Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
The Holyribs - banner 0The Holyribs - banner 1The Holyribs - banner 2

The Holyribs

4.021 reviews
Western • Ir. Haji Juanda (Dago Bawah) • 100K - 200K
PERMANENTLY CLOSED
Opening Hours
Monday11:00 - 22:00
Tuesday11:00 - 22:00
Wednesday11:00 - 22:00
Thursday11:00 - 22:00
Friday11:00 - 22:00
Saturday11:00 - 22:00
Sunday11:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of The Holyribs

 The Holyribs David Handoko 618172
 The Holyribs David Handoko 609648
 The Holyribs David Handoko 609611
Jl. Sultan Agung Tirtayasa No. 30Show In Google Maps >
Services
Take Away
Halal
Smoking Area

Reviews of The Holyribs

5
4
3
2
1
4.0
21 ratings
 - @paulinacv.8
@paulinacv.8
in InstagramInvalid date
 - Rini Aman Nasution
Rini Aman Nasution
1 photo1 reviewDec 7, 2016
Sharing with friends
This is our first time to come here. And there is a menu that can eat with 2 people (sharing). I will share the food photograph.
This is our first time to come here. And there is a menu that can eat with 2 people (sharing). I will share the food photograph.
 - Ari Nugroho
Ari Nugroho
2 photos1 reviewOct 8, 2016
Finally, the big meal!! Looks super delicious . Let's dig in!!
Finally, the big meal!! Looks super delicious . Let's dig in!!
Finally, the big meal!! Looks super delicious . Let's dig in!!
 - Thovan Andre
Thovan Andre
0 photo1 reviewSep 15, 2016
 - @bullyyourbelly
@bullyyourbelly
in InstagramInvalid date
Beneran ini mah baru aja ngerencanain mau pergi ke @theholyribs sama pacar d jkt buat mgg depan, ehh tau tau miss mimin bilang kalo udah buka di Bandung sambil ngirim foto ini , spontan mimin ngiler di tmpt loh kzll, anyway Congrats yah for the opening, sukses selalu gaes ! . . Kata miss mimin sih enak banget hokubee sirloin steaknya, branding yang baru ini memang top , the best hokubee sirloin di Bandung katanya ! Duh mimin di jkt cm bs gigit jari deh sampe mgg dpan buat cobain yang d jktnya 😹😹😹 . . Location @theholyribs Bandung : Jalan Sultan Tirtayasa no 30 P.S : Trust me you're gonna love this #bullyyourbelly #bandungfoodies #theholyribs
Beneran ini mah baru aja ngerencanain mau pergi ke @theholyribs sama pacar d jkt buat mgg depan, ehh tau tau miss mimin bilang kalo udah buka di Bandung sambil ngirim foto ini , spontan mimin ngiler di tmpt loh kzll, anyway Congrats  yah for the opening, sukses selalu gaes ! .
.
Kata miss mimin sih enak banget hokubee sirloin steaknya, branding yang baru ini memang top , the best hokubee sirloin di Bandung katanya ! Duh mimin di jkt cm bs gigit jari deh sampe mgg dpan buat cobain yang d jktnya 😹😹😹 .
.
Location @theholyribs Bandung :
Jalan Sultan Tirtayasa no 30 
P.S : Trust me you're gonna love this #bullyyourbelly #bandungfoodies #theholyribs

Featured in Journal

Buruan Serbu Nih Restoran Asyik Buat Pesta Daging!
Food For Fun
Buruan Serbu Nih Restoran Asyik Buat Pesta Daging!
9 Restoran di Trunojoyo Yang Asik Banget
Food For Fun
9 Restoran di Trunojoyo Yang Asik Banget
8 Tempat Pesta Daging Di Bandung
Food For Fun
8 Tempat Pesta Daging Di Bandung