Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Cut The Crab - banner 0Cut The Crab - banner 1Cut The Crab - banner 2

Cut The Crab

4.148 reviews
Seafood • Pecenongan • 100K - 200K
CLOSED Open on Today 11:00 - 23:00
Opening Hours
Monday11:00 - 23:00
Tuesday11:00 - 23:00
Wednesday11:00 - 23:00
Thursday11:00 - 23:00
Friday11:00 - 23:00
Saturday11:00 - 23:00
Sunday11:00 - 23:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Cut The Crab

Cut The Crab - menu 0
Cut The Crab - menu 1
Cut The Crab - menu 2
Cut The Crab - menu 3
Cut The Crab - menu 4

Photos of Cut The Crab

 Cut The Crab iqra rabika 621751
combo calamari 120k Cut The Crab toni suhendri 408394
seven heaven crab 450k Cut The Crab toni suhendri 408393
 Cut The Crab Emy Yunita Sinaga 403386
 Cut The Crab Shanna Murady 397844
Description
This restaurant did exactly what the name says. It is a straight-up no-hassle kind of restaurant where the hero is the food. Placed in a very warm wood dominated place in Jalan Cikajang, it is a great spot for casual dining with good friends and share the crabs. Seafood lovers, get ready to get messy, because here you will eat your crab without spoon and fork. The eight-leg creature will come cooked in a huge plastic bag with all the flavorful juice and sauces. You will get your apron to prep yourself for a brutal one-on-one with the giant crab. Our only suggestion, don’t waste anything, lick anything that sticks to your fingers clean. That’s the way you should experience Cut The Crab.
Services
Book Online
Take Away
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
Casual Dining

Reviews of Cut The Crab

5
4
3
2
1
4.1
48 ratings
 - @wei_weii
@wei_weii
in InstagramInvalid date
Super yum!😋
Super yum!😋
 - @nurjanakeke
@nurjanakeke
in InstagramInvalid date
Semuanya hanya ada disini
Semuanya hanya ada disini
 - @dk_chang
@dk_chang
in InstagramInvalid date
Yeiiiiiiiiii all the crabbie lover!!!! Sekarang @cut_the_crab_official buka cabang baru lohhhhh di daerah batu ceper situ deket pecenongan!!!! Soal kepitingnnya disini ga usah diragukan lagiii deh besar -besar dan daginngnya manis". Dan denger" kepitingnya di ambil dari papua loh!!! Makanya bisa gede" begituuu.🦀🦀🦀. Location : @cut_the_crab_official . Jl.Batu Ceper no.49A rt 015/001 ,JakPus. #seafood #cab #cutthecrab #cuthecrabid #maincourse #SientaFunColor #MySienta #PopUpPlayground @toyotaid
Yeiiiiiiiiii all the crabbie lover!!!! Sekarang @cut_the_crab_official  buka cabang baru lohhhhh di daerah batu ceper situ deket pecenongan!!!! Soal kepitingnnya disini ga usah diragukan lagiii deh besar -besar dan daginngnya manis". Dan denger" kepitingnya di ambil dari papua loh!!! Makanya bisa gede" begituuu.🦀🦀🦀.
Location :  @cut_the_crab_official .
Jl.Batu Ceper no.49A rt 015/001 ,JakPus.
#seafood #cab #cutthecrab #cuthecrabid #maincourse #SientaFunColor #MySienta #PopUpPlayground @toyotaid
 - @malvin122
@malvin122
in InstagramInvalid date
Baru kali ini coba makan seafood langsung rame-rame ga pake piring. Seru banget!!! Sepertinya bukan karena keseruan cara makannya aja sih, tapi karena makanannya juga senak! Seafood nya seger semua, bahan-bahannya yang di gunakan semua berasal dari Indonesia loh! Dan yang paling aku suka bumbunya yang pedas😋👍🏻😍 HAPPY LUNCH!!! • • • • • • • • • 📍 Cut The Crab Jl. Batu Ceper no. 49A Gambir Jakarta Pusat • • • • • • • • • #crab #seafood #cutthecrab #kuliner #kulinerjkt #kulinerjakarta #eeeeeats #food #foodie #foodies #foodporn #foodstagram #foodaddict #foodshare #foodlovers #foodyid #foodyjkt #jktfood #jktfoodie #jktkuliner #jktfoodies #jktfoodbang #jktgoodfood #jakartafood #jakartaculinary #jakartakuliner #culinary #culinaryjkt #foodtageid
Baru kali ini coba makan seafood langsung rame-rame ga pake piring. Seru banget!!! Sepertinya bukan karena keseruan cara makannya aja sih, tapi karena makanannya juga senak! Seafood nya seger semua, bahan-bahannya yang di gunakan semua berasal dari Indonesia loh! Dan yang paling aku suka bumbunya yang pedas😋👍🏻😍 HAPPY LUNCH!!!
•
•
•
•
•
•
•
•
•
📍 Cut The Crab
Jl. Batu Ceper no. 49A
Gambir
Jakarta Pusat
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#crab #seafood #cutthecrab #kuliner #kulinerjkt #kulinerjakarta #eeeeeats #food #foodie #foodies #foodporn #foodstagram #foodaddict #foodshare #foodlovers #foodyid #foodyjkt #jktfood #jktfoodie #jktkuliner #jktfoodies #jktfoodbang #jktgoodfood #jakartafood #jakartaculinary #jakartakuliner #culinary #culinaryjkt #foodtageid
 - @jktinstafood
@jktinstafood
in InstagramInvalid date
Hayooo siapa yang doyan seafood? @cutthecrabid buka cabang baru di batu ceper loh, buat kualitas rasa gak ush ditanya, ini aja udh cabang ke 4 mereka 😆 anw kepiting ini kepiting papua, n beratnya sampe 1,6 KG loh . . @cutthecrabid Jl. Batu Ceper No.49A, gambir. For 1 person = Rp. 100.000 - Rp. 200.000 . . #crab #seafood #fish #halal
Hayooo siapa yang doyan seafood? @cutthecrabid buka cabang baru di batu ceper loh, buat kualitas rasa gak ush ditanya, ini aja udh cabang ke 4 mereka 😆 anw kepiting ini kepiting papua, n beratnya sampe 1,6 KG loh
.
.
@cutthecrabid
Jl. Batu Ceper No.49A, gambir.
For 1 person = Rp. 100.000 - Rp. 200.000
.
.
#crab #seafood #fish #halal

Featured in Journal

5 Seafood Kekinian yang Lagi Hits di Sosial Media
Editor's Pick
5 Seafood Kekinian yang Lagi Hits di Sosial Media
Mau Makan Kepiting Enak di Jakarta Pusat? Cut The Crab Solusinya!
Food For Fun
Mau Makan Kepiting Enak di Jakarta Pusat? Cut The Crab Solusinya!