Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Bankara Ramen - banner 0Bankara Ramen - banner 1Bankara Ramen - banner 2

Bankara Ramen

4.020 reviews
Japanese • Lotte Shopping Avenue • Karet • 100K - 200K
PERMANENTLY CLOSED
Opening Hours
Monday11:00 - 22:00
Tuesday11:00 - 22:00
Wednesday11:00 - 22:00
Thursday11:00 - 22:00
Friday11:00 - 22:00
Saturday11:00 - 22:00
Sunday11:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Bankara Ramen

Bankara Ramen - menu 0
Bankara Ramen - menu 1
Bankara Ramen - menu 2
Bankara Ramen - menu 3
Bankara Ramen - menu 4

Photos of Bankara Ramen

 Bankara Ramen Audrey Andini 622706
 Bankara Ramen Sintya Winarsih 606830
left-Bankara Charshu; right-Tonkotsu Charshu Bankara Ramen aulia siagian 480914
 Bankara Ramen Adlan Syahmi 480794
 Bankara Ramen Adlan Syahmi 480793
Ciputra World, Lotte Shopping Avenue, Lantai 3, Jl. Prof Dr SatrioShow In Google Maps >
Description
“Bankara” is a term that was used in Japan to describe an individual outstanding and unique style amidst the swarm of a conformist society. Founded by Mr. Kusano, Bankara embarked on a quest to continously developing ramen soup recipe through the section of finest ingredients and cooking techniques. With our commitment to “Cook by Heart”, we serve our costumers with four authentic Japancese ramen styles that each has its own signature. With over 60 premium outlets spreads across Japan, Thailand, and Malyasia, we are now ready to serve Jakarta crowd with the authentic taste of Japanese ramen.
Services
Book Online
Take Away
Valet Parking
Free Wifi
Serves Alcohol
VIP Room
Go Food

Reviews of Bankara Ramen

5
4
3
2
1
4.0
20 ratings
 - aulia siagian
aulia siagian
1 photo1 reviewFeb 12, 2017
not bad but not the greatest
I tried the Tonkotsu Charshu and Bankara Charshu and Yaki Gyoza Pork. Kuah ramen Tonkotsy Charshu lebih creamy dan gurih (tetapi terap kurang asin untukku pribadi) dan kuah ramen Bankara Charshu rasanya cukup manis (which I am not a big fan of). but overall not bad, but surely not the greatest.
I tried the Tonkotsu Charshu and Bankara Charshu and Yaki Gyoza Pork. Kuah ramen Tonkotsy Charshu lebih creamy dan gurih (tetapi terap kurang asin untukku pribadi) dan kuah ramen Bankara Charshu rasanya cukup manis (which I am not a big fan of). but overall not bad, but surely not the greatest.
 - Adlan Syahmi
Adlan Syahmi
3 photos1 reviewFeb 11, 2017
Bankara ramen
Liat di review orang di qraved tentang bankara ramen, katanya kuahnya enak banget gak ada tandingan. Gue mau coba buktikan. Menurut gue sih kuahnya enak cuma untuk lidah gue kirang pas kayak masih ada yg kurang, kurang tajem rasanya. Daging ya standard, gyozanya notbad sih. Yaa overall goodlah.
Liat di review orang di qraved tentang bankara ramen, katanya kuahnya enak banget gak ada tandingan. Gue mau coba buktikan. Menurut gue sih kuahnya enak cuma untuk lidah gue kirang pas kayak masih ada yg kurang, kurang tajem rasanya. Daging ya standard, gyozanya notbad sih. Yaa overall goodlah.
Liat di review orang di qraved tentang bankara ramen, katanya kuahnya enak banget gak ada tandingan. Gue mau coba buktikan. Menurut gue sih kuahnya enak cuma untuk lidah gue kirang pas kayak masih ada yg kurang, kurang tajem rasanya. Daging ya standard, gyozanya notbad sih. Yaa overall goodlah.
Liat di review orang di qraved tentang bankara ramen, katanya kuahnya enak banget gak ada tandingan. Gue mau coba buktikan. Menurut gue sih kuahnya enak cuma untuk lidah gue kirang pas kayak masih ada yg kurang, kurang tajem rasanya. Daging ya standard, gyozanya notbad sih. Yaa overall goodlah.
 - @cia_pin
@cia_pin
in InstagramDec 6, 2019
I know that this food is full of fat but I also know that no one can avoid to eat this ramen 🍜 🍜 🍜 •
•
•
•
•
#foodism #foodporn #foodportfolio #foodgasm #foodgraphy #recommended #funtime #weekendlist #onthetablefood #tablesituation #onthetableproject #foodsinframe #jktfoodbang #jktfoodhunting #foodstagram #foodphotography #fujifilm_id #fujifilmxseries #fujifilmxt10 #sunshine #happiness
 - @mg15_fu
@mg15_fu
in InstagramDec 6, 2019
 - @philip_napitupulu
@philip_napitupulu
in InstagramDec 6, 2019
Took my dinner here at bankara ramen with my friends ... The soup is deadly -> mine its so delicious charshu bankara with Slice of 🐷 and my friend choose tonkotsu topped with kakuni .. 😊😄🐷🐷 Me#friends#dinner#charshubankara#torikaragee#tonkotsu#bankararamen#lotteshoppingavenue#jakartaselatan
Took my dinner here at bankara ramen with my friends ... The soup is deadly -> mine  its so delicious  charshu bankara with Slice of 🐷 and my friend choose tonkotsu topped with kakuni .. 😊😄🐷🐷 Me#friends#dinner#charshubankara#torikaragee#tonkotsu#bankararamen#lotteshoppingavenue#jakartaselatan

Featured in Journal

5 Spot Wajib Coba di Lotte Shopping Avenue untuk yang Baru Gajian
Editor's Pick
5 Spot Wajib Coba di Lotte Shopping Avenue untuk yang Baru Gajian
7 Makanan Serba Mie yang Ada di Lotte Shopping Avenue
Food For Fun
7 Makanan Serba Mie yang Ada di Lotte Shopping Avenue