Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Ayam Keprabon Express - banner 0Ayam Keprabon Express - banner 1

Ayam Keprabon Express

3.01 reviews
Indonesian • Sawah Besar • Below 100K
OPEN NOW Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Ayam Keprabon Express

Ayam Keprabon Express - menu 0

Photos of Ayam Keprabon Express

 Ayam Keprabon Express handayani hutapea 584127
Jl. Sukarjo Wiryopranoto No. 59Show In Google Maps >
Services
halal
smoking-area
take-away
casual-dining

Reviews of Ayam Keprabon Express

5
4
3
2
1
3.0
1 ratings
 - handayani hutapea
handayani hutapea
1 photo1 reviewNov 22, 2017
level 3
pesan nya via go food, karna teman2 pada malas makan keluar. Ada yang recommend dari ayam keprabon. Jadilah kita ngegofood. Pas mau order, liat kalau level pedas x 4 cabe. pedasnya sih mantap banget, tpi ayamnya bener2 kayak butiran gitu.. pas makan rasanya lebih kayak pake abon daripada ayam😂.....
pesan nya via go food, karna teman2 pada malas makan keluar. Ada yang recommend dari ayam keprabon. Jadilah kita ngegofood. Pas mau order, liat kalau level pedas x 4 cabe.
pedasnya sih mantap banget, tpi ayamnya bener2 kayak butiran gitu.. pas makan rasanya lebih kayak pake abon daripada  ayam😂.....