Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Sumiya Japanese Restaurant - banner 0Sumiya Japanese Restaurant - banner 1Sumiya Japanese Restaurant - banner 2

Menu of Sumiya Japanese Restaurant

Sumiya Japanese Restaurant - menu 0
Sumiya Japanese Restaurant - menu 1
Sumiya Japanese Restaurant - menu 2
Sumiya Japanese Restaurant - menu 3
Sumiya Japanese Restaurant - menu 4

Photos of Sumiya Japanese Restaurant

Sumiya Japanese Restaurant 1346216
Sumiya Japanese Restaurant 1346696
Sumiya Japanese Restaurant 1348702
Sumiya Japanese Restaurant 1348701
Sumiya Japanese Restaurant 1348700
STC Senayan, Lantai Ground, Jl. Asia Afrika Show Map >
Opening Hours
Mon - Sun 11:30 - 14:30, 18:00 - 22:00
Description
Berada di kawasan Senayan dan menjadi salah satu restoran Jepang yang dikenal dengan menu charcoal grill, Sumiya bagaikan sebuah harta karun tersembunyi di kalangan ekspat Jakarta. Nuansa otentik Jepang dengan sekat kayu di dalam ruangan kaca serta area open kitchen dimana setiap pengunjung dapat menyaksikan aksi para Chef menciptakan berbagai hidangan mulai dari Bento, Yakitori, dan tentu saja Grilled. Donburi Combo ditawarkan dalam pilihan menu lunch, dan isi yang didapatkan pun terbilang lengkap. Sup atau Salad dihidangkan dengan satu menu Donburi yang bisa dipilih dari Oyako Don, Karaage Don, Chicken Teriyaki Don, hingga Gyusuki Don. Tunggu sampai Anda menikmati pilihan menu dari Kushiyaki, daging yang ditusukkan ke tusukan kayu. Aroma harum yang dihasilkan dari panggangan setiap daging terasa cukup menggiurkan, Kushiyaki dapat dipilih antara sayuran dan daging ayam, bebek, sapi, hingga pork. Butabara adalah salah satu jenis yang paling diminati karena kelembutan dagingnya.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Parking Area
Take Away
Serves Alcohol
Go Food

Reviews of Sumiya Japanese Restaurant

Load placeholder

Sumiya Japanese Restaurant - Renaldi Natawidjaja
Renaldi Natawidjaja
23 photos11 reviewsFeb 21, 2018
So good I almost cried
Sumiya serves honest and authentic Japanese food that will please any lover of this genre. I came with my wife to order their special lunch set. We decided on the Kara-kara Nabe set and Gyu Momoniku Roast set, both are accompanied with a round of appetizers, side dish to complete the mains, followed by desserts. Overall, every dish served was well presented and taste delicious. The main dishes were exceptional, with the Gyu Momoniku almost bringing me to tears. Maybe because you can taste that every ingredient was handled with the care and attention level that every good Japanese dish deserve.
Lunch set at Sumiya Sumiya Japanese Restaurant Renaldi Natawidjaja 628643
Kara-Kara Nabe Set Sumiya Japanese Restaurant Renaldi Natawidjaja 628642
Gyu Momoniku Roast Set Sumiya Japanese Restaurant Renaldi Natawidjaja 628641
Appetizer: Salad and Agedashi Tofu Sumiya Japanese Restaurant Renaldi Natawidjaja 628640
Appetizer: Salad and Sashimi Sumiya Japanese Restaurant Renaldi Natawidjaja 628639
Sumiya Japanese Restaurant - @indahp287
@indahp287
in InstagramMay 1, 2018
Sumiya Japanese Restaurant - yummy yippie
yummy yippie
385 photos108 reviewsDec 12, 2017
Ke resto yg banyak banget ekspat dari Jepang nya. Uda restorannya gede dan luas gitu dan cozy gt. Didominasi dengan kayu kayu dan temaram gt lampunya. Kita cobain Niku Nabeyaki Dish ini ada yang berbeda dari udon2 lainnya. Biasanya mie udon d resto itu besar tapi disini ada pilihan yang kecil. Untuk rasa sih sama aja tapi udon disini tuh kenyal banget. Terus rasa kuah nya gurih tapi ga ampe yg overpower. Yang buat kesel saking enaknya kuah nya kalo mau tambah harus bayar 😑 satu menu bisa untuk 2 orang Wakadori Age Ini karaage gt yg buat enak tuh ini kering banget ga ada minyak nya. Jadi ga greasy gt. Didalemnya ms tender banget. Follow my ig @yummyippie
 Sumiya Japanese Restaurant yummy yippie 587246
 Sumiya Japanese Restaurant yummy yippie 587245
Sumiya Japanese Restaurant - @boredtooquick
@boredtooquick
in InstagramApr 30, 2018
Sumiya Japanese Restaurant - Arvid Yap
Arvid Yap
2 photos15 reviewsJan 10, 2017
I love coming to this place! The food is always excellent! I even had my first date in this restaurant. But this evening the food was very disappointing... they had this deep fried sea eel with bean paste sauce, which only had two tiny slivers of unagi (eel) in it. You could barely taste it. The dish consisted mostly of vegetables and bean paste and hardly any eel. Also the sweet omelette was not as sweet as before. So the food was not consistent and quite disappointing this evening. This will definitely impact my decision to go here again. But nevertheless I'll give it a four star because I've had at least two good experiences in this restaurant t prior to this evening. Hopefully they can improve their standards.

Featured in Articles

Ultimate Guide: 7 Udon Lezat Autentik di Ibu Kota
Ultimate Guide: 7 Udon Lezat Autentik di Ibu Kota

Featured in Guides

Japanese
GUIDE
Japanese

Near Sumiya Japanese Restaurant

Open in App