Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Bakmi GM - banner 0

Bakmi GM

3.84 reviews
Chinese • Senayan City • Senayan • Below 100K
CLOSED Open on Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Bakmi GM

Bakmi GM - menu 0
Bakmi GM - menu 1
Bakmi GM - menu 2
Bakmi GM - menu 3

Photos of Bakmi GM

 Bakmi GM Audrey Andini 620888
 Bakmi GM Sigit Prasetyo 607211
 Bakmi GM Sigit Prasetyo 605847
 Bakmi GM Margareth Stella 592445
 Bakmi GM Martha Swissanto 301752
Senayan City, Lantai 5, Delicae, Jl. Asia AfrikaShow In Google Maps >
Services
delivery-service
free-wifi
halal
valet-parking
take-away
casual-dining
qraved-connect-button

Reviews of Bakmi GM

5
4
3
2
1
3.8
4 ratings
 - Rizki Yamani
Rizki Yamani
0 photo1 reviewSep 22, 2016
Pangsit Gorengnya Mantap
Pangsit Gorengnya d'best Bgt, Selebihnya Mecin
 - Martha Swissanto
Martha Swissanto
1 photo1 reviewAug 7, 2016
Dari semua yang juara di Bakmi GM kaya bakmi baksonya, pangsit gorengnya atau nasi gorengnya... Ada juara baru yang terpendam... Ifu mi nie... Segar aemua bahannya, gurihnya, Tapi terutama krispinya.. Lebih asiknya.. Dengan harga dan nama mini... Ternyata ukurannya ngga mini. Kenyang deh...
Dari semua yang juara di Bakmi GM kaya bakmi baksonya, pangsit gorengnya atau nasi gorengnya... Ada  juara baru yang terpendam... Ifu mi nie...  Segar aemua bahannya, gurihnya, Tapi terutama krispinya.. Lebih asiknya.. Dengan harga dan nama mini... Ternyata ukurannya ngga mini. Kenyang deh...
 - @dieylayusof
@dieylayusof
in InstagramOct 25, 2020
Bangun tido pukul 7 lebih waktu sini. Maknanya 8 lebih waktu malaysia. Pastu rasa lapar sangat. Keluar hotel tengok apa yg boleh di makan. Tapi macam tak tahu nak makan apa so terus amek cab ke senayan city mall. Pastu jumpa bakmi yeayyy! Sebab dari pagi tak makan apa so order bakmi dengan pangsit skali. Dah la makan sorang pastu makan banyak pulak. Akak tu siap cakap dalam bakmi dah ada 2 pangsit betul ke nak tambah lagi 5? Betol la akak! Sedapnyaaa! Kenapa bakmi takde kat malaysiaaaa? Hmm #dieylatravel
Bangun tido pukul 7 lebih waktu sini. Maknanya 8 lebih waktu malaysia. Pastu rasa lapar sangat. Keluar hotel tengok apa yg boleh di makan. Tapi macam tak tahu nak makan apa so terus amek cab ke senayan city mall. Pastu jumpa bakmi yeayyy! Sebab dari pagi tak makan apa so order bakmi dengan pangsit skali. Dah la makan sorang pastu makan banyak pulak. Akak tu siap cakap dalam bakmi dah ada 2 pangsit betul ke nak tambah lagi 5? Betol la akak! Sedapnyaaa! Kenapa bakmi takde kat malaysiaaaa? Hmm #dieylatravel

Featured in Journal

5 Nasi Goreng Mantap dengan Porsi Melimpah
Editor's Pick
5 Nasi Goreng Mantap dengan Porsi Melimpah
5 Bakso di Jakarta yang Enak di Delivery
Editor's Pick
5 Bakso di Jakarta yang Enak di Delivery
6 Menu Bakmi Mantap Untuk Bersantap Bersama Keluarga
Editor's Pick
6 Menu Bakmi Mantap Untuk Bersantap Bersama Keluarga