Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Strudel's Signature - banner 0Strudel's Signature - banner 1Strudel's Signature - banner 2

Strudel's Signature

4.05 reviews
Western • Pasir Kaliki • Below 100K
OPEN NOW Today 07:00 - 23:00
Opening Hours
Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 00:00
Saturday07:00 - 00:00
Sunday07:00 - 23:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Strudel's Signature

Strudel's Signature - menu 0
Strudel's Signature - menu 1
Strudel's Signature - menu 2
Strudel's Signature - menu 3
Strudel's Signature - menu 4

Photos of Strudel's Signature

 Strudel's Signature David Handoko 604621
fried rice Strudel's Signature Aegedio Santoso 282839
apple strudel  Strudel's Signature Aegedio Santoso 282838
Services
delivery-service
free-wifi
halal
live-sports-broadcast
book-online
smoking-area
take-away
serves-alcohol
casual-dining

Reviews of Strudel's Signature

5
4
3
2
1
4.0
5 ratings
 - Hellen Gu
Hellen Gu
0 photo1 reviewSep 20, 2016
 - Aegedio Santoso
Aegedio Santoso
2 photos1 reviewJul 19, 2016
strudel signature
the place is cozy, best for gathering or just hangout with friend, but the food is common, the strudel is to crispy for the layer, just like croissant to me. other food is nothing special taste. maybe i pick the wrong menu.
the place is cozy, best for gathering or just hangout with friend, but the food is common, the strudel is to crispy for the layer, just like croissant to me. other food is nothing special taste. maybe i pick the wrong menu.
the place is cozy, best for gathering or just hangout with friend, but the food is common, the strudel is to crispy for the layer, just like croissant to me. other food is nothing special taste. maybe i pick the wrong menu.
 - Melvin Theodore
Melvin Theodore
0 photo1 reviewJul 5, 2016
Sunday Brunch
The cafe has good ambience. They also have good food, especially for Nasi Goreng Pork Matah. Pork Benedict was also good. The portion is quite huge. Nice sunday brunch experience.
 - @lets.go.eat
@lets.go.eat
in InstagramNov 24, 2020
Kerinduan akan Strudel's akhirnya bisa terpuaskan di @strudelbdg. Teksturnya yg sangat lembut & berlapis lapis dgn fillingnya yg berbeda. __________________ Bailey's Studel's Rp 35.000 __________________ Makan Strudel emang agak sulit kalo memakai pisau & garpu yg telah disediakan karena lapisannya yg lembut sehingga agak sulit dipotong secara sempurna. Pol nya sih makan pakai tangan langsung 😊 bisa terasa teksturnya,kelembutannya juga rasa Bailey's & rasa manis dari creamnya. _______ Lokasi : STRUDEL'S SIGNATURE @strudelbdg Jl. Pasirkaliki no 72 (Sebelah Lomie Karuhun) Bandung Buka jam 07:00-23:00 Harga makanan Rp 29.000-Rp 95.000 Harga minuman Rp 15.000-Rp 32.000 #bandungfoodies #letsgoeatall #bdg #Bandung #foodies #makan #bandungfood #strudelbdg #kuliner #culinary #walloftaste #canoneos #canon #ggrep #kulinerbandung #ggreptrend #tabletotable #food #infobandungkuliner #caferestobdg #wheretogo #wheretogo #walloftaste #myfunfoodiary
Kerinduan akan Strudel's akhirnya bisa terpuaskan di @strudelbdg. 
Teksturnya yg sangat lembut & berlapis lapis dgn fillingnya yg berbeda.
__________________
Bailey's Studel's
Rp 35.000
__________________
Makan Strudel emang agak sulit kalo memakai pisau & garpu yg telah disediakan karena lapisannya yg lembut sehingga agak sulit dipotong secara sempurna. Pol nya sih makan pakai tangan langsung 😊 bisa terasa teksturnya,kelembutannya juga rasa Bailey's & rasa manis dari creamnya.

_______
Lokasi :
STRUDEL'S SIGNATURE
@strudelbdg
Jl. Pasirkaliki no 72
(Sebelah Lomie Karuhun)
Bandung

Buka jam 07:00-23:00

Harga makanan Rp 29.000-Rp 95.000
Harga minuman Rp 15.000-Rp 32.000

#bandungfoodies #letsgoeatall #bdg #Bandung #foodies #makan #bandungfood #strudelbdg #kuliner #culinary #walloftaste #canoneos #canon #ggrep #kulinerbandung #ggreptrend #tabletotable #food #infobandungkuliner 
#caferestobdg #wheretogo #wheretogo #walloftaste #myfunfoodiary
 - @foodgallerybdg
@foodgallerybdg
in InstagramNov 24, 2020
Baileys Strudels Lokasi: @strudelbdg jl. Pasirkaliki no. 72, Bandung Price: Rp. 35.000,- . 😄 NEW CAKE SHOP IN TOWN!! 😄 Strudels signature hadir di pasir kaliki dengan konsep suasana cozy dan pelayanan yang baik, dengan berbagai pilihan menu baik pasta, burger, dan tentu saja menu signature mereka, strudels!! Lapisan pastry yang super renyah tiap lapisannya, dengan baileys cream di lapisan" pastry, emmmhh, rasanya bener" enak banget, taste baileys nya soft, but tasted, Must Try!! Ada pilihan rasa lain seperti apple, hingga yang asin seperti beef . . #foodgallerybdg #kuliner #kulinerbandung #kulinerjakarta #instalike #bandung #bandungeatery #bandungjuara #bandungbanget #bandungfoodies #caferestobdg #explorebandung #bandungculinary #dessert #cake #strudelsignature #strudel #love #infobandungkuliner #pesonakulinernusantara2016 @festivalkulinernusantara
Baileys Strudels
Lokasi: @strudelbdg jl. Pasirkaliki no. 72, Bandung
Price: Rp. 35.000,-
.
😄 NEW CAKE SHOP IN TOWN!! 😄 
Strudels signature hadir di pasir kaliki dengan konsep suasana cozy dan pelayanan yang baik, dengan berbagai pilihan menu baik pasta, burger, dan tentu saja menu signature mereka, strudels!!
Lapisan pastry yang super renyah tiap lapisannya, dengan baileys cream di lapisan" pastry, emmmhh, rasanya bener" enak banget, taste baileys nya soft, but tasted, Must Try!! Ada pilihan rasa lain seperti apple, hingga yang asin seperti beef
.
.
#foodgallerybdg #kuliner #kulinerbandung #kulinerjakarta #instalike #bandung #bandungeatery #bandungjuara #bandungbanget #bandungfoodies #caferestobdg #explorebandung #bandungculinary #dessert #cake #strudelsignature #strudel #love #infobandungkuliner #pesonakulinernusantara2016 @festivalkulinernusantara

Featured in Journal

7 Cake Shop Untuk Balikin Mood Kalian Di Bandung
Food For Fun
7 Cake Shop Untuk Balikin Mood Kalian Di Bandung