Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
A Gantea - banner 0A Gantea - banner 1

A Gantea

4.944 reviews
Beverages • Pluit • Below 100K
PERMANENTLY CLOSED
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of A Gantea

A Gantea - menu 0
A Gantea - menu 1
A Gantea - menu 2
A Gantea - menu 3
A Gantea - menu 4

Photos of A Gantea

A Gantea photo Pluit Village  266581
A Gantea photo Pluit Village  207212
Pluit Village, Lantai 4, Jl. Pluit Indah RayaShow In Google Maps >
Description
A Gantea is now ready to serve Jakarta’s crowd with the finest tea. We believe tea is a language and expression of emotion in that every sip of the sweetness is a new paragraph of story and warmth. From planting, selecting, roasting, to picking out tea leaves with one-tip two-leaf by hand, we persist in delivering you a high quality of beverage in fair prices. Each of tea cup is made daily with an accurate control time, temperature, and water quality to ensure the freshness of our product.
Services
halal
valet-parking
take-away

Reviews of A Gantea

5
4
3
2
1
4.9
44 ratings
 - henri gindha firnandha
henri gindha firnandha
0 photo1 reviewApr 28, 2016
a gantea lovers
#qravedsurprise malam brother dateng yuk ke agantea pluit village bisa buat makan malam sama pacarnya 😚 kalau masih jomblo boleh sama mantannya fasilitasnya juga oke free wifi ada musicnya jadi kaga bakal bete karyawannya juga friendly loh tempatnya bersih dijamin gak nyesel dateng kesini 😃
 - kurniawan al habsy
kurniawan al habsy
0 photo1 reviewApr 28, 2016
nyobain prodak agantea tuna sanwich sama chiken sandwich enak juga ya ternyata, apa lagi ditambah minuman coklat milk tea buruh ajib bener dah, temapt nyaman dan pelayanan na oke banget, , #qravedsurprise
 - dava abusamah
dava abusamah
0 photo1 reviewApr 28, 2016
gyudon
Agantea adalah tempat makan favoritku apalagi menu makanan gyudon enak dapet minum lagi harganya juga terjangkau buat para pelajar mahasiswa buat ngumpul bareng keluarga juga enak karyawannya ramah-ramah gak nyesel dateng ke agantea pluit village 😚 #qravedsurprise
 - pamela cristine
pamela cristine
0 photo1 reviewApr 28, 2016
sweet potato
niat nya sih cuman bli sweet potato. ehh dapet surprise dari agantea. bagi kalian yang lagi dipluit village mall buruuuaan dateng ke agantea dan dapetin surprise nya. 😊 #Qravedsurprise
 - anggita siska alfalinfinalia
anggita siska alfalinfinalia
0 photo1 reviewApr 28, 2016
fried chicken steak i like it
Malam* begini enak makan fried chicken steak di agantea pluit village rasanya juga crispy abis gitu tempatnya enak gak bikin bete ada musicnya wifi lengkap dah pokoknya gak nyesel kalo dateng kesini #qravedsurprise
 - marlina siti
marlina siti
0 photo1 reviewApr 28, 2016
harga dan kualitas makanan dan minuman nya benar" pas ga bikin sakit hati minum dan makan disini, minuman sama makanan nya juga enak, tempat nyaman,pelayanan nya ramah ramah, dan free wi-fi lagi. minuman favorit w itu ya passion fruit qq... #qravedsurprise