Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Almondtree by The Harvest - banner 0

Almondtree by The Harvest

3.930 reviews
Bakery & Cake • Tebet • 100K - 200K
CLOSED Open on Friday 07:00 - 23:00
Opening Hours
Monday07:00 - 22:00
Tuesday07:00 - 22:00
Wednesday07:00 - 22:00
Thursday07:00 - 22:00
Friday07:00 - 23:00
Saturday07:00 - 23:00
Sunday07:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of Almondtree by The Harvest

Jl. Tebet Barat Dalam Raya No. 27Show In Google Maps >
Services
Book Online
Take Away
Delivery Service
Free Wifi
Halal

Reviews of Almondtree by The Harvest

5
4
3
2
1
3.9
30 ratings
 - njepixz the ripper
njepixz the ripper
0 photo1 reviewOct 14, 2017
tertalu manis dan eneg, gigitan ketiga sudag eneg karena terlalu manis dan agak pahit di akhir tastenya
 - Icha Chandra
Icha Chandra
1 photo1 reviewJul 24, 2017
Almond Tree
Udah lama banget kesini, terus baru update waktu namanya masih cheesecake factory, lalu kesini buat ngobrol sm temen, kalao saya sih pesen fish and chips, fishnya kurang enak tp klo kentang lumayan enak kok.Untuk oreo milkshakenya enak kok :)
Udah lama banget kesini, terus baru update waktu namanya masih cheesecake factory, lalu kesini buat ngobrol sm temen, kalao saya sih pesen fish and chips, fishnya kurang enak tp klo kentang lumayan enak kok.Untuk oreo milkshakenya enak kok :)
 - @heldapratiwi
@heldapratiwi
in InstagramOct 17, 2019
You can't buy happiness, but you can buy cupcakes :9 • • • • how sweet they are! 😍 #cupcakes #sweet #cakes #almondtree
You can't buy happiness, but you can buy cupcakes :9
•
•
•
•
how sweet they are! 😍
#cupcakes #sweet #cakes #almondtree
 - @beniiing
@beniiing
in InstagramOct 17, 2019
Tanpa mereka.. (ceritanya gantian) | cheese cake melted #kemarinmalam #anaknongs
Tanpa mereka.. (ceritanya gantian) | cheese cake melted #kemarinmalam #anaknongs
 - @iffa.tyfa
@iffa.tyfa
in InstagramOct 17, 2019
red velvet is my fav 🍰🍹
red velvet is my fav 🍰🍹
 - @rubby.saputra
@rubby.saputra
in InstagramOct 17, 2019

Featured in Journal

5 Cupcake Imut di Jakarta yang Bikin Instagram-mu Meriah
Editor's Pick
5 Cupcake Imut di Jakarta yang Bikin Instagram-mu Meriah
5 Waffle Nyentrik yang Lagi Ramai di Instagram
Editor's Pick
5 Waffle Nyentrik yang Lagi Ramai di Instagram
8 Cake Spesial Valentine di Bulan Penuh Kasih Sayang
Food For Fun
8 Cake Spesial Valentine di Bulan Penuh Kasih Sayang

Featured in Guides

Birthday Cake
GUIDE
Birthday Cake