Sign In

Liberte

14 Reviews
French
SCBD200rb - 300rb
Hours 10:00 - 22:00Closed

MenuSee full menu >

PhotosSee all photos >

Reviews of LiberteSee all reviews >

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
4.1
12 ratings
Ivan Aditya
9 photos
10 reviews
Definitely your average kind of French Cuisine just so happen comes in a classy place with cool ambience like a small cafe. Really difficult to find the restaurant, because it was located inside La Fayette. Yet, would not want to come back to this restaurant.
Melisa Halim
0 photos
87 reviews
It was a good experience for me to eat supper there. The sweet treats tasted delicious; the service was good (one female crew was even very agile); and the ambience was nice. You can see the view of Jakarta through the window glasses. Recommended.
Mamam Mulu
7 photos
1 reviews
My Favorite
Tempat nya tersembunyi di dalam sebuah department store di Pasific Place Mall, daerah SCBD. Saya belum pernah kesini. Ternyata tidak mengecewakan. Tempat nya oke banget. Untuk dekorasi restaurantnya bernuansa american classic, buat kalian yang suka foto foto cantik mungkin cocok banget kesini, kebetulan kemarin kita minta tolong salah satu pegawai nya untuk fotoin kita. Service nya oke banget deh dan pegawai nya juga friendly. Overall untuk tempat sih cozy nyaman untuk nongkrong bareng teman atau pacar atau mungkin lagi mau meeting. Untuk pilihan menu nya bervariasi ya. Kebetulan saya dan teman-teman saya memesan menu makan malam seperti oglio lio spaghetti nya enak banget sih. Lalu salmon fettuccine nya bener bener bikin nagih! Cheese cream sauce nya terasa banget sih, ga buat eneg kayak masakan tempat lain. Lalu squid ink spaghetti nya rada spicy tapi enak banget buat yang suka pedas dan asin, prawn nya enak deh seafood nya banyak. Fish and chips nya juga seger banget ikan nya dengan sauce nya yang enak juga. Overall kita semua bener bener amazed ya dengan rasa nya, ga spt cafe mahal pada umumnya. Saya bisa bilang kalau ini worth it banget buat dicoba. Jadi pengen lagi kesana. Ke empat menu tadi meskipun itu review first impression, tapi itu bakal jadi menu favorite aku kalau ke sana lagi. Best!
Ruth Evelyn
0 photos
2 reviews
Moi petite French, délicieux!
We’ll always have Paris, and sometimes we don’t have to take 20 hours flight to Charles de Gaulle airport, because I’ve found moi petite French, Liberte. From Escargot Vol Au Vent to Foie Grass, every forkful is bursting with flavor and goodness. I suggest you try the restaurant’s pièce de résistance, Mille Feuille, its sweetness lurk in the subconscious. Guaranteed, you’ll be hooked forever.
Shinta Marienda
3 photos
2 reviews
It's a little bit tricky to find this restaurant inside the 2nd floor of Galleries Lafayette. But as soon you enter inside, it has the feel as if you entered a cafe in France. Good interior, nice ambiance and view of the high rise buildings in SCBD areas. That day, I had 3 menus: the mango salad (fresh and visually stunning), foie gras (my personal favorite) and mille feuille. These dishes were wonderful and definitely will be coming back here again.

Featured in articlesSee all articles >

Sudah Coba Menu Baru yang Menggiurkan Ini?Cari Promo Makan Menjelang Akhir Tahun? Ini Dia!8 Escargot Khas Prancis Buat Disantap Senja Sendu

Featured in guidesSee all guides >

Breakfast