Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Kkuldak - banner 0

Kkuldak

4.139 reviews
Fast Food • Neo Soho Mall • Tanjung Duren • Below 100K
CLOSED Open on Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Kkuldak

Kkuldak - menu 0

Photos of Kkuldak

Neo SOHO Mall, Lantai Lower Ground, Jl. Letjen. S. ParmanShow In Google Maps >
Services
Take Away
Valet Parking
Halal

Reviews of Kkuldak

5
4
3
2
1
4.1
39 ratings
 - @makanterusngunyahterus
@makanterusngunyahterus
in InstagramInvalid date
Cemilan yahud harus coba 👌🏻 #chicken #honey #spicy #jktfoodbang #goodlife #goodfood . . . 📷 @daratimun
Cemilan yahud harus coba 👌🏻 #chicken #honey #spicy #jktfoodbang #goodlife #goodfood .
.
.
📷 @daratimun
Cemilan yahud harus coba 👌🏻 #chicken #honey #spicy #jktfoodbang #goodlife #goodfood .
.
.
📷 @daratimun
 - @synthiatjipto
@synthiatjipto
in InstagramInvalid date
Floating Korean chicken 😂😂😂 Cemilan yang satu ini memang paling ngangenin, tapi kali ini aku coba yang rasa baru, Korean Ganjang sauce, rasanya manis dan pedas dan aroma bawang putihnya berasa banget, kalau menurut aku sih agak mirip cuka pempek hahaha... Kalau menurut kamu gimana? . 📸 Large Korean Honey Chicken (59,090 IDR) 📍 @kkuldak.id . . . . . . . . . . . #syndru #kkuldak #jktfoodbang #koreanchicken #honeychicken #ayamgoreng #friedchicken #snacks #cemilan #yummy #enak #foodshot #foodrepublic #foodshare #foodlover #foodhunt #foodphotography #foodstagram #foodgasm #instafood #foodporn #kuliner #feedfeed #kulinerjakarta #jktfoodies #beautifulcuisines #f52grams #eeeeeats #buzzfeedfood
Floating Korean chicken 😂😂😂
Cemilan yang satu ini memang paling ngangenin, tapi kali ini aku coba yang rasa baru, Korean Ganjang sauce, rasanya manis dan pedas dan aroma bawang putihnya berasa banget, kalau menurut aku sih agak mirip cuka pempek hahaha... Kalau menurut kamu gimana?
.
📸 Large Korean Honey Chicken (59,090 IDR)
📍 @kkuldak.id
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#syndru #kkuldak #jktfoodbang #koreanchicken #honeychicken #ayamgoreng #friedchicken #snacks #cemilan #yummy #enak #foodshot #foodrepublic #foodshare #foodlover #foodhunt #foodphotography #foodstagram #foodgasm #instafood #foodporn #kuliner #feedfeed #kulinerjakarta #jktfoodies #beautifulcuisines #f52grams #eeeeeats #buzzfeedfood
 - @moniq_vip
@moniq_vip
in InstagramInvalid date
Selalu ngangenin..🤤🤤🤤
Selalu ngangenin..🤤🤤🤤
 - @bobyliecious
@bobyliecious
in InstagramInvalid date
KKULDAK ! ! My favorite honey chicken ball from @kkuldak.id 😘😋 . . . . . . . •Korean Honey Chicken (small size) IDR 30K++ by @kkuldak.id 📍all outlets . . . . . . . #kkuldak #honeychickenball #honey #chicken #friedchicken #sweet #yummy #enak #delicious #korean #korea #jakarta #indonesia #tteokbokki #hot
KKULDAK ! !
My favorite honey chicken ball from @kkuldak.id 😘😋
.
.
.
.
.
.
.
•Korean Honey Chicken (small size) IDR 30K++ by @kkuldak.id 📍all outlets
.
.
.
.
.
.
.
#kkuldak #honeychickenball #honey #chicken #friedchicken #sweet #yummy #enak #delicious #korean #korea #jakarta #indonesia #tteokbokki #hot
 - @bblloved
@bblloved
in InstagramInvalid date
Review: 8/10 Still all time favourite, a sweet spicy chicken with honey and korea gochujang chilli sauce 🍗🥔🔥topped with tots potato wedges won’t go wrong 🤤 #koreanfood #foodie #snack
Review: 8/10
Still all time favourite, a sweet spicy chicken with honey and korea gochujang chilli sauce 🍗🥔🔥topped with tots potato wedges won’t go wrong 🤤 #koreanfood #foodie #snack
 - @canisfood
@canisfood
in InstagramInvalid date
Malem gini kalo ga gtu laper, nyemil di @kkuldak.id aj keknya pas ni, canis pesen yg spicy honey, bagi yg ga gtu suka manis bisa pesen yg original aja. . . . 🐓 Korean honey chicken (M). 💰 45K. 📍 @kkuldak.id . . . . #canisfood #igfood #kulinerjakarta #jktfoodbang #koreanfood #cemilan #foodgasm #foodgram #foodphotography #foodie #instafood #instagram #instafoodie #buzzfeast #foodstagram #foodblogger #yummy #delish #jakarta #makanan #foodblog #makanenak #kuliner #snack #f52grams #chicken #delicious #makananenak #chicken #enak
Malem gini kalo ga gtu laper, nyemil di @kkuldak.id aj keknya pas ni, canis pesen yg spicy honey, bagi yg ga gtu suka manis bisa pesen yg original aja.
.
.
.
🐓 Korean honey chicken (M).
💰 45K.
📍 @kkuldak.id .
.
.
.
#canisfood #igfood #kulinerjakarta #jktfoodbang #koreanfood #cemilan #foodgasm #foodgram #foodphotography #foodie #instafood #instagram #instafoodie #buzzfeast #foodstagram #foodblogger #yummy #delish #jakarta #makanan #foodblog #makanenak #kuliner #snack #f52grams #chicken #delicious #makananenak #chicken #enak

Featured in Journal

Jalan-Jalan di Neo SOHO Mall Bakal Makin Seru dengan 6 Camilan Hits Ini
Editor's Pick
Jalan-Jalan di Neo SOHO Mall Bakal Makin Seru dengan 6 Camilan Hits Ini
7 Nasi Kotak Kekinian untuk Amankan Perut yang Kelaparan
Food For Fun
7 Nasi Kotak Kekinian untuk Amankan Perut yang Kelaparan
Berburu Menu Seru dengan Pecahan Rp50 Ribu Baru
Food For Fun
Berburu Menu Seru dengan Pecahan Rp50 Ribu Baru