display freezer di sous vide dulu kali ya.
Garlic butter rice nya enak, tapi paling enak mash potatoes nya! Itu mash potatoes terenak deh yg gue rasain. Creamy and soft bgt !
Klo untuk ayam nya kurang sih. Enak tapi too dry gitu jd keset gimana gitu d mulut dam bikin seret.
Biar pasti dateng coba aja >.<
Daging nya lembut bgt, bisa pilih which part is your favourite! Trus makananya rada lam sih dtgnya mungkin abis dr display freezer di sous vide dulu kali ya.
Garlic butter rice nya enak, tapi paling enak mash potatoes nya! Itu mash potatoes terenak deh yg gue rasain. Creamy and soft bgt !
Klo untuk ayam nya kurang sih. Enak tapi too dry gitu jd keset gimana gitu d mulut dam bikin seret.
Biar pasti dateng coba aja >.<
Daging nya lembut bgt, bisa pilih which part is your favourite! Trus makananya rada lam sih dtgnya mungkin abis dr display freezer di sous vide dulu kali ya.
Garlic butter rice nya enak, tapi paling enak mash potatoes nya! Itu mash potatoes terenak deh yg gue rasain. Creamy and soft bgt !
Klo untuk ayam nya kurang sih. Enak tapi too dry gitu jd keset gimana gitu d mulut dam bikin seret.
Biar pasti dateng coba aja >.<
 - @reinstarkey
@reinstarkey
in InstagramInvalid date
Sorry vegans, I am meat-lover! This Australian Tomahawk has amazing taste! Rp 800.000,- #meatme #meatmesteakhouse
Sorry vegans, I am meat-lover! This Australian Tomahawk has amazing taste! Rp 800.000,-
#meatme #meatmesteakhouse
 - @erfinasap
@erfinasap
in InstagramInvalid date
Thumbs up up up! ? Perfect desserts. They have rum ice cream without raisins! Instead they add chocochip cookies. Yuummm.. #latepost #happydinner #dessert #recommendedplace #meatmesteakhouse #meatme #kokas #appletart #rumcookiesicecream
Thumbs up up up! ? Perfect desserts. They have rum ice cream without raisins! Instead they add chocochip cookies. Yuummm..
#latepost #happydinner #dessert #recommendedplace #meatmesteakhouse #meatme #kokas #appletart #rumcookiesicecream
 - @yantypardede
@yantypardede
in InstagramInvalid date
Australian Beef Angus Steak with Mushroom Sauce..I choose the promo one, without side dishes.. #BeefAngus #MeatMe #MeatLover #SteakLover #brunch
Australian Beef Angus Steak with Mushroom Sauce..I choose the promo one, without side dishes..
#BeefAngus #MeatMe #MeatLover #SteakLover #brunch
 - Claudia Anne Susianty
Claudia Anne Susianty
1 photo1 reviewOct 3, 2016
A bit disappointing
I ordered their chicken & beef sausage platter with roasted baby potatoes & creamed spinach. The creamed spinach was good, the potatoes was ok. But the sausages were very disappointing. It was tasteless & not juicy at all. But on the other hand, my husband ordered sirloin steak with jack Daniel sauce & it was good.
I ordered their chicken & beef sausage platter with roasted baby potatoes & creamed spinach. The creamed spinach was good, the potatoes was ok. But the sausages were very disappointing. It was tasteless & not juicy at all. But on the other hand, my husband ordered sirloin steak with jack Daniel sauce & it was good.

Featured in Journal

5 Spot Pesta Daging Lezat di Kota Kasablanka
Editor's Pick
5 Spot Pesta Daging Lezat di Kota Kasablanka

Featured in Guides

Western Food: Kota Kasablanka
GUIDE
Western Food: Kota Kasablanka