Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

20 reviews 4
Hours 06:00 - 22:00Open Now

About Asia restaurant kuningan

Indulge in a mouth-watering culinary feast in one of the largest island buffet in Jakarta as you dip your taste bud in true authentic traditional local and international cuisine at ASIA Restaurant, at Lobby Level The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan. Crafted by Executive Chef Rudolph Blattler and his award-winning culinary team, savor in array of most premium recipes with live coking showcase for your culinary exploration. ASIA Restaurant has lined up an exciting variety of signature buffets to redefine favorite dishes. Enjoy the freshest dishes from live cooking station, Western corner, Japanese corner, Chinese Corner, Noodle Station, Indian Corner, Indonesia corner, dessert hall and more.
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Book Online
  • Buffet Available
  • Child Friendly
  • Live Music
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Prayer Room Available
  • Valet Parking
  • Vegetarian Available
  • Free Wifi
  • Outdoor Seats
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • VIP Room
@heytheresia
@heytheresia
in Instagram
Asian food feast, from sushi to chicken rice. My personal favorite, beef teppanyaki, yum! @asia_jakarta #beefteppanyaki #asiarestaurantjkt #ritzcarltonmegakuningan #rcmemories #ritzcarlton #jakartafood #jktfoodies #heytheresia
come and experience Asian Taste.Ambience : Like any other Hotel Restaurant (?). It's cozy, comfort, and a perfect place to spend weekend or special day with ur family or couple. Food : It's good, those cheese are good. BUT be careful for moslem, there's mirin (sake) in sushi sauce, so.. it's kinda sad to eat those sashimi without the sauce :( Service : No need to question, they all well trained and nice :)
2 Likes
@ivanmarchius
@ivanmarchius
in Instagram
Afternoon snack : Mini Wagyu Burger • • 📍: @asia_jakarta , The Ritz Carlton Mega Kuningan, Jakarta Selatan #ritzcarlton #ritzcarltonmegakuningan
@stevenwang27
@stevenwang27
in Instagram
FOODMEMO: Experience Lunch at @asia_jakarta @ritzcarlton_id !! Dengan New Concept Decoration, buat nuansa makan di sini semakin nyaman. Beragam hidangan tersedia, dari Sushi, Sate, indian food, Tepanyaki, Beef Grilled, dan aneka dessert. Cocok banget untuk hari special mu bersama teman ataupun keluarga. #asiajakarta #asiarestaurant #ritzcarlton #lunch #dinner #buffet #foodmemo #foodreview #foodies #jktfoodlicense #jktfoodbang #jktfooddestination
One of the best .Pertama kali dinner di Asia Restaurant, Ritz Carlton, Jakarta. Menunya international buffet, dan untuk rasa dan kualitasnya 8.5/10. Ada menu sushi, tepanyaki, indonesian food, dimsum, western, spagetti dan sedikit menu indian. Untuk tempat makan cukup nyaman dan waiter/s sangat sigap apabila ada piring kotor di meja langsung diangkat. Overall pastinya akan kembali lagi ke sini 😬
+9
7 Likes
Gokilll.Klo yg paling gue suka,di samping makanan nya enak enak,,,tempat keren,,
@nicputra
@nicputra
in Instagram
Enjoying my lunch, Beef Satay Serundeng @asia_jakarta. Great Ambience, Great Food. . . #asiarestaurant #ritzcarltonmegakuningan #ritzcarlton #love #asia #food #foodblogger #lifestyle #lifestyleblogger #promote #influencer
@kelvinkosasih
@kelvinkosasih
in Instagram
All You Can Eat! @asia_jakarta. Really have a good experience to taste all truly Asian Food. •• *Weekdays: Lunch 318.000 ++ Dinner 348.000 ++. *Weekend: Lunch & Dinner 428.000 ++. •• 📍@ritzcarlthon_id, Mega Kuningan Jakarta. #asiarestaurantjkt #ritzcarltonmegakuningan #rcmemories #foodie #foodies #jktfoodies #foodbloggers #review #allyoucaneat #asianfood #feedfeed #flatlays #vscocam #kuliner #influencer #promote #foodphotography #lunchtime
flashback.feel like home kalo balik ke resto ini, yang paling gw suka bakso nya....ini favorit gw bingitss. Pasti pada banyak yg gak taukan kalo di resto bintang 5 ini ada bakso, well disini ada coba deh gak nyesel kok.
1 Likes
Great dining....well dengan buffet makanan asia, yang paling saya suka adalah sushi dan seafoodnya (udang salmon dan tuna) selebihnya ya standard saja.
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/1507261099005-spothangout-t.jpg
Spot Hangout Seru Sambil Menikmati Segarnya Reflections' Mocktails
https://img.qraved.co/v2/image/data/2015/11/17/banner_zalora_participants_promo-t.jpg
Nikmatnya 12.12 ONLINE FEVER Di Bulan Desember!
https://img.qraved.co/v2/image/data/2015/11/05/c_sss-640x427-t.jpg
5 Restoran ALL YOU CAN EAT Buat Para Penggemar SEAFOOD!
Featured in guides
See all guides

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall