Photos

Shophaus, Jl. Teuku Cik Ditiro No. 36 Show Map >
0858 99971238
Opening Hours
Mon - Sun 07:00 - 22:00 , undefined
Services
AC
Accept Credit Cards
Parking Area
Take Away
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Pigeonhole Coffee

Load placeholder

Dinda Putri
4 photos4 reviewsDec 14, 2017
Ambience
Dari segi rasa kopinya mantep banget udah cukup buat ice white jamocha rasanya ga terlalu manis karna basic white mocha rasa kopinya disini nomor satu Dari segi harga terjangkau banget penyajiannya juga bagus Setelah kamu bayar nanti kita dikasih alat gitu kalau minuman kamu sudah jadi nanti bergetar gitu alatnya Dan pigeonhole ini ada di dalam shophaus menteng Untuk parkiran sih agak sempit tapi kamu bisa pake valet yang harganya terjangkau cuma 15rb aja Toilet dan kebersihan juga bagus banget bersih juga Kalau kamu di smooking area itu juga ga panas tempatnya adem
Grace Yuwono
15 photos4 reviewsJul 19, 2017
Located inside the Shophaus building, everything about this small cozy place was just wonderful. Designed as a common dining place, you could choose where you wanted to sit and enjoy your coffee. Whether in the cool airy shop-front seats, tucked inside the coffeeshop itself, the outdoor smoking area, or in the cute corners of next-door gelateria. Affogato The very two factors that defined an affogato are coffee and ice cream. Pigeonhole managed to hit those two. Nicely brewed coffee over good quality ice cream (my wild guess, the ice cream came from the neighboring gelato secrets which has superb quality and taste). Babyccino Warm frothy milk topped with cute pink marshmallows. Too bad the milk wasn't warm enough to melt the marshmallows. I expected them to melt away and gave sweetness to the plain vanilla milk, like what they usually did to hot chocolate. Two kinds of croissants: butter and kit kat Buttery and flaky. I think these two words are enough to describe what good croissants tastes like. Kit kat filling was predictably tasty. A slightly melted kit kat stuffed in slit croissant then dipped in melted chocolate. But the butter surprised me when I sliced the middle part and there came oozing melting sweet butter filling. But without salted egg 😜 this was kinda "salted-egg croissants inspired" filling but it's just sweet melted butter there. Cozy place, good coffee plus.. tasty flaky croissants. What more can you ask for? A good conversation partner, I guess 😁
+ 1
salim moses
124 photos48 reviewsJul 10, 2017
Diajak temen ke shophous and siap-siap gua akan review beberapa tempat makan disini 😀😀😀. Pertama adalah kopi latte from pigeonhole coffee. Surprisingly ini enak dan salah satu coffee latte yang boleh dicoba ❤️❤️
Ody Kidos
421 photos121 reviewsApr 30, 2017
Hmm...
This my first time enjoying ShopHaus, Menteng. And yes this is my first time too tasting Pigeonhole Coffee. I ordered Iced Latte, but the taste is.....3.5 stars only. Besides, the price is quite expensive. I can't enjoy the coffee here, but I thank you ShopHaus that your ambience is nice to hangout with.
Foodioz Yovent
753 photos195 reviewsJan 13, 2017
Ngopi Yuk
IG: FOODIOZ Setahu saya ini cabang kedua setelah yang di serpong. Disini tempatnya bersatu dengan outlet lainnya sehingga konsepnya minimalis. Tapi desain interior yang dibuat memberikan suasana yang nyaman untuk duduk sambil ngobrol. Sesuai konsepnya, mereka menawarkan berbagai macam kopi dengan manul brew. Kopi yang disajikan pas, cita rasa kopi yang berperan kuat disini. Info aja, kalau pada saat weekend, mending pagi2 sudah kesini dikarenakan ramai sekali pengunjung dan temapt duduk yang tersedia juga terbatas.

Featured in Articles

Menikmati 5 Tempat Makan BerInterior Apik di Cikini

Featured in Guides

GUIDE
Cafe
GUIDE
Best Restaurants In Menteng

Near Pigeonhole Coffee

Open in App