Qraved
Makan Enak! Ingat Qraved
Download
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us for Fresh Content Everyday
26 reviews
Hours 11:00 - 23:00Open Now

Photos

Jl. Burangrang No. 42 Show Map >
022 7312192
Opening Hours
Mon - Sun 11:00 - 23:00 , undefined
Description
Well, For Those Of You Who Want To Try Martabak With Different Flavors, Just Come To Martabak San Francisco. Martabak From Bandung Is Directly Spread In Various Cities. There Are Three Menu Martabak Here, Salty Martabak, Mix Special And Sweet Martabak. Martabak Sweet And Special Mix Is A Menu That Is The Main Characteristic Of This Martabak Outlet. There Are Several Menus That Are Very Popular Among Consumers, They Are: Martabak Brown Nuts Cheese, Chocolate Peanut Martabak, Martabak Death By Chocolate, Vanilla Oreo Martabak, Toblerone Martabak, And Nutella Martabak. Besides Sweet Martabak, In Here Also Provide Salty Martabak, A Unique Menu At This Restaurant. There Black Pepper Meat Martabak, Cornet, Smoked Beef, Tuna, Sausage, And Also Vegetarian.
Services
Child Friendly
Food Court
Parking Area
Take Away
Halal
Smoking Area

Reviews of Martabak San Fransisco

Load placeholder

Variz null
0 photos6 reviewsJun 22, 2017
Mantap
Mo coba martabak tebel bangetma kesini aja tapiya harganya juga mayan, setara ama rasa
@sethrull
in InstagramDec 24, 2017
These are bomb asf πŸ˜‹πŸ‘πŸ»βœ¨ #sethonvacay
afIf taufiq
132 photos35 reviewsSep 14, 2016
So worth it
Harga jgn di tanya... Klo rasa? Ga perlu di tanya lagi. Martabak legendaris ini emg harus banget di cobain. Yg aku makan ini menu baru yaitu martabak ice cream. Harga terjangkauu~
@liezjulianna
in InstagramDec 17, 2017
Ngemil martabak emang enak..lebih enak lagi ngemilikin kamu preeeettt wkwkwkwk...
William Winardi
104 photos71 reviewsMay 13, 2016
Duren
Sama enaknya dengan yang original keju kacang coklat.
@bandungfoodie
in InstagramDec 5, 2017
Enaknya makan suki di malam hari. Kali ini kita makan di @terasuki.id. Mereka punya beragam jenis baso baso an dan sayuran segar. - Kuahnya ada 2 pilihan kaldu atau tomyum. Kita cobain kuah kaldu nya enak lho. Selain itu jgn lupa jg cobain makan yakiniku nya yg gak kalah enak. ____________ TERA SUKI Pujasera san fransisco lt 2 Jl. Burangrang 42 Bandung #bandungfoodie #terasuki #bandungfoodieXterasuki
@djdavajuliano
in InstagramNov 30, 2017
Hunting...
@sfoodjourney
in InstagramNov 28, 2017
Martabak for all the chocolate lovers
@travelvengers
in InstagramNov 15, 2017
Truly a classic dessert in Indonesia. It may come in different shapes, sizes.and topping (depending on where you buy from. Bandung, batam or Jakarta etc) but the final result is always the same. 😁SATISFYING πŸ˜‹πŸ˜‹ #martabakmanis #bandung #indonesia #travelvengers #martabaksanfransisco #desserttime #couplegoals #sweettooth #ilovedessert #chocolate #peanut #condensedmilk #fatbelly #happybelly #layersofsweetness
@ummu_rafan_tisha
in InstagramNov 10, 2017
Mantapppp..... 🌯🌯🌯

Featured in Articles

5 Martabak Mantap Buat Ganjal Perut Pas Lagi Santai di Bandung
5 Spot Kuliner Wajib Coba di Jalan Burangrang Bandung
6 Kuliner Kawasan Burangrang Yang Lagi Hits di Bandung

Near Martabak San Fransisco

Open in App