Photos

The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan, Jl. Dr Ide Anak Agung Gde Agung Kav. E.1.1 No. 1 Show Map >
021 25518888
www.ritzcarlton.com/en/Properties/Jakarta/Dining/asia_restaurant/Default.htm
Opening Hours
Mon - Sun 06:00 - 22:00 , undefined
Description
Indulge in a mouth-watering culinary feast in one of the largest island buffet in Jakarta as you dip your taste bud in true authentic traditional local and international cuisine at ASIA Restaurant, at Lobby Level The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan. Crafted by Executive Chef Rudolph Blattler and his award-winning culinary team, savor in array of most premium recipes with live coking showcase for your culinary exploration. ASIA Restaurant has lined up an exciting variety of signature buffets to redefine favorite dishes. Enjoy the freshest dishes from live cooking station, Western corner, Japanese corner, Chinese Corner, Noodle Station, Indian Corner, Indonesia corner, dessert hall and more.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Buffet Available
Child Friendly
Live Music
Parking Area
Power Plug
Prayer Room Available
Valet Parking
Vegetarian Available
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Asia Restaurant

Load placeholder

nayli suroya
30 photos31 reviewsDec 4, 2016
come and experience Asian Taste
Ambience : Like any other Hotel Restaurant (?). It's cozy, comfort, and a perfect place to spend weekend or special day with ur family or couple. Food : It's good, those cheese are good. BUT be careful for moslem, there's mirin (sake) in sushi sauce, so.. it's kinda sad to eat those sashimi without the sauce :( Service : No need to question, they all well trained and nice :)
@heytheresia
in InstagramOct 18, 2017
Late night craving.. do you prefer something sweet or savory? In frame, assorted sushi from @asia_jakarta šŸ£#nigiri #sushi #sushiroll #asiarestaurantjkt #rcmemories #ritzcarltonmegakuningan #jktfoodies #heytheresia
HARRY Ridwan
9 photos1 reviewsNov 20, 2016
One of the best
Pertama kali dinner di Asia Restaurant, Ritz Carlton, Jakarta. Menunya international buffet, dan untuk rasa dan kualitasnya 8.5/10. Ada menu sushi, tepanyaki, indonesian food, dimsum, western, spagetti dan sedikit menu indian. Untuk tempat makan cukup nyaman dan waiter/s sangat sigap apabila ada piring kotor di meja langsung diangkat. Overall pastinya akan kembali lagi ke sini šŸ˜¬
+ 4
@heytheresia
in InstagramOct 2, 2017
Asian food feast, from sushi to chicken rice. My personal favorite, beef teppanyaki, yum! @asia_jakarta #beefteppanyaki #asiarestaurantjkt #ritzcarltonmegakuningan #rcmemories #ritzcarlton #jakartafood #jktfoodies #heytheresia
Dzikri Choerul Umam
39 photos36 reviewsNov 4, 2016
Gokilll
Klo yg paling gue suka,di samping makanan nya enak enak,,,tempat keren,,
@ivanmarchius
in InstagramSep 15, 2017
Afternoon snack : Mini Wagyu Burger ā€¢ ā€¢ šŸ“: @asia_jakarta , The Ritz Carlton Mega Kuningan, Jakarta Selatan #ritzcarlton #ritzcarltonmegakuningan
inu nufus
32 photos25 reviewsSep 28, 2016
flashback
feel like home kalo balik ke resto ini, yang paling gw suka bakso nya....ini favorit gw bingitss. Pasti pada banyak yg gak taukan kalo di resto bintang 5 ini ada bakso, well disini ada coba deh gak nyesel kok.
@stevenwang27
in InstagramSep 9, 2017
FOODMEMO: Experience Lunch at @asia_jakarta @ritzcarlton_id !! Dengan New Concept Decoration, buat nuansa makan di sini semakin nyaman. Beragam hidangan tersedia, dari Sushi, Sate, indian food, Tepanyaki, Beef Grilled, dan aneka dessert. Cocok banget untuk hari special mu bersama teman ataupun keluarga. #asiajakarta #asiarestaurant #ritzcarlton #lunch #dinner #buffet #foodmemo #foodreview #foodies #jktfoodlicense #jktfoodbang #jktfooddestination
Sandy Sanz
0 photos1 reviewsDec 27, 2015
Great dining...
well dengan buffet makanan asia, yang paling saya suka adalah sushi dan seafoodnya (udang salmon dan tuna) selebihnya ya standard saja.
@ivanmarchius
in InstagramSep 2, 2017
Enjoying sushi, sashimi, and special Onigiri for tonight's dinner...!!! #AsiaRestaurantJkt #RitzCarltonMegaKuningan #RCMemories ā€¢ ā€¢ šŸ“: @asia_jakarta , The Ritz Carlton Mega Kuningan, Jakarta Selatan

Featured in Articles

Spot Hangout Seru Sambil Menikmati Segarnya Reflections' Mocktails
Nikmatnya 12.12 ONLINE FEVER Di Bulan Desember!
5 Restoran ALL YOU CAN EAT Buat Para Penggemar SEAFOOD!

Featured in Guides

GUIDE
Romantic Restaurants

Near Asia Restaurant

Open in App