Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Kopi Manyar - banner 0Kopi Manyar - banner 1Kopi Manyar - banner 2

Kopi Manyar

4.049 reviews
Coffee & Tea • Bintaro • Below 100K
CLOSED Open on Tuesday 08:00 - 21:00
Opening Hours
MondayClosed
Tuesday08:00 - 21:00
Wednesday08:00 - 21:00
Thursday08:00 - 21:00
Friday08:00 - 21:00
Saturday08:00 - 22:00
Sunday08:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Kopi Manyar

Kopi Manyar - menu 0

Photos of Kopi Manyar

Jl. Bintaro Raya Tengah No. 14, Bintaro Sektor 1Show In Google Maps >
Description
Located In Bintaro Area, Kopi Manyar Is One Of The Newest And Hippest Hangout Spots For Jakartans. This New Coffee Shop Is Kinda Hidden And Hard To Find I Must Say, It Took Us Three Times Passing The Building To Notice The Shop Since They Only Put A Very Small Signage On Their Window. The Interior Of Kopi Manyar Is Very Well-Design Yet Simple, It’s Clean But Still Remains Cozy. There Is An Area Where They Exhibit Artworks That You Can Enjoy While Sipping A Cup Of Coffee. Talking About Their Coffee, Anakjajan Find Their Coffee Was Decent. Kopi Manyar Serves Espresso Based Coffee Both Hot And Iced, But Besides That They Also Have Brewed Tubruk Coffee, Siphon And Plunger. They Also Have Food Items Such As Fries, Fried Cassava, Noodle, Rice, Etc With Price Range Idr 22K – 45K For Drink And Idr 17.5K – Idr 35K For Food.
Services
Go Food
Take Away
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Smoking Area

Reviews of Kopi Manyar

5
4
3
2
1
4.0
49 ratings
 - @jakartasecretcoffee
@jakartasecretcoffee
in InstagramInvalid date
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ “Judge nothing, you will be happy. Forgive everything, you will be happier. Love everything, you will be happiest.” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☕ : Caffè Latté ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🥐 : Butter Croissants ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍 : Kopi Manyar @kopimanyar ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ___________________________________________ #coffeeshop #coffee #bestcoffeeshop #manmakecoffee #anakkopi #hobikopi #cupsinframe #coffeeshopsoftheworld #coffeetime #happyboringlife #proudofyourlocalcoffeeshop #indocoffeegram #coffeecupsoftheworld #masfotokopi #coffeeheaven #eatandtreats #coffeedaily #indonesiancoffeeshop #caffeineagent #coffeeoftheday #tablesituation #coffeeinblack #mbakfotokopi #jakartacoffeeshop #coffeeshopjakarta #baristadaily #coffeehead #jsc #jakartasecretcoffee
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
“Judge nothing, you will be happy. Forgive everything, you will be happier. Love everything, you will be happiest.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☕ : Caffè Latté ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🥐 : Butter Croissants ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 : Kopi Manyar @kopimanyar ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ___________________________________________
#coffeeshop #coffee #bestcoffeeshop #manmakecoffee #anakkopi #hobikopi #cupsinframe #coffeeshopsoftheworld #coffeetime #happyboringlife #proudofyourlocalcoffeeshop #indocoffeegram  #coffeecupsoftheworld #masfotokopi #coffeeheaven #eatandtreats #coffeedaily #indonesiancoffeeshop #caffeineagent #coffeeoftheday #tablesituation #coffeeinblack #mbakfotokopi #jakartacoffeeshop #coffeeshopjakarta #baristadaily #coffeehead #jsc #jakartasecretcoffee
 - Alvin Syujana
Alvin Syujana
0 photo1 reviewFeb 26, 2019
 - @robynnico
@robynnico
in InstagramInvalid date
 - @nardyasti_p
@nardyasti_p
in InstagramInvalid date
Another tasty menu from Kopi Manyar! 💝 . Inilah menu yang tadinya mau dipilih tapi trus gajadi karena lebih tergoda sama Mi Manyar. Alhamdulillah sama Allah dikasih icip lewat temen yang pesen ini dan memastikan banget supaya yang lain icip. Enaaaakkkk!!! Masya Allah.. 💕 . Aromanya menggugah, rasa panggangan ayamnya ngeblend sama sambel matah kecombrang bikin pengen nyuap lagi dan lagi kalo gak inget itu punya temen 😅 Brokolinya juga seger, warnanya cantik menandakan waktu masak yang pas. Love it! . Jadi kalo mau ngopi plus makan yang bikin kenyang, cuuusss ke Kopi Manyar aja. Insya Allah gak mengecewakan, makanannya bikin senyum! 😊💝 . Kopinya pun enak, saya coba caramel latte (gak sempet kefoto), temen coba green tea latte, dan ada yang pesen oreo blend, semua tandas tak bersisa alhamdulillah. 😁 . . . #ceritakopimanyar #yummy #tasty #foodpic #instafood #bintaro #kuliner #iphonesia #nofilter
Another tasty menu from Kopi Manyar! 💝
.
Inilah menu yang tadinya mau dipilih tapi trus gajadi karena lebih tergoda sama Mi Manyar. Alhamdulillah sama Allah dikasih icip lewat temen yang pesen ini dan memastikan banget supaya yang lain icip. Enaaaakkkk!!! Masya Allah.. 💕
.
Aromanya menggugah, rasa panggangan ayamnya ngeblend sama sambel matah kecombrang bikin pengen nyuap lagi dan lagi kalo gak inget itu punya temen 😅 Brokolinya juga seger, warnanya cantik menandakan waktu masak yang pas. Love it! .
Jadi kalo mau ngopi plus makan yang bikin kenyang, cuuusss ke Kopi Manyar aja. Insya Allah gak mengecewakan, makanannya bikin senyum! 😊💝
.
Kopinya pun enak, saya coba caramel latte (gak sempet kefoto), temen coba green tea latte, dan ada yang pesen oreo blend, semua tandas tak bersisa alhamdulillah. 😁
.
.
.
#ceritakopimanyar #yummy #tasty #foodpic #instafood #bintaro #kuliner #iphonesia #nofilter
 - @oudymoudy
@oudymoudy
in InstagramInvalid date
mereka semacam soulmate selamat hari minggu, mate
mereka semacam soulmate

selamat hari minggu, mate

Featured in Journal

Kopi Manyar, Spot Ngopi yang Artsy di Kawasan Bintaro
Hot Restaurants & Places
Kopi Manyar, Spot Ngopi yang Artsy di Kawasan Bintaro
5 Spot Ngopi Seru yang Jadi Favoritnya Anak Bintaro
Editor's Pick
5 Spot Ngopi Seru yang Jadi Favoritnya Anak Bintaro
7 Tempat Ngopi Paling Cozy di Jakarta
Editor's Pick
7 Tempat Ngopi Paling Cozy di Jakarta

Featured in Guides

Coffee Time
GUIDE
Coffee Time