Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Cats and Ice Cream Cafe - banner 0Cats and Ice Cream Cafe - banner 1Cats and Ice Cream Cafe - banner 2

Cats and Ice Cream Cafe

3.52 reviews
Desserts • Ir. Haji Juanda (Dago Bawah) • Below 100K
OPEN NOW Today 11:00 - 22:00
Opening Hours
Monday11:00 - 22:00
Tuesday11:00 - 22:00
Wednesday11:00 - 22:00
Thursday11:00 - 22:00
Friday11:00 - 22:00
Saturday11:00 - 22:00
Sunday11:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Cats and Ice Cream Cafe

Cats and Ice Cream Cafe - menu 0

Photos of Cats and Ice Cream Cafe

 Cats and Ice Cream Cafe Rini Aman Nasution 545525
 Cats and Ice Cream Cafe Rini Aman Nasution 545524
 Cats and Ice Cream Cafe Rini Aman Nasution 545523
Cats and Ice Cream Cafe photo Ir. Haji Juanda (Dago Bawah) 196850
Cats and Ice Cream Cafe photo Ir. Haji Juanda (Dago Bawah) 209558
Description
Cats and Ice Cream is a cat cafe in Bandung that presents the thrill of playing various cat races while eating ice cream. Cats in this cafe consists of various races begin to like Angora, Persian, Maine Coon, even to the scottish fold, british shorthair, ornery, and others. Everyone will get a free ice cream complete with free selected toppings.
Services
Take Away
Book Online
Free Wifi
Halal

Reviews of Cats and Ice Cream Cafe

5
4
3
2
1
3.5
2 ratings
 - Rini Aman Nasution
Rini Aman Nasution
3 photos1 reviewJun 3, 2017
The place is so smelly with cats.
This is my first time here. After we have our dinner, and suddenly we think about having an ice cream for dessert. So, after searching several places that have ice cream, i found this place. Even that is already 8.30 pm. We have to pay Rp. 50k/person to have an ice cream and play an hour with the cats. But, if don't want to have an ice cream, we have to pay Rp. 35k. But, the smelly of the cats is so strong. Maybe because the place is not too big. The room is only 20 sqm, i guest. I think the room should be bigger than that so the smell is not so smelly. We have to take off our shoes and change with slippers there. But the slippers are already not in good condition.
This is my first time here. After we have our dinner, and suddenly we think about having an ice cream for dessert. So, after searching several places that have ice cream, i found this place. Even that is already 8.30 pm. We have to pay Rp. 50k/person to have an ice cream and play an hour with the cats. But, if don't want to have an ice cream, we have to pay Rp. 35k. But, the smelly of the cats is so strong. Maybe because the place is not too big. The room is only 20 sqm, i guest. I think the room should be bigger than that so the smell is not so smelly. We have to take off our shoes and change with slippers there. But the slippers are already not in good condition.
This is my first time here. After we have our dinner, and suddenly we think about having an ice cream for dessert. So, after searching several places that have ice cream, i found this place. Even that is already 8.30 pm. We have to pay Rp. 50k/person to have an ice cream and play an hour with the cats. But, if don't want to have an ice cream, we have to pay Rp. 35k. But, the smelly of the cats is so strong. Maybe because the place is not too big. The room is only 20 sqm, i guest. I think the room should be bigger than that so the smell is not so smelly. We have to take off our shoes and change with slippers there. But the slippers are already not in good condition.
This is my first time here. After we have our dinner, and suddenly we think about having an ice cream for dessert. So, after searching several places that have ice cream, i found this place. Even that is already 8.30 pm. We have to pay Rp. 50k/person to have an ice cream and play an hour with the cats. But, if don't want to have an ice cream, we have to pay Rp. 35k. But, the smelly of the cats is so strong. Maybe because the place is not too big. The room is only 20 sqm, i guest. I think the room should be bigger than that so the smell is not so smelly. We have to take off our shoes and change with slippers there. But the slippers are already not in good condition.
 - Hesty Dwi Utami
Hesty Dwi Utami
2 photos1 reviewMay 30, 2016
Their cats are too cute!
Jadi kemarin jalan-jalan iseng kesini bareng temen dan anaknya yang masih umur 2 tahun cuma karena penasaran aja. Ternyata tempatnya lucu banget! Mereka punya 13 kucing, yang beberapa diantaranya lagi masa menyusui. Info dr mba yang jaga sih katanya bulan puasa nanti, baby baby kittens yang baru lahir bakal dilepas di dalem cafe nya, kyaa!! Wajib banget kalo gitu kesini nanti. Untuk masuk sini, kita harus bayar IDR50,000/jam nya katanya sih untuk biaya pemeliharaan si kucing2nya. Don't worry it is worth the price! Selain bisa main ama kucing, dengan uang segitu juga udah dapet satu scoop ice cream yg berag rasa dan toppingnya. Untuk tempat bawa anak kecil atau orang yang masih ngerasa kecil (kayak saya 😂😂) tempat ini nyaman banget buat dikunjungi, itung-itung lepas stress maen ama kucing 😂😂 Btw ga ada foto kucingnya disini, terlalu agile kucingnya, haha
Jadi kemarin jalan-jalan iseng kesini bareng temen dan anaknya yang masih umur 2 tahun cuma karena penasaran aja.

Ternyata tempatnya lucu banget! Mereka punya 13 kucing, yang beberapa diantaranya lagi masa menyusui. Info dr mba yang jaga sih katanya bulan puasa nanti, baby baby kittens yang baru lahir bakal dilepas di dalem cafe nya, kyaa!! Wajib banget kalo gitu kesini nanti.

Untuk masuk sini, kita harus bayar IDR50,000/jam nya katanya sih untuk biaya pemeliharaan si kucing2nya. Don't worry it is worth the price! Selain bisa main ama kucing, dengan uang segitu juga udah dapet satu scoop ice cream yg berag rasa dan toppingnya.

Untuk tempat bawa anak kecil atau orang yang masih ngerasa kecil (kayak saya 😂😂) tempat ini nyaman banget buat dikunjungi, itung-itung lepas stress maen ama kucing 😂😂

Btw ga ada foto kucingnya disini, terlalu agile kucingnya, haha
Jadi kemarin jalan-jalan iseng kesini bareng temen dan anaknya yang masih umur 2 tahun cuma karena penasaran aja.

Ternyata tempatnya lucu banget! Mereka punya 13 kucing, yang beberapa diantaranya lagi masa menyusui. Info dr mba yang jaga sih katanya bulan puasa nanti, baby baby kittens yang baru lahir bakal dilepas di dalem cafe nya, kyaa!! Wajib banget kalo gitu kesini nanti.

Untuk masuk sini, kita harus bayar IDR50,000/jam nya katanya sih untuk biaya pemeliharaan si kucing2nya. Don't worry it is worth the price! Selain bisa main ama kucing, dengan uang segitu juga udah dapet satu scoop ice cream yg berag rasa dan toppingnya.

Untuk tempat bawa anak kecil atau orang yang masih ngerasa kecil (kayak saya 😂😂) tempat ini nyaman banget buat dikunjungi, itung-itung lepas stress maen ama kucing 😂😂

Btw ga ada foto kucingnya disini, terlalu agile kucingnya, haha