Follow us for Fresh Content EverydayFollow us

Photos

Hero Kemang, Jl. Kemang Selatan 1 Show Map >
021 7192584
www.amigos-resto.com
Opening Hours
Sun - Thu 09:00 - 00:00 , Fri - Sat 09:00 - 02:00
Description
Amigos! What comes to your mind when first time you hear that word? A welcome shout from Mexican, perhaps? Amigos is a Mexico-style restaurant that has stood for more than 30 years with its own uniqueness. You can feel it once you enter the room, decorated in typical wooden boards, ornate colorful flags and pictures of musicians that adorn one side of the walls. Unlike most of Mexican restaurants which now emerging, Amigos can maintaining the essence of their traditional culture. How many menus Mexico you've ever tried? Taco is one that might familiar to you. The culinary experience at Amigos comes with the starter menu is quite tempting as Jalapeno Poppers or Mini Burritos, which quite fun to be enjoyed together. Continue your dining pleasure by ordering U.S. Killer BBQ Rib, inspired by the story of Flintstone, large beef and marinated with BBQ sauce served with French fries and mashed potato. There are four choices of sauces that you can try, Gravy, Mushroom, Black Pepper, or Ranchero.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Full Bar
Live Music
Parking Area
Power Plug
Take Away
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Serves Alcohol
Smoking Area

Reviews of Amigos Bar & Cantina

Load placeholder

Audrey Andini
1222 photos917 reviewsOct 20, 2017
5 Spot Nongkrong dengan Live Musik Asyik Untuk Lepaskan Penat
Berdiri pada tahun 1979, Amigos terkenal akan margarita, salsa, dan resep homemadenya. Di sini kamu bisa menikmati penampilan live band yang membawakan lagu latin. Kunjungi spot ini pada hari Jumat dan nikmati Latin Nightnya yang seru.
@chengchaowei
in InstagramJan 26, 2017
Susana Juwono
0 photos1 reviewsNov 17, 2016
cozy place. the foods are extremely good
@dinimakmun
in InstagramOct 16, 2016
Virgin margarita, chips & salsa kinda day #mexicanfood #foodporn #sundaylunch #instagood #instafood
iqra rabika
3391 photos3185 reviewsOct 7, 2016
8 Taco Nikmat yang Bisa Bikin Kamu K.O
Kalo lagi pengen traktir keluarga kamu buat makan masakan Meksiko coba deh ajak ke Amigos Restaurant. Restorannya yang cukup besar ini juga punya berbagai menu pilihan khas Meksiko yang bisa bebas kamu pilih. Tapi jangan lupa buat nyobain taco salad mereka yang menggunakan salad sebagai isiannya, karena segar banget.
Imelda Gunawan
21 photos7 reviewsAug 4, 2016
Burritos with Amigos
We were in the area doing some errands and had no idea where to eat lunch at, when suddenly one of us had the idea of eating something flavorful with a lot of spices, something not Western. So we ended up at Amigos. We ordered some Chicken Fajitas, Baja Enchiladas and Classic Burritos. For being a Mexican restaurant in Jakarta, the taste was pretty great! The chicken was really tasty with the guacamole sauce, and some tabasco to spice our food up. Good service, food came pretty quick, and the ambience was pretty chill! Overall satisfied! šŸ˜Š
degie arsali
19 photos19 reviewsJul 31, 2016
order yg sample set dapat enchilladas, burito, and tacco. rasanya pas. walaupun creamy tapi gak bikin enek. olahan shredded beef nya unik, seperti dicampur potato. untuk minumannya paling ok margarita and mojito. key lime pie is the best as your dessert.
Sigit Prasetyo
1803 photos1700 reviewsApr 27, 2016
5 Cemilan Buat Nunggu Jemputan
Bisa dibilang, cemilan paling enak di dunia ini adalah keripik. Renyahnya sama asinnya kadang suka bikin kalap dan enggak mau berhenti. Dan kalau sependapat sama hal tersebut, berarti kamu harus cobain nachos dari Amigos ini. Kriuk-kriuknya bener-bener bikin enggak berhenti ngunyah, sekaligus ngasih solusi: daripada enggak tahu mau ngapain mending ngunyah aja.
Sigit Prasetyo
1803 photos1700 reviewsApr 25, 2016
5 Makanan yang Pantas kamu Kirimin ke Mantan
Udah jadi kecenderungan manusia, kalau kena makanan yang rasanya asin-asin ngangenin, bawaannya pengen lagi dan lagi. Nah, itu dia. Itulah alasan kenapa nachos dari Amigos ini masuk dalam list makanan yang harus kamu kirim ke mantan. Soalnya, rasanya yang asin-asin ngangenin itu, bisa kamu jadikan sebuah representasi atas perasaanmu. Nagih, dan pengen terus-terus itulah yang merepresentasikan bahwasanya kamu masih pengen terus-terusan sama si dia, dan belum mau mengakhiri hubungan. Tsaaaah. A6. Soal kata-kata pesan singkatnya, kamu bisa membahasakannya sendiri. Masak kaya gini aja masih diajarin, sih.
Sigit Prasetyo
1803 photos1700 reviewsApr 18, 2016
Dinner Romantis di Jakarta yang Enggak Ribet
Taco, makanan asli Mexico ini emang enak dimakan disegala suasana. Makanan yang satu ini juga cocok buat menu dinner kalian, terlebih buat kamu yang enggak mau ribet melahap makanan. Dan kalau taco jadi santapan pilihanmu saat nge-date, Amigos Restoran, sepertinya jadi tempat yang harus kamu datangin. Di sini tortilla-nya gurih banget!

Featured in Articles

7 Spot Cozy untuk Relax Ditemani Live Music
5 Restoran di Jakarta Buat Kamu yang Penasaran Menu Amerika Latin
6 Restoran All You Can Eat di Jakarta Untuk Nikmati Malam Natal Bareng Keluarga

Featured in Guides

GUIDE
All You Can Eat
GUIDE
Best Restaurants In Kemang

Near Amigos Bar & Cantina

Open in App