Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App

Have You Ever Tasted ICE CREAM With FRENCH FRIES Topping? It's Surprisingly YUMMY!

PitacilyPitacily
Have You Ever Tasted ICE CREAM With FRENCH FRIES Topping? It's Surprisingly YUMMY!1
daisychinaski
Entah tepatnya sejak kapan dan di mana sebuah ice cream dengan rasa manis dikombinasikan dengan french fries yang rasanya asin. Siapa pelopornya? Masih menjadi misteri. Tapi serius deh, kamu udah pernah coba atau belum? Atau malah gak tertarik sama sekali? Nih coba liat beberapa foto ice cream with french fries di bawah ini, mungkin bakal bikin kamu penasaran untuk nyobain.
Ice Cream with French Fries2
Photo Source:  @daisychinaski

Low Fat Mocha Ice Cream with Fries! :9 (pict below)

Subzero3
Photo Source:  @subzerosiestakey
Ben & Jerry's4
Photo Source:  chie_maeda_37
Ice Cream with French Fries5
Photo Source:  www.gettyimages.com
Ice Cream with French Fries6
Photo Source:  fdprn.com
Ice Cream with French Fries7
Photo Source:  officervanessa

Kalau yang ini serius nih ada?

Lays8
Photo Source:  www.pinterest.com

Kalau Qraved bilang... It's surprisingly YUMMY!

Meme9
Photo Source:  mizzmaticgurl