Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Paradise Dynasty - banner 0Paradise Dynasty - banner 1Paradise Dynasty - banner 2

Paradise Dynasty

4.06 reviews
Chinese • Beachwalk • Kuta • 100K - 200K
OPEN NOW Today 11:00 - 22:30
Opening Hours
Monday11:00 - 22:30
Tuesday11:00 - 22:30
Wednesday11:00 - 22:30
Thursday11:00 - 22:30
Friday11:00 - 22:30
Saturday11:00 - 22:30
Sunday11:00 - 22:30
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Paradise Dynasty

Paradise Dynasty - menu 0
Paradise Dynasty - menu 1
Paradise Dynasty - menu 2
Paradise Dynasty - menu 3
Paradise Dynasty - menu 4

Photos of Paradise Dynasty

 Paradise Dynasty iqra rabika 619257
Beachwalk, Lantai 1, Jl. Pantai KutaShow In Google Maps >
Services
Book Online
Parking Area
Valet Parking
Free Wifi
Casual Dining

Reviews of Paradise Dynasty

5
4
3
2
1
4.0
6 ratings
 - @sarahlianaswantara
@sarahlianaswantara
in InstagramInvalid date
Steam garoupa
Steam garoupa
 - @sebastiansuanda
@sebastiansuanda
in InstagramInvalid date
 - @deemoiselle
@deemoiselle
in InstagramInvalid date
All time fave #noodle
All time fave #noodle
 - @deliciousbali
@deliciousbali
in InstagramInvalid date
Stir fried radish cake with XO sauce! Paradise Dynasty emang jagoan nih~ Definitely my fav from @paradisegroupbali 👅🔥 you also can claim your free desserts if you're following @paradisegroupbali (t&c apply) #delikuta
Stir fried radish cake with XO sauce! Paradise Dynasty emang jagoan nih~ Definitely my fav from @paradisegroupbali 👅🔥 you also can claim your free desserts if you're following @paradisegroupbali (t&c apply) #delikuta
 - @deliciousbali
@deliciousbali
in InstagramInvalid date
Yummy xiao long bao for my weekend's treat! I know from the start @paradisegroupbali never disappoint me😋 kalo udah weekend gini pasti nyempatin makan di Paradise Dynasty Beachwalk, karena ga cuma makanannya enak, tapi selalu berhasil ngeboost mood yang buruk💛 ohya kalo kalian follow @paradisegroupbali, kalian bakalan dapat free desserts loh (t&c apply yah) #paradisegroupbali #delikuta
Yummy xiao long bao for my weekend's treat! I know from the start @paradisegroupbali never disappoint me😋 kalo udah weekend gini pasti nyempatin makan di Paradise Dynasty Beachwalk, karena ga cuma makanannya enak, tapi selalu berhasil ngeboost mood yang buruk💛 ohya kalo kalian follow @paradisegroupbali, kalian bakalan dapat free desserts loh (t&c apply yah) #paradisegroupbali #delikuta
 - @deliciousbali
@deliciousbali
in InstagramInvalid date
What's for lunch? Tremendously in love with La Mian with Pork Dumpling & Hot Chilli Sauce 😍😋 enak banget, tasty, hangat2 dan bikin kenyang. Cuma di @paradisegroupbali - Beachwalk. Pedes2 gimanaa gitu, passs banget✨ buat kalian yang mau dapet free desserts bisa follow @paradisegroupbali (terms&conditions apply ya guys) #paradisegroupbali #delikuta
What's for lunch? Tremendously in love with La Mian with Pork Dumpling & Hot Chilli Sauce 😍😋 enak banget, tasty, hangat2 dan bikin kenyang. Cuma di @paradisegroupbali - Beachwalk. Pedes2 gimanaa gitu, passs banget✨ buat kalian yang mau dapet free desserts bisa follow @paradisegroupbali (terms&conditions apply ya guys) #paradisegroupbali #delikuta

Featured in Journal

Promo Makan Enak di Jakarta Biar Nggak Bikin Miskin
Deal of The Week!
Promo Makan Enak di Jakarta Biar Nggak Bikin Miskin