Photos

Ruko Crown Golf Blok D62 - D63, Bukit Golf Mediterania, Jl. Marina Indah Raya Show Map >
0877 81021110
Opening Hours
Sun - Thu 11:00 - 23:00 , Fri - Sat 11:00 - 23:30
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Parking Area
Take Away
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Gamsul Korean Restaurant

Load placeholder

Yummy Eats
113 photos74 reviewsAug 1, 2017
Wo Koo Mi 😍
Annyeong! From Seoul to Jakarta, Gamsul has landed in Pantai Indah Kapuk to serve all sorts of Korean food. Wo Koo Mi (169K) The pairing of beef and octopus cooked in sweet and spicy sauce as well. Simply said, it was another yummy one with juicy beef slices and decent texture of octopus. I could easily chew it and all the spices were perfectly blended into the whole dish. Yummy!
@jktfoodbang
in InstagramDec 11, 2017
Hot & Spicy Korean Pancake! @gamsuljakarta πŸ˜‹πŸ€” Shared By: @herlin.lay #jktfoodbang
Ardiyansyah Djafar
1 photos1 reviewsMay 20, 2017
Unique Korean Restaurant in PIK
my first Review!! Yess where we start?! Gamsul! "its not your typical korean restaurant", yes betul, biasanya Restaurant Korea di Jakarta rata2 adalah barbeque concept tapi kali ini Gamsul Jakarta salah satu restoran baru di PIK menawarkan baru kuliner Korea, makanannya semua disajikan dalam porsi untuk sharing jadi disarankan untuk datang bersama teman2, dari jauh interior wah yang menjulang dipenuhi kaca begitu menarik, untuk makanannya saya memesan salah satu best sellernya yaitu wookomi isinya US Beef Gurih dengan Octopus pedas menari2 dilidah, nyummm .. lanjut marathon dengan nasi bulat2 lucu bernama jomuk rice, jeayuk bokeum, dan semangkuk Kimchi untuk minumannya saya memesan Shake it yang didominasi warna Orange dan Hijau Kiwi... selebihnya saya menikmati suasananya asik disini, bener2 berasa di Korea haha :D Great one for my first Review, Thankyou Gamsul!
@imron_affandy
in InstagramDec 8, 2017
gagal diet dah neh... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Sherlyn Rusli
4 photos1 reviewsMay 20, 2017
Love this place . Really good spot for chillin with family , friends or your lovely. Paling best buat ak itu woo ko mi, budda jigae , gan jang chicken . Ada dessert ny jg. Favorite ku sih cream parfait dan americano baileys . Kalo buat drinks suka ny bombaya, hot mocha . Duh , best banget deh pokoknya . Nagih makan di sini , recomend deh tempat ny . Pelayanan ny juga bagus , ramah karyawan ny .
@tjongalie_
in InstagramNov 26, 2017
#gamsul #pik #korean πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
Sherly Chang
0 photos1 reviewsMay 19, 2017
Cozy place with great food!
I saw a post from my friend's instagram about Gamsul wanting to know what the fuss is all about. Finally i went here last week and luckily they have 20% off plus free beer promo 😍 the waitress was so attentive and all smiley. And all of their dishes look very appetizing and we end up ordered a lot. The waiter recommend us to try Woo Koo Mi and Budae Jjigae. And i am a big fan of their Woo Koo Mi. The beef tasted smoky and perfectly grilled. We ordered additional noodle and asked them for the free refill soup. Oh and their gan jang chicken is very recommended as well! The crunchy chicken was marinated with sweet and spicy sauce leaving us wanting to order more πŸ˜‹ shout out for the interior and their 'trademark' of a Korean Girl mural on their stair! no wonder it is very popular amongst the blogger
@martha.vera.palar
in InstagramNov 14, 2017
Makanan ibu ngidam ini 😍😍😍masakan korea @gamsuljakarta ini habiss shay dilahap bumil πŸ™ˆ.
Vera C
0 photos1 reviewsMay 19, 2017
Very recommended! Great food, good ambiance.
I absolutely love this place! This is cozy with great food and good ambiance. They did well on the interior. This place is very instagrameable with many beautiful photo spots. As for food, they have quiet variety menu. My favourite would be Jeyuk Bokkeum, Woo Ko Mi and Budae Jjigae. The beef is so tender and well marinated, the soup is perfect combination of sour, salty and spicy. Makes u want to order more. Dont forget to order the mocktails (Shake it and Boombayah). Must try! And oh, they still have 20% disc and free beer promo. Very recommended! Will definitely come back.
@songofmarch
in InstagramOct 31, 2017
- Woo koo mi (spicy octopus with marinated soy US Beef) @gamsuljakarta ,goodness for this gloomy Tuesday πŸ™πŸ™β™¨οΈ #songofmarch #gamsuljakarta #koreanfood #jktfoodbang #foodie

Featured in Articles

Yang Ngaku Suka Nonton Drama Korea Wajib Coba 4 Makanan Ini
Sensasi Menyantap Makanan Khas Korea yang Autentik
5 Spot Nongkrong Asyik Sambil Cari Barang Unik

Featured in Guides

GUIDE
Korean Restaurants

Near Gamsul Korean Restaurant

Open in App