Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Bakmi Sakaw - banner 0Bakmi Sakaw - banner 1Bakmi Sakaw - banner 2

Bakmi Sakaw

3.99 reviews
Jawa • Pluit • Below 100K
OPEN NOW Today 12:00 - 23:00
Opening Hours
Monday12:00 - 22:00
Tuesday12:00 - 22:00
Wednesday12:00 - 22:00
Thursday12:00 - 22:00
Friday12:00 - 23:00
Saturday12:00 - 23:00
Sunday12:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Bakmi Sakaw

Bakmi Sakaw - menu 0
Bakmi Sakaw - menu 1
Bakmi Sakaw - menu 2
Bakmi Sakaw - menu 3
Bakmi Sakaw - menu 4

Photos of Bakmi Sakaw

 Cafe Dermaga eat werks 493007
 Cafe Dermaga eat werks 493006
Description
Uncommonly placed in a house in Pantai Mutiara, this place is a gem hidden up North of Jakarta. It may take an extra effort to reach this place, but it will be worth it. Why? Imagine dining al-fresco style with a view that face Java Sea while watching the glowing yellow sunset. No, it’s not too good to be true. Both food & ambience is great here. Bakmi Sakaw (literally translated as Crazy Noodle) is very well known as the popular favorite among the other weirdly named Bakmi Giting & Bakmi Gele. It consist of sweet spicy and sour chicken noodles with meatballs soup. If you find there’s an extra space in your belly, go for their Tahu Berontak (Deep fried beancurd stuffed with shrimp veggie), dip in the peanut sauce that comes with it and you’ll taste what the fuzz is all about.
Services
delivery-service
free-wifi
outdoor-seats
smoking-area
take-away
serves-alcohol

Reviews of Bakmi Sakaw

5
4
3
2
1
3.9
9 ratings
 - eat werks
eat werks
2 photos1 reviewFeb 23, 2017
pork spicy noodle!
Ini tempat favorit gw buat makan bakmi dr jaman sekolah dulu. Bakmi sakaw !! Bener2 bikin sakaw pedesnya !!! Well, gw suka banget spicynessnya bisa request. Buat yg suka pedes harus banget kesini, ada sampe level 5!! Bakmi babinya mantepp 🐷🐷 Better sih pesen level 2 atau 3 aja krn itu aja udah pedes banget.. Minumannya juga seger banget ! Tempatnya enak buat nongkrong ramee2 👍 Yah walau harganya dari dulu emang agak pricey sih baik minuman atau makanannya makanya ratingnya cuma dikasih 3 aja deh, tapi bumbu n pedesnya bikin balik lagi 😄😄
Ini tempat favorit gw buat makan bakmi dr jaman sekolah dulu. Bakmi sakaw !! Bener2 bikin sakaw pedesnya !!! Well, gw suka banget spicynessnya bisa request. Buat yg suka pedes harus banget kesini, ada sampe level 5!! Bakmi babinya mantepp 🐷🐷 Better sih pesen level 2 atau 3 aja krn itu aja udah pedes banget.. Minumannya juga seger banget ! Tempatnya enak buat nongkrong ramee2 👍 Yah walau harganya dari dulu emang agak pricey sih baik minuman atau makanannya makanya ratingnya cuma dikasih 3 aja deh, tapi bumbu n pedesnya bikin balik lagi 😄😄
Ini tempat favorit gw buat makan bakmi dr jaman sekolah dulu. Bakmi sakaw !! Bener2 bikin sakaw pedesnya !!! Well, gw suka banget spicynessnya bisa request. Buat yg suka pedes harus banget kesini, ada sampe level 5!! Bakmi babinya mantepp 🐷🐷 Better sih pesen level 2 atau 3 aja krn itu aja udah pedes banget.. Minumannya juga seger banget ! Tempatnya enak buat nongkrong ramee2 👍 Yah walau harganya dari dulu emang agak pricey sih baik minuman atau makanannya makanya ratingnya cuma dikasih 3 aja deh, tapi bumbu n pedesnya bikin balik lagi 😄😄
 - @rudie_jajan
@rudie_jajan
in InstagramOct 24, 2020
 - @reddicted
@reddicted
in InstagramOct 24, 2020
 - @arifilologuss
@arifilologuss
in InstagramOct 24, 2020
🐷
🐷
 - @mrsjeje
@mrsjeje
in InstagramOct 24, 2020
🍜🍜🍜
🍜🍜🍜