Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Munchies - banner 0Munchies - banner 1Munchies - banner 2

Munchies

3.920 reviews
Western • Gandaria City • Gandaria • 100K - 200K
PERMANENTLY CLOSED
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 23:00
Saturday10:00 - 23:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Munchies

Munchies - menu 0
Munchies - menu 1
Munchies - menu 2
Munchies - menu 3
Munchies - menu 4

Photos of Munchies

Gandaria City, Lantai Ground, Jl. Sultan Iskandar MudaShow In Google Maps >
Description
Located in Gandari City Mall, Munchies Bistro has become famous for Western menu. Munchies’ signature dishes include Baked rice with mozzarella cheese and seafood and Mixed main course (plat of salmon and steak). With it’s trendy interior, Munchies makes the perfect restaurant for you to have a casual hang out with friends and family.
Services
Book Online
Live Sports Broadcast
Take Away
Valet Parking
Free Wifi
Halal
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room
Go Food

Reviews of Munchies

5
4
3
2
1
3.9
20 ratings
 - Teddy Selig Jordanius
Teddy Selig Jordanius
2 photos1 reviewSep 27, 2016
Tempatnya di sini cukup luas dan nyaman. Apalagi saat weekend digelar live music & DJ Performance. Yang buat gw agak kurang di sini lighting-nya yg kurang terang merata & banyak nyamuk klo sdh agak larut. Pelayanan di sini biasa aja. Ngga ada attention lebih yang diberikan waiter buat customer yang datang. Kali ini gw order Salmon with Taragon Cream Reduction & Sauteed Mushrooms (and Salad & Mashed Potato). Salad-nya mnrt gw enak, apalg dengan dressingnya balsamic vinegar. Mashed potato taste-nya juga enak, creamy and well seasoning, sayangnya teksturnya masih agak kasar aja. Well  yang jd star di sini harusnya its Salmon. But it was overcooked, jd salmon-nya agak terlalu dry. Taragon cream-nya quite good, apalg ada kandungan wine wine & sour cream, sayangnya sauce-nya terlalu sedikit. Menu dessert yang gw order, Munchies Choco Eruption. Presentasi-nya sedikit di bawah ekspektasi gw, tp rasanya quite good. Cake-nya matang dari lapisan terluar sampai ke dalam, dan yang paling penting, coklat-nya bener2 masih melted. Rasa coklat-nya cukup strong, pas dipadu ama Vanilla Ice Cream yang disajikan. Overall they have good food, but lack of presentation & need service improvement.
Tempatnya di sini cukup luas dan nyaman. Apalagi saat weekend digelar live music & DJ Performance. Yang buat gw agak kurang di sini lighting-nya yg kurang terang merata & banyak nyamuk klo sdh agak larut. Pelayanan di sini biasa aja. Ngga ada attention lebih yang diberikan waiter buat customer yang datang. Kali ini gw order Salmon with Taragon Cream Reduction & Sauteed Mushrooms (and Salad & Mashed Potato). Salad-nya mnrt gw enak, apalg dengan dressingnya balsamic vinegar. Mashed potato taste-nya juga enak, creamy and well seasoning, sayangnya teksturnya masih agak kasar aja. Well  yang jd star di sini harusnya its Salmon. But it was overcooked, jd salmon-nya agak terlalu dry. Taragon cream-nya quite good, apalg ada kandungan wine wine & sour cream, sayangnya sauce-nya terlalu sedikit. Menu dessert yang gw order, Munchies Choco Eruption. Presentasi-nya sedikit di bawah ekspektasi gw, tp rasanya quite good. Cake-nya matang dari lapisan terluar sampai ke dalam, dan yang paling penting, coklat-nya bener2 masih melted. Rasa coklat-nya cukup strong, pas dipadu ama Vanilla Ice Cream yang disajikan. Overall they have good food, but lack of presentation & need service improvement.
Tempatnya di sini cukup luas dan nyaman. Apalagi saat weekend digelar live music & DJ Performance. Yang buat gw agak kurang di sini lighting-nya yg kurang terang merata & banyak nyamuk klo sdh agak larut. Pelayanan di sini biasa aja. Ngga ada attention lebih yang diberikan waiter buat customer yang datang. Kali ini gw order Salmon with Taragon Cream Reduction & Sauteed Mushrooms (and Salad & Mashed Potato). Salad-nya mnrt gw enak, apalg dengan dressingnya balsamic vinegar. Mashed potato taste-nya juga enak, creamy and well seasoning, sayangnya teksturnya masih agak kasar aja. Well  yang jd star di sini harusnya its Salmon. But it was overcooked, jd salmon-nya agak terlalu dry. Taragon cream-nya quite good, apalg ada kandungan wine wine & sour cream, sayangnya sauce-nya terlalu sedikit. Menu dessert yang gw order, Munchies Choco Eruption. Presentasi-nya sedikit di bawah ekspektasi gw, tp rasanya quite good. Cake-nya matang dari lapisan terluar sampai ke dalam, dan yang paling penting, coklat-nya bener2 masih melted. Rasa coklat-nya cukup strong, pas dipadu ama Vanilla Ice Cream yang disajikan. Overall they have good food, but lack of presentation & need service improvement.
 - rininta sari
rininta sari
0 photo1 reviewAug 25, 2016
Good food
Kwetiauw nya disini enak banget, walaupun kadang sold out
 - @ririen_banyunyu
@ririen_banyunyu
in InstagramDec 13, 2019
Lupa namanya apa, tp aseli rasanya so standart 😪😪 - taste : 5,5 - presentation : 6,5 - price : 5,5 - place : 7
Lupa namanya apa, tp aseli rasanya so standart 😪😪
- taste : 5,5
- presentation : 6,5
- price : 5,5
- place : 7
 - Essen Zusammen
Essen Zusammen
0 photo1 reviewMay 10, 2016
 - ella purnama
ella purnama
0 photo1 reviewApr 16, 2016
I was looking for dessert in bustling gandaria city...the wifibis good...pretty fast. the bailey tiramisu was ok but I am expecting more...the coffee was also average...they could do better. my friend had the japanese rice bowl was pretty good
 - Shanna Murady
Shanna Murady
1 photo1 reviewApr 9, 2016
Nothing special
Just another average dining experience. They offer both western and asian dishes with decent selections but the dishes themselves taste ok, not great or special. I ordered one of the salmon rice bowl, which was tasty enough but the waiter did not mention that the dish was *super spicy*. Like, the entire bowl was littered with birds eye chilli slices. The rice bowl also came with veggie fritter and a sunny side up, making it a great choice if you're super hungry. Another downside is that the sofas and tables look reaaally old and should have been replaced at least 5 years a go.
Just another average dining experience. They offer both western and asian dishes with decent selections but the dishes themselves taste ok, not great or special. I ordered one of the salmon rice bowl, which was tasty enough but the waiter did not mention that the dish was *super spicy*. Like, the entire bowl was littered with birds eye chilli slices. The rice bowl also came with veggie fritter and a sunny side up, making it a great choice if you're super hungry. Another downside is that the sofas and tables look reaaally old and  should have been replaced at least 5 years a go.

Featured in Journal

7 Restoran Penggugah Selera Makan di Gandaria City
Food For Fun
7 Restoran Penggugah Selera Makan di Gandaria City
Tempat Makan Gratis Saat Kamu Ulang Tahun Part II
Blog
Tempat Makan Gratis Saat Kamu Ulang Tahun Part II

Featured in Guides

Best Restaurants In Gandaria City
GUIDE
Best Restaurants In Gandaria City