Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Huize van Wely - banner 0Huize van Wely - banner 1Huize van Wely - banner 2

Huize van Wely

4.0323 reviews
Western • The Papilion • Kemang • 200K - 300K
CLOSED Open on Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 23:00
Saturday10:00 - 23:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Huize van Wely

Huize van Wely - menu 0
Huize van Wely - menu 1
Huize van Wely - menu 2
Huize van Wely - menu 3
Huize van Wely - menu 4

Photos of Huize van Wely

 Huize van Wely Sharima Umaya 632342
The Papilion, Jl. Kemang Raya No. 45 AAShow In Google Maps >
Description
“Huize Van Wely not only serves afternoon tea delights or gratifying dinners, it is also serves brunch every weekend. Take your dearest ones to enjoy lovely moments together and savour the delicate menu items such as soup, French toast, Pancakes or mixed salad for your entree. There is a Japanese station not too far from the bar, exhibiting a live cooking show for your order such as Curry Udon, Japanese Porridge, Assorted Sushi Rolls and Organic Chicken Sukiyaki. Taste also the hearty main courses available: Dory Teriyaki, Duck Leg Confit, Organic Chicken Pasta, Spicy Beef and many more.”
Services
Premium
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area

Reviews of Huize van Wely

5
4
3
2
1
4.0
323 ratings
 - @food_vocabulary
@food_vocabulary
in InstagramInvalid date
Hi tea !☺
Hi tea !☺
 - @makan_teman
@makan_teman
in InstagramInvalid date
Lanjutan HUIZE VAN WELY, ini diaaa KROKET termalah sepanjang sejarah. Harganya Rp. 180.000 /pcs. . . Ini aku take away. 1 porsi. Isi nya 1 kroket dan 1 cup salad. Dari segi rasa sih enak! Tasty banget, semua rasanya keluar. . . Resto ini asalnya dari jerman sepertinya kalo diliat di IG nya @huizevanwely Dan udah dari tahun 1922. Nah di indonesia ada 2 (Pacific Place dan Kemang Papilion) . . Jadi yang bikin ini mahal adalah bahan-bahan nya yang semua import shayyy.. . . Tapi aku shock sih sama harganya😱 Ada gak ya kroket yang lebih mahal dari ini? Kalo ada , boleh di share yaa di comment 🙏 biar menambah pengetahuan. . . #kroketkentang #krokettermahal #kroketterenak . #huizevanwely #huizevanwelykemang #huizevanwelyindonesia #chocolovers #premiumchocolate
Lanjutan HUIZE VAN WELY, ini diaaa KROKET termalah sepanjang sejarah. Harganya Rp. 180.000 /pcs.
.
.
Ini aku take away. 1 porsi. Isi nya 1 kroket dan 1 cup salad. 
Dari segi rasa sih enak! Tasty banget, semua rasanya keluar. .
.
Resto ini asalnya dari jerman sepertinya kalo diliat di IG nya @huizevanwely  Dan udah dari tahun 1922. Nah di indonesia ada 2 (Pacific Place dan Kemang Papilion)
.
.
Jadi yang bikin ini mahal adalah bahan-bahan nya yang semua import shayyy..
.
.
Tapi aku shock sih sama harganya😱 
Ada gak ya kroket yang lebih mahal dari ini? Kalo ada , boleh di share yaa di comment 🙏 biar menambah pengetahuan. .
.
#kroketkentang #krokettermahal #kroketterenak .
#huizevanwely #huizevanwelykemang #huizevanwelyindonesia #chocolovers #premiumchocolate
 - @khildaferniday
@khildaferniday
in InstagramInvalid date
 - @lala66nas
@lala66nas
in InstagramInvalid date
 - @robindaniel241
@robindaniel241
in InstagramInvalid date
Ayam urap sambel matta..
Ayam urap sambel matta..

Featured in Journal

Huize Van Wely: Restoran Klasik Asal Belanda dengan Cita Rasa Pastry Autentik
Hot Restaurants & Places
Huize Van Wely: Restoran Klasik Asal Belanda dengan Cita Rasa Pastry Autentik
5 Spot Menikmati Afternoon Tea Cantik di Jakarta
Editor's Pick
5 Spot Menikmati Afternoon Tea Cantik di Jakarta
7 Spot Dessert Termanis di Jakarta
Editor's Pick
7 Spot Dessert Termanis di Jakarta