Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Canteen - banner 0Canteen - banner 1Canteen - banner 2
3.914 reviews
Permanently Closed

Menu of Canteen

Canteen - menu 0
Canteen - menu 1
Canteen - menu 2
Canteen - menu 3
Canteen - menu 4

Photos of Canteen

Canteen 16638
Canteen 16637
Canteen 16636
Canteen 16635
Canteen 16634
Pacific Place Mall, Lantai 4, Jl. Jenderal SudirmanShow In Google Maps >
www.canteenjakarta.com
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00
Description
“Canteen is a hip restaurant located in Pacific Place and Plaza Indonesia. In both places, they are next to the bookstore Aksara, to which they are related. it is a cozy venue, designed to be a hangout spot as much as a restaurant. Their menu features continental food, with mostly Italian dishes. Everything seemed fine until I ordered my food: Salade Niçoise, Rib-eye steak, and Bruschetta.” (Source: Web)
Services
AC
Accept Credit Cards
Full Bar
Parking Area
Power Plug
Take Away
Valet Parking
Go Food

Reviews of Canteen

Load placeholder

Canteen - Sigit Prasetyo
Sigit Prasetyo
1790 photos1690 reviewsOct 11, 2016
7 Cocktail yang Punya Citarasa Indonesia
Di Canteen, ada cocktail yang dibuat dari campuran bunga rossella. Bunga yang dalam bahasa Jawa sering disebut dengan merambos ijo ini berpadu apik dengan vodka.
 Canteen Sigit Prasetyo 607875
Canteen - @alodita
@alodita
in InstagramNov 22, 2015
Today's salad by @canteenjakarta 🌿 #cottoninkbirthday
Today's salad by @canteenjakarta 🌿 #cottoninkbirthday
Canteen - Clarein
Clarein
358 photos158 reviewsSep 30, 2016
convenient
The canteen ini tempatnya jadi satu sama toko buku aksara. Tempatnya dibikin beneran kayak 'canteen' tapi kebih elite sih hehe.. Tempatnya gak besar berhubung sharing sama toko bukunyabjuga. Wkt itu saya cuman iseng mau duduk aja jadi cobain bitterbalen aja. Bitterbalennya enak sih lumayan. Crispy dan dalamnya empuk lembuutt banget. Pas di sobek lagi panas2 gitu mantap gurih gitu. Klo lg nunggu lin seseorang belanja buku pas banget nongkrong sini..
Canteen - @eatandtreats
@eatandtreats
in InstagramJun 21, 2015
They say "berbukalah dengan yang manis", and this chocolate pannacotta with strawberry sorbet from @canteenjakarta is YUM! #eatandtreats #canteenjakarta
They say "berbukalah dengan yang manis", and this chocolate pannacotta with strawberry sorbet from @canteenjakarta is YUM! #eatandtreats #canteenjakarta
Canteen - Sigit Prasetyo
Sigit Prasetyo
1790 photos1690 reviewsSep 28, 2016
Rupa-rupa Es Krim di Jakarta yang Ga Biasa
Kalo di Canteen, es krim strawberry sorbet yang enak itu "direndam" di dalam chocolate pannacotta yang punya citarasa pahit manis itu. Enak banget. Es krimnya yang lembut bisa pas banget beradu sama rasa pahit manisnya coklat pannacotta.
 Canteen Sigit Prasetyo 606697

Featured in Articles

7 Cocktail yang Punya Citarasa Indonesia
7 Cocktail yang Punya Citarasa Indonesia
Rupa-rupa Es Krim di Jakarta yang Ga Biasa
Rupa-rupa Es Krim di Jakarta yang Ga Biasa
Irish Coffee, Kopi Beralkohol dari Era Perang Dunia II
Irish Coffee, Kopi Beralkohol dari Era Perang Dunia II

Near Canteen

Open in App