Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Mars Kitchen - banner 0Mars Kitchen - banner 1Mars Kitchen - banner 2

Mars Kitchen

4.030 reviews
Indonesian • Fatmawati • 100K - 200K
OPEN NOW Today 10:00 - 21:00
Opening Hours
Monday10:00 - 21:00
Tuesday10:00 - 21:00
Wednesday10:00 - 21:00
Thursday10:00 - 21:00
Friday10:00 - 21:00
Saturday10:00 - 21:00
Sunday10:00 - 21:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Mars Kitchen

Mars Kitchen - menu 0
Mars Kitchen - menu 1
Mars Kitchen - menu 2
Mars Kitchen - menu 3
Mars Kitchen - menu 4

Photos of Mars Kitchen

 Mars Kitchen Sharima Umaya 631861
 Mars Kitchen Sharima Umaya 631860
 Mars Kitchen Happy Ferdian 630314
Services
Book Online
Take Away
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Smoking Area
Go Food
Casual Dining

Reviews of Mars Kitchen

5
4
3
2
1
4.0
30 ratings
 - Happy Ferdian
Happy Ferdian
1 photo1 reviewFeb 28, 2018
7 Sajian Nasi Lezat yang Sering Wara-Wiri di Instagram
Restoran milik chef Ririn Marinka ini fokus menyediakan beragam sajian Nusantara dan internasional yang diolah secara sehat. Salah satu yang paling unik, dan juga paling disukaui konsumen, adalah Nasi Bakar Hitam. Menu ini menggunakan bahan baku beras hitam yang baik untuk kesehatan karena kaya akan kandungan serat, vitamin, dan antioksidan. Isi menu ini juga lumayan lengkap, ada potongan daging ayam organik, jamur, cabe hijau, dan kacang. Meski tanpa MSG, nasi bakar ini tetap terasa enak lho. Nggak bakal nyangka deh kalau makanan sehat bisa semantap ini!
Restoran milik chef Ririn Marinka ini fokus menyediakan beragam sajian Nusantara dan internasional yang diolah secara sehat. Salah satu yang paling unik, dan juga paling disukaui konsumen, adalah Nasi Bakar Hitam. Menu ini menggunakan bahan baku beras hitam yang baik untuk kesehatan karena kaya akan kandungan serat, vitamin, dan antioksidan. Isi menu ini juga lumayan lengkap, ada potongan daging ayam organik, jamur, cabe hijau, dan kacang. Meski tanpa MSG, nasi bakar ini tetap terasa enak lho. Nggak bakal nyangka deh kalau makanan sehat bisa semantap ini!
 - @spiceupyourpalette
@spiceupyourpalette
in InstagramDec 6, 2019
Morning sweetness ---------------------------------------------------- Good morning ! Let's start this day that it might be your last working day of the month ! ---------------------------------------------------- Don't forget to grab your breakfast and else ---------------------------------------------------- Have a great day ! ---------------------------------------------------- In frame sunrise juice by @marskitchen ---------------------------------------------------- • • • • • #spiceupyourpalette #jkt #jktfoodies #jktfoodbang #instalike #instafood #instadaily #amateurfoodgrapher #foodstagram #foodshare #flatlay #foodporn #foodvsco #tastingtable #recentforrecent #asia #instabuzz #likeforlike #vscogrid #jktfooddestination #foodgasm #foodpedia #l4l #sfs #foodstylist #foodphotographer #foodies #vsco #pesonakulinernusantara2016 #culinary @buzzfeedfood @foodvsco @food52 @beautifulcuisines @thefeedfeed @linda_lomelino @_foodstories_ @local_milk
Morning sweetness
----------------------------------------------------
Good morning ! Let's start this day that it might be your last working day of the month !
----------------------------------------------------
Don't forget to grab your breakfast and else
----------------------------------------------------
Have a great day !
----------------------------------------------------
In frame sunrise juice by @marskitchen
----------------------------------------------------
•
•
•
•
•
#spiceupyourpalette #jkt #jktfoodies #jktfoodbang #instalike #instafood #instadaily #amateurfoodgrapher #foodstagram #foodshare #flatlay #foodporn #foodvsco #tastingtable  #recentforrecent #asia #instabuzz #likeforlike #vscogrid #jktfooddestination #foodgasm #foodpedia #l4l #sfs #foodstylist #foodphotographer #foodies #vsco #pesonakulinernusantara2016 #culinary
@buzzfeedfood @foodvsco @food52 @beautifulcuisines @thefeedfeed @linda_lomelino @_foodstories_ @local_milk
 - @teddyzelig
@teddyzelig
in InstagramDec 6, 2019
Organic Chicken Burger ------------------------------------------------------ People usually avoid Burger because its a fast and junk food. How about if we can enjoy healthy and delicious burger? Thanks to @marskitchen who served this healthy whole wheat burger bun with very tender chicken patty, served with healthier choice of sweet potato fries. A really great dish by Celebrity Chef @rinrinmarinka Happy Eating & Have a great Wednesday. .. ... #organic #healthy #chicken #wheat #burger #bun #culinary #foodioz #pergikuliner
Organic Chicken Burger
------------------------------------------------------
People usually avoid Burger because its a fast and junk food.
How about if we can enjoy healthy and delicious burger?

Thanks to @marskitchen who served this healthy whole wheat burger bun with very tender chicken patty, served with healthier choice of sweet potato fries.

A really great dish by Celebrity Chef @rinrinmarinka
Happy Eating & Have a great Wednesday.
..
...
#organic #healthy #chicken #wheat #burger #bun #culinary #foodioz #pergikuliner
 - @spiceupyourpalette
@spiceupyourpalette
in InstagramDec 6, 2019
Nasi goreng ---------------------------------------------------- Lunch time ! Buat makan siang hari ini, nyobain nasi gorengnya @marskitchen ---------------------------------------------------- Nasi goreng ala ala sehat ini ga pake msg, tapi pake bahan bahan rempah lain yg surprisingly not bad rasanya, terus enaknya itu ga bikin haus 👌 ---------------------------------------------------- Happy lunch-ing ! ---------------------------------------------------- Find my full review at @pergikuliner ---------------------------------------------------- • • • • • #spiceupyourpalette #jkt #jktfoodies #jktfoodbang #instalike #instafood #instadaily #amateurfoodgrapher #foodstagram #foodshare #flatlay #foodporn #foodvsco #tastingtable #recentforrecent #asia #instabuzz #likeforlike #vscogrid #jktfooddestination #foodgasm #foodpedia #l4l #sfs #foodstylist #foodphotographer #foodies #vsco #pesonakulinernusantara2016 #culinary @buzzfeedfood @foodvsco @food52 @beautifulcuisines @thefeedfeed @linda_lomelino @_foodstories_ @local_milk
Nasi goreng
----------------------------------------------------
Lunch time ! Buat makan siang hari ini, nyobain nasi gorengnya @marskitchen ----------------------------------------------------
Nasi goreng ala ala sehat ini ga pake msg, tapi pake bahan bahan rempah lain yg surprisingly not bad rasanya, terus enaknya itu ga bikin haus 👌
----------------------------------------------------
Happy lunch-ing !
----------------------------------------------------
Find my full review at @pergikuliner ----------------------------------------------------
•
•
•
•
•
#spiceupyourpalette #jkt #jktfoodies #jktfoodbang #instalike #instafood #instadaily #amateurfoodgrapher #foodstagram #foodshare #flatlay #foodporn #foodvsco #tastingtable  #recentforrecent #asia #instabuzz #likeforlike #vscogrid #jktfooddestination #foodgasm #foodpedia #l4l #sfs #foodstylist #foodphotographer #foodies #vsco #pesonakulinernusantara2016 #culinary
@buzzfeedfood @foodvsco @food52 @beautifulcuisines @thefeedfeed @linda_lomelino @_foodstories_ @local_milk
 - @linchou
@linchou
in InstagramDec 6, 2019
Rosella tea & mie ayam yang sangat enak..menunya gak ada yang gak enak sih disini udah nyobain semua 👍🏻#organicfood #healthyfood #marskitchenbychefmarinka
Rosella tea & mie ayam yang sangat enak..menunya gak ada yang gak enak sih disini udah nyobain semua 👍🏻#organicfood #healthyfood #marskitchenbychefmarinka
 - @theodorastarian
@theodorastarian
in InstagramDec 6, 2019
Healthy food! ✌🏻️😋😋😋 Part 1 with @pergikuliner ❤️
Healthy food! ✌🏻️😋😋😋
Part 1 with @pergikuliner ❤️

Featured in Journal

5 Nasi Bakar di Jakarta yang Punya Wanginya Bikin Ngiler
Editor's Pick
5 Nasi Bakar di Jakarta yang Punya Wanginya Bikin Ngiler
10 Snack Buat Camilan Sehat Sembari Kerja di Kantor
Editor's Pick
10 Snack Buat Camilan Sehat Sembari Kerja di Kantor
6 Restoran Milik Chef Terkenal di Jakarta
Editor's Pick
6 Restoran Milik Chef Terkenal di Jakarta