Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Harlow - banner 0Harlow - banner 1Harlow - banner 2

Harlow

3.919 reviews
Asian • The H Tower • Kuningan • 100K - 200K
OPEN NOW Today 06:00 - 22:00
Opening Hours
Monday06:00 - 22:00
Tuesday06:00 - 22:00
Wednesday06:00 - 22:00
Thursday06:00 - 22:00
Friday06:00 - 22:00
Saturday06:00 - 22:00
Sunday06:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Harlow

Harlow - menu 0
Harlow - menu 1
Harlow - menu 2

Photos of Harlow

 Harlow Muhammad Sodik 681590
 Harlow Muhammad Sodik 677926
 Harlow Della Medina 633741
The H Tower, Jl. H.R Rasuna SaidShow In Google Maps >
Services
Take Away
Go Food
Casual Dining
Smoking Area
Serves Alcohol
Halal
Free Wifi

Reviews of Harlow

5
4
3
2
1
3.9
19 ratings
 - @paulinacv.8
@paulinacv.8
in InstagramInvalid date
 - Muhammad Sodik
Muhammad Sodik
1 photo1 reviewFeb 15, 2019
Hot This Week: 5 Event Seru Untuk Party di Tengah Perayaan Valentine
Weekend ini kamu nggak akan merasa sendirian karena kamu bisa datang ke Harlow dengan atribut serba 90'an di 90's Mixtape by Harlow. Selain bisa menghibur diri di tengah sibuknya malam minggu di Selatan Ibu kota, kamu bisa biarkan dirimu tenggelam dengan alunan lagu era 90-an oleh LIPGLOSS , THE UNTITLED , dan karaoke bareng di sesi KARIMANG. Free entry!
Weekend ini kamu nggak akan merasa sendirian karena kamu bisa datang ke <strong>Harlow </strong>dengan atribut serba 90'an di <strong>90&apos;s Mixtape by Harlow.</strong> Selain bisa menghibur diri di tengah sibuknya malam minggu di Selatan Ibu kota, kamu bisa biarkan dirimu tenggelam dengan alunan lagu era 90-an oleh <strong>LIPGLOSS
, THE UNTITLED
,</strong> dan karaoke bareng di sesi <strong>KARIMANG</strong>. <i>Free entry!</i>
 - Muhammad Sodik
Muhammad Sodik
1 photo1 reviewJan 18, 2019
Hot This Week: 5 Suguhan Spesial di Minggu Ketiga Januari 2019
Please prepare yourself to come to Harlow with their monthly Band-It, and enjoy KUMYKA and EDLXML! Mulai sejak pukul 8 malam, kamu bisa menikmati koleksi musik vinyl eklektik mereka. Lets sing a long with their vinyl collection and secure your seats!
<i>Please prepare yourself to come to </i><strong>Harlow</strong><i> with their monthly </i><i>Band-It</i><i>, and enjoy </i><strong>KUMYKA </strong><i>and </i><strong>EDLXML! </strong>Mulai sejak pukul 8 malam, kamu bisa menikmati koleksi musik vinyl eklektik mereka<strong>.</strong><i> Lets sing a long with their vinyl collection 
and secure your seats! </i>
 - Della Medina
Della Medina
2 photos1 reviewApr 3, 2018
6 Spot Makanan Siang Mantap Buat yang Kantornya di Kuningan
Kalau di restoran yang ini kamu wajib banget pesan Gyudon bowl dan Beef Schnitzel-nya. Dua menu ini dijamin bikin perut kamu terpuaskan. Rasa beef-nya juicy banget. Dua menu ini bisa jadi andalan menu makan siang kamu, simple tapi bikin kenyang. Enaknya lagi, kamu juga bisa GO-FOOD-in lho!
Kalau di restoran yang ini kamu wajib banget pesan Gyudon bowl dan Beef Schnitzel-nya. Dua menu ini dijamin bikin perut kamu terpuaskan. Rasa beef-nya juicy banget. Dua menu ini bisa jadi andalan menu makan siang kamu, simple tapi bikin kenyang. Enaknya lagi, kamu juga bisa GO-FOOD-in lho!
Kalau di restoran yang ini kamu wajib banget pesan Gyudon bowl dan Beef Schnitzel-nya. Dua menu ini dijamin bikin perut kamu terpuaskan. Rasa beef-nya juicy banget. Dua menu ini bisa jadi andalan menu makan siang kamu, simple tapi bikin kenyang. Enaknya lagi, kamu juga bisa GO-FOOD-in lho!
 - yummy yippie
yummy yippie
9 photos1 reviewMay 9, 2017
new menu
Dapet kesempatan untuk nyobain berbagai menu baru dr harlow yaitu Roasted Chicken Roast chicken serve with mashed potato. The chicken is well cooked and the mashed potato is incredible. Asin nya pas dan creamy abis tanpa membuat enek Pastrami Sandwich My fave menu. Why? Because the layer of the meat is so many and the toast is so crunchy. For u guys who love mustard should try this because the mustard inside is soooooo delightful Poached Barramundi Another new food from @harlow. What i love from this dish is the fish not fishy at all yet it so well seasoned Tong Shank Namanya lucu ya. So this is basically is lamb shank cooked in tongseng style. Jadi kayak manis2 gitu n berkuah. Well for a lamb lover harus makan ini karena ga bau kambingnya Trio Chocolate Still have some space for dessert? This dessert contains of chocolate cake, quenelle chocolate mousse, n soft white choco n ga lupa meringue nya. Semuanya ga manis2 amat jadi ga pusing abis makan Overall i love all of the menu. Semua pas. Tempatnya cozy dan ga mahal untuk nongki2. Kalo mau ada acara juga bisa banget Follow my ig @yummyippie
Dapet kesempatan untuk nyobain berbagai menu baru dr harlow yaitu Roasted Chicken Roast chicken serve with mashed potato. The chicken is well cooked and the mashed potato is incredible. Asin nya pas dan creamy abis tanpa membuat enek Pastrami Sandwich My fave menu. Why? Because the layer of the meat is so many and the toast is so crunchy. For u guys who love mustard should try this because the mustard inside is soooooo delightful Poached Barramundi Another new food from @harlow. What i love from this dish is the fish not fishy at all yet it so well seasoned Tong Shank Namanya lucu ya. So this is basically is lamb shank cooked in tongseng style. Jadi kayak manis2 gitu n berkuah. Well for a lamb lover harus makan ini karena ga bau kambingnya Trio Chocolate Still have some space for dessert? This dessert contains of chocolate cake, quenelle chocolate mousse, n soft white choco n ga lupa meringue nya. Semuanya ga manis2 amat jadi ga pusing abis makan Overall i love all of the menu. Semua pas. Tempatnya cozy dan ga mahal untuk nongki2. Kalo mau ada acara juga bisa banget Follow my ig @yummyippie
Dapet kesempatan untuk nyobain berbagai menu baru dr harlow yaitu Roasted Chicken Roast chicken serve with mashed potato. The chicken is well cooked and the mashed potato is incredible. Asin nya pas dan creamy abis tanpa membuat enek Pastrami Sandwich My fave menu. Why? Because the layer of the meat is so many and the toast is so crunchy. For u guys who love mustard should try this because the mustard inside is soooooo delightful Poached Barramundi Another new food from @harlow. What i love from this dish is the fish not fishy at all yet it so well seasoned Tong Shank Namanya lucu ya. So this is basically is lamb shank cooked in tongseng style. Jadi kayak manis2 gitu n berkuah. Well for a lamb lover harus makan ini karena ga bau kambingnya Trio Chocolate Still have some space for dessert? This dessert contains of chocolate cake, quenelle chocolate mousse, n soft white choco n ga lupa meringue nya. Semuanya ga manis2 amat jadi ga pusing abis makan Overall i love all of the menu. Semua pas. Tempatnya cozy dan ga mahal untuk nongki2. Kalo mau ada acara juga bisa banget Follow my ig @yummyippie
Dapet kesempatan untuk nyobain berbagai menu baru dr harlow yaitu Roasted Chicken Roast chicken serve with mashed potato. The chicken is well cooked and the mashed potato is incredible. Asin nya pas dan creamy abis tanpa membuat enek Pastrami Sandwich My fave menu. Why? Because the layer of the meat is so many and the toast is so crunchy. For u guys who love mustard should try this because the mustard inside is soooooo delightful Poached Barramundi Another new food from @harlow. What i love from this dish is the fish not fishy at all yet it so well seasoned Tong Shank Namanya lucu ya. So this is basically is lamb shank cooked in tongseng style. Jadi kayak manis2 gitu n berkuah. Well for a lamb lover harus makan ini karena ga bau kambingnya Trio Chocolate Still have some space for dessert? This dessert contains of chocolate cake, quenelle chocolate mousse, n soft white choco n ga lupa meringue nya. Semuanya ga manis2 amat jadi ga pusing abis makan Overall i love all of the menu. Semua pas. Tempatnya cozy dan ga mahal untuk nongki2. Kalo mau ada acara juga bisa banget Follow my ig @yummyippie
Dapet kesempatan untuk nyobain berbagai menu baru dr harlow yaitu Roasted Chicken Roast chicken serve with mashed potato. The chicken is well cooked and the mashed potato is incredible. Asin nya pas dan creamy abis tanpa membuat enek Pastrami Sandwich My fave menu. Why? Because the layer of the meat is so many and the toast is so crunchy. For u guys who love mustard should try this because the mustard inside is soooooo delightful Poached Barramundi Another new food from @harlow. What i love from this dish is the fish not fishy at all yet it so well seasoned Tong Shank Namanya lucu ya. So this is basically is lamb shank cooked in tongseng style. Jadi kayak manis2 gitu n berkuah. Well for a lamb lover harus makan ini karena ga bau kambingnya Trio Chocolate Still have some space for dessert? This dessert contains of chocolate cake, quenelle chocolate mousse, n soft white choco n ga lupa meringue nya. Semuanya ga manis2 amat jadi ga pusing abis makan Overall i love all of the menu. Semua pas. Tempatnya cozy dan ga mahal untuk nongki2. Kalo mau ada acara juga bisa banget Follow my ig @yummyippie
Dapet kesempatan untuk nyobain berbagai menu baru dr harlow yaitu Roasted Chicken Roast chicken serve with mashed potato. The chicken is well cooked and the mashed potato is incredible. Asin nya pas dan creamy abis tanpa membuat enek Pastrami Sandwich My fave menu. Why? Because the layer of the meat is so many and the toast is so crunchy. For u guys who love mustard should try this because the mustard inside is soooooo delightful Poached Barramundi Another new food from @harlow. What i love from this dish is the fish not fishy at all yet it so well seasoned Tong Shank Namanya lucu ya. So this is basically is lamb shank cooked in tongseng style. Jadi kayak manis2 gitu n berkuah. Well for a lamb lover harus makan ini karena ga bau kambingnya Trio Chocolate Still have some space for dessert? This dessert contains of chocolate cake, quenelle chocolate mousse, n soft white choco n ga lupa meringue nya. Semuanya ga manis2 amat jadi ga pusing abis makan Overall i love all of the menu. Semua pas. Tempatnya cozy dan ga mahal untuk nongki2. Kalo mau ada acara juga bisa banget Follow my ig @yummyippie
+ 4

Featured in Journal

Hot This Week: 5 Event Seru Untuk Party di Tengah Perayaan Valentine
Hot Restaurants & Places
Hot This Week: 5 Event Seru Untuk Party di Tengah Perayaan Valentine
Hot This Week: 5 Suguhan Spesial di Minggu Ketiga Januari 2019
Hot Restaurants & Places
Hot This Week: 5 Suguhan Spesial di Minggu Ketiga Januari 2019
7 Spot Buka Puasa Bersama Klien di Jakarta
Editor's Pick
7 Spot Buka Puasa Bersama Klien di Jakarta