Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
McDonald's - banner 0McDonald's - banner 1McDonald's - banner 2

McDonald's

4.05 reviews
Fast Food • Bekasi Barat • Below 100K
PERMANENTLY CLOSED
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of McDonald's

McDonald's - menu 0
McDonald's - menu 1
McDonald's - menu 2
McDonald's - menu 3
McDonald's - menu 4

Photos of McDonald's

Banana Top + Caramel Popcorn Mcflurry McDonald's Icha & Chandra 556357
Banana Top McDonald's Icha & Chandra 556358
Caramel Popcorn Mcflurry McDonald's Icha & Chandra 556359
Jl. Kenanga Dalam RayaShow In Google Maps >

Reviews of McDonald's

5
4
3
2
1
4.0
5 ratings
 - @paulinacv.8
@paulinacv.8
in InstagramMay 25, 2020
 - Icha Chandra
Icha Chandra
3 photos1 reviewJun 26, 2017
Mcdonalds
Yuhuu ... Mcd mengeluarkan rasa baru Banana dan Caramel Popcorn Mcflurry ada Oreo with Banana Mcflurry jg tp kita nda cobain. Nah untuk yg caramel popcorn berasa kayak ditipu sih sm gambar, digambar banyak pas dapet dikit banget, kalau banana topnya sih the best banget, better ini daripada yg sebelumnya, hehe
Yuhuu ... Mcd mengeluarkan rasa baru Banana dan Caramel Popcorn Mcflurry ada Oreo with Banana Mcflurry jg tp kita nda cobain. Nah untuk yg caramel popcorn berasa kayak ditipu sih sm gambar, digambar banyak pas dapet dikit banget, kalau banana topnya sih the best banget, better ini daripada yg sebelumnya, hehe
Yuhuu ... Mcd mengeluarkan rasa baru Banana dan Caramel Popcorn Mcflurry ada Oreo with Banana Mcflurry jg tp kita nda cobain. Nah untuk yg caramel popcorn berasa kayak ditipu sih sm gambar, digambar banyak pas dapet dikit banget, kalau banana topnya sih the best banget, better ini daripada yg sebelumnya, hehe
Yuhuu ... Mcd mengeluarkan rasa baru Banana dan Caramel Popcorn Mcflurry ada Oreo with Banana Mcflurry jg tp kita nda cobain. Nah untuk yg caramel popcorn berasa kayak ditipu sih sm gambar, digambar banyak pas dapet dikit banget, kalau banana topnya sih the best banget, better ini daripada yg sebelumnya, hehe
 - Denny Nugraha
Denny Nugraha
0 photo1 reviewMar 20, 2017
cakeepp
cepet take awaynya aman deh trus juga pelayanannya lumayan ramah hehe
 - Meong Culinary
Meong Culinary
1 photo1 reviewApr 14, 2016
sausage wrap. new menu from Mcd
New menu from Mcd : Sausage wrap. A lot of egg and delicious sausage, add more tomato sauce and chili will be good😊😋 HUNGRY ?? Please call 14045📞📞 delicious and bigger sausage ayo kapan lagi bisa cobain yang wah
New menu from Mcd : Sausage wrap. A lot of egg and delicious sausage, add more tomato sauce and chili will be good😊😋 HUNGRY ?? Please call 14045📞📞 delicious and bigger sausage
ayo kapan lagi bisa cobain yang wah