Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Bakerzin - banner 0Bakerzin - banner 1Bakerzin - banner 2

Bakerzin

4.1204 reviews
Western • Central Park Mall • Tanjung Duren • 100K - 200K
CLOSED Open on Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Bakerzin

Bakerzin - menu 0
Bakerzin - menu 1
Bakerzin - menu 2
Bakerzin - menu 3
Bakerzin - menu 4

Photos of Bakerzin

Central Park, Lantai Ground, Jl. Letjen. S. Parman Kav. 28Show In Google Maps >
Description
Bakerzin is a franchise restaurant from Singapore and owned by Boga Group, a prominent group in the culinary industry which also has several other restaurants like Ten Ten, Paradise Inn, Paradise Dynasty, Pepper Lunch, Sushi Tei, and the new one, Master Wok. Bakerzin has several branches in Jakarta and Surabaya, they offer a casual dining experience with a cozy ambiance. Enjoy your light meal at Bakerzin, choose Caesar Salad at first before you try the main course. There are several main courses that could be an option here, such as Dory Fillet or Meatball Spag-hetti Pasta. This pasta is good because it using the good quality of dory fish. Besides, Bakerzin is also good at serving desserts. If you want a warm dessert with melted chocolate in it, then the Warm Chocolate Cake will be perfect to close your meal at Bakerzin.
Services
Valet Parking
Take Away
LINE Partner
Casual Dining
Smoking Area
Outdoor Seats
Halal
Free Wifi
Delivery Service

Reviews of Bakerzin

5
4
3
2
1
4.1
204 ratings
 - @baristakuliner
@baristakuliner
in InstagramOct 17, 2019
Menu dari @bakerzinjkt yang satu ini namanya The B.O.S, yaitu nasi goreng dengan olive oil dan salmon di atasnya. Rasanya luar biasa mantap, bumbu olive oilnya menjadikan meal ini sempurna banget. Kalo bisa mungkin porsinya agak ditambah, tapi mungkin itu karena gue aja yang doyan makan banyak kali ya 😂
Menu dari @bakerzinjkt yang satu ini namanya The B.O.S, yaitu nasi goreng dengan olive oil dan salmon di atasnya. Rasanya luar biasa mantap, bumbu olive oilnya menjadikan meal ini sempurna banget. Kalo bisa mungkin porsinya agak ditambah, tapi mungkin itu karena gue aja yang doyan makan banyak kali ya 😂
 - @jktfoodseeker
@jktfoodseeker
in InstagramOct 17, 2019
Happy monday food seeker 😋 Nah ini salah satu menu terbaru dr coconut series yg ada di @bakerzinjkt nih. Menu ini namanya tuh pineshot coco swing. Di dalam menu ini isinya ada berbagai macam buah segar yg cocok sih disantap kl lagi panas begini. Selain itu penyajiannya jg unik krn ditaroh di atas kelapa trus di bawahnya ada efek asap dr biang es loh! Jadi utk yg penasaran sih langsung aja dicoba yuk 😁 - - 📍 Bakerzin Central Park, Lantai Ground, Slipi, Jakarta Barat - - #bakerzincoconutseries #pineshotcocoswing #coconutbowl #coconutlover #bakerzin #foodie #instafood #vscofood #foodporn #foodgasm #mouthgasm #igfood #jktfoodseeker #jktfoodbang #jktfooddestination #bakerzinjkt #jakartafoodies #beautifulcuisines #centralpark #dessertporn #dessertgram #kulinerunik
Happy monday food seeker 😋

Nah ini salah satu menu terbaru dr coconut series yg ada di @bakerzinjkt nih. Menu ini namanya tuh pineshot coco swing.

Di dalam menu ini isinya ada berbagai macam buah segar yg cocok sih disantap kl lagi panas begini. Selain itu penyajiannya jg unik krn ditaroh di atas kelapa trus di bawahnya ada efek asap dr biang es loh!

Jadi utk yg penasaran sih langsung aja dicoba yuk 😁 -
-
📍 Bakerzin
Central Park, Lantai Ground, Slipi, Jakarta Barat
-
-

#bakerzincoconutseries #pineshotcocoswing #coconutbowl #coconutlover #bakerzin #foodie #instafood #vscofood #foodporn #foodgasm #mouthgasm #igfood #jktfoodseeker #jktfoodbang #jktfooddestination #bakerzinjkt #jakartafoodies #beautifulcuisines #centralpark #dessertporn #dessertgram #kulinerunik

Featured in Journal

6 Spot Makan Lezat Sambil Menikmati Taman Hijau di Central Park
Editor's Pick
6 Spot Makan Lezat Sambil Menikmati Taman Hijau di Central Park
9 Tempat Baru untuk Habiskan Waktu Libur Tanggal Merah Minggu Ini
Restaurants
9 Tempat Baru untuk Habiskan Waktu Libur Tanggal Merah Minggu Ini
6 Food In A Jar yang Wajib Kamu Cicipi di Jakarta
Food For Fun
6 Food In A Jar yang Wajib Kamu Cicipi di Jakarta

Featured in Guides

Western Food: Central Park
GUIDE
Western Food: Central Park
Featured Dining Spots: Central Park
GUIDE
Featured Dining Spots: Central Park