Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Marketbar - banner 0Marketbar - banner 1Marketbar - banner 2
4.26 reviews
Hours 10:00 - 22:00Open Now

Menu of Marketbar

Marketbar - menu 0
Marketbar - menu 1
Marketbar - menu 2
Marketbar - menu 3
Marketbar - menu 4

Photos of Marketbar

Marketbar 308152
Marketbar 308151
Marketbar 308150
Marketbar 308149
Marketbar 308148
Kota Kasablanka, Lantai Upper Ground, Food Society, Jl. Casablanca Raya Show Map >
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00
Description
Located in Kuningan, Marketbar Kota Kasablanca has become famous for it's Indonesian and Western menu. Marketbar Kota Kasablanca signature dishes includes Spaghetti Seafood Tom Yum and Crispy Herb Batter Fries. With it’s modern and cozy interior, Marketbar Kota Kasablanca makes the perfect restaurant for you to have a casual session with friends and loved ones.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Live Music
Parking Area
Power Plug
Take Away
Valet Parking
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
Go Food

Reviews of Marketbar

Load placeholder

Marketbar - Citra Aruming
Citra Aruming
12 photos8 reviewsJun 25, 2016
Nice place nice food
udah 2x bukberan disini dan selalu happy, pelayanan nya cepet banget padahal semuanya full seat. spaghetti aglio e olio tuna nya enak dan banyak jadi bikin kenyang, lychee tea nya juga pas manisnya. plus nambah pisang keju coklat yang kejunya banyak banget. harus coba menu lainnya lagi~
Marketbar photo Kota Kasablanka  270121
Marketbar - @marketbarindo
@marketbarindo
in InstagramFeb 23, 2016
Lamb fried rice, captured by @belinahutasoit #vscocam #food #foodie #jakartafoodie #friedrice
Lamb fried rice, captured by @belinahutasoit

#vscocam #food #foodie #jakartafoodie #friedrice
Marketbar - Nur Fitria Utami
Nur Fitria Utami
12 photos18 reviewsMar 26, 2016
siang td makan di Marketbar Kokas, tempatnya cozy dan agak tertutup gitu dari luar jd pas bgt kalo mau ngobrol tenang gak berisik. Makanannya lumayan enak, td pesan spaghetti aglio olio tuna, tunanya banyak >< sama chicken cordon blue nya jg lumayan tp french fries nya agak asin. Lychee and peach tea nya seger, cukup worth it dengan harga segitu 😊
Marketbar - @marketbarindo
@marketbarindo
in InstagramJun 2, 2015
Marketbar - Michael Richards
Michael Richards
1 photos1 reviewsAug 24, 2014
Great resto for chillin out with friends. Also they have small bar that pretty much fine.

Featured in Articles

15 Ide Restoran di Jakarta Buat Nembak Gebetan Kamu Dalam Waktu Dekat Ini
15 Ide Restoran di Jakarta Buat Nembak Gebetan Kamu Dalam Waktu Dekat Ini

Near Marketbar

Open in App