Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
K22 Bar - banner 0K22 Bar - banner 1K22 Bar - banner 2

K22 Bar

3.812 reviews
Western • Fairmont Hotel Jakarta • Senayan • 200K - 300K
OPEN NOW Today 06:00 - 22:00
Opening Hours
MondayClosed
TuesdayClosed
WednesdayClosed
ThursdayClosed
FridayClosed
SaturdayClosed
SundayClosed
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of K22 Bar

K22 Bar - menu 0
K22 Bar - menu 1
K22 Bar - menu 2
K22 Bar - menu 3
K22 Bar - menu 4

Photos of K22 Bar

 K22 Bar David Handoko 672694
 K22 Bar Audrey Andini 624843
 K22 Bar Margareth Stella 595805
Fairmont Jakarta, Jl. Asia Afrika No. 8Show In Google Maps >
Description
K22 offers creative 'culinary Cocktails' and unique presentations, complemented with spectacular views of the Jakarta city skyline.
Services
Book Online
Premium
Take Away
Valet Parking
Free Wifi
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of K22 Bar

5
4
3
2
1
3.8
12 ratings
 - @evimijanto
@evimijanto
in InstagramInvalid date
Nite dinner....😊
Nite dinner....😊
Nite dinner....😊
 - @mikiyocelyn
@mikiyocelyn
in InstagramInvalid date
Always love to playing with our "walk in the forest"
Always love to playing with our "walk in the forest"
 - @mikiyocelyn
@mikiyocelyn
in InstagramInvalid date
Octopus | salsa de tinta, proscuito, refrito de ajo #winedinner #secondcourse #viewjkt #chefstalk #cheflife
Octopus | salsa de tinta, proscuito, refrito de ajo #winedinner #secondcourse #viewjkt #chefstalk #cheflife
 - sri rahmawati
sri rahmawati
2 photos1 reviewAug 6, 2016
kaget pas denger roti beli 1gratis 1 ,,pas di coba weh ternyata bener,,,aku beli rasa vanila,,woow rasanya enak banget,,delicious,,,ayo yang lain buruan merapat,,,
kaget pas denger roti beli 1gratis 1 ,,pas di coba weh ternyata bener,,,aku beli rasa vanila,,woow rasanya enak banget,,delicious,,,ayo yang lain buruan merapat,,,
kaget pas denger roti beli 1gratis 1 ,,pas di coba weh ternyata bener,,,aku beli rasa vanila,,woow rasanya enak banget,,delicious,,,ayo yang lain buruan merapat,,,
 - Lauren Abbey
Lauren Abbey
1 photo1 reviewJul 20, 2016
Expired beer
Beberapa kali sering ke K22 for the ladies night every Thursday with my girls, tapi sejak awal July udah kapok deh ga mau ke sini lg 😒 Waktu itu tgl 7 July, pas hari ke-2 Lebaran. After giving quite a generous tip to the bartender, the bartender gave me a can of Sapporo beer. Salah satu menu free flow drink for Ladies nite selain cocktails memang beer, dan kebetulan katanya malam itu yg available cuma Sapporo. So, saya bawa pulang deh sapporo nya dan simpen di kulkas. Waktu saya mau minum beberapa hari kemudian, alangkah kagetnya saya melihat expiry date nya: 02/07/2016! Kalaupun sy lsg minum di tgl 7 July (wkt bartender kasi saya di K22), tetep aja udah kadaluwarsa! How disappointing for a bar in a 5 star hotel sekelas Fairmont.... Sekarang sy jd curiga, jangan2 free flow ladies nite itu hanya sebagai "sarana" Fairmont to get rid of their expired beers or even expired mixers for cocktails such as syrup or soda etc! Euwwwwww! 😱🤔 Don't bother to come here.
Beberapa kali sering ke K22 for the ladies night every Thursday with my girls, tapi sejak awal July udah kapok deh ga mau ke sini lg 😒
Waktu itu tgl 7 July, pas hari ke-2 Lebaran. After giving quite a generous tip to the bartender, the bartender gave me a can of Sapporo beer. Salah satu menu free flow drink for Ladies nite selain cocktails memang beer, dan kebetulan katanya malam itu yg available cuma Sapporo. 
So, saya bawa pulang deh sapporo nya dan simpen di kulkas. Waktu saya mau minum beberapa hari kemudian, alangkah kagetnya saya melihat expiry date nya: 02/07/2016! Kalaupun sy lsg minum di tgl 7 July (wkt bartender kasi saya di K22), tetep aja udah kadaluwarsa! 

How disappointing for a bar in a 5 star hotel sekelas Fairmont.... Sekarang sy jd curiga, jangan2 free flow ladies nite itu hanya sebagai "sarana" Fairmont to get rid of their expired beers or even expired mixers for cocktails such as syrup or soda etc! Euwwwwww! 😱🤔 Don't bother to come here.
 - @khunvanchana
@khunvanchana
in InstagramInvalid date

Featured in Journal

5 Lounge Rooftop Paling Seru Buat Merayakan Malam Tahun Baru
Editor's Pick
5 Lounge Rooftop Paling Seru Buat Merayakan Malam Tahun Baru
8 Spot Dinner, Live Music, & Party  Untuk Lewatkan Malam Tahun Baru di Jakarta
Editor's Pick
8 Spot Dinner, Live Music, & Party Untuk Lewatkan Malam Tahun Baru di Jakarta
Hot This Week: 6 Acara Seru Di Awal September
Hot Restaurants & Places
Hot This Week: 6 Acara Seru Di Awal September

Featured in Guides

Ladies Night
GUIDE
Ladies Night
Nightlife
GUIDE
Nightlife