REMOVE FROM LIST

Are you sure you want to remove from this list?

EDIT LIST
DELETE LIST

Are you sure you want to delete this list?

Prompt

Cancel Booking
close
Potato Head Pacific Place
Multinational / SCBD / $$
from 4 review
SCBD Lot 14th, Fairgrounds. Jl. Jendral Sudirman Kav 52-53, SCBD, Jakarta.
  • date
    Saturday, 26 Januari 2014 at 19:00
  • diners
    2 diners
  • discount
    50% off
  • vouchers
    QRAVED15A1
Are you sure want to cancel your booking ?
Cancel Booking
Share Booking
close
Potato Head Pacific Place
Multinational / SCBD / $$
from 4 review
SCBD Lot 14th, Fairgrounds. Jl. Jendral Sudirman Kav 52-53, SCBD, Jakarta.
  • date
    Saturday, 26 Januari 2014 at 19:00
  • diners
    2 diners
  • discount
    50% off
  • vouchers
    QRAVED15A1
Metha Zuleva

Metha Zuleva

jakarta, 

  • 1
    Restaurant
  • 5
    Reviews
Favorites
1
Want to go
0
Save for later
0
My EATJKT
0
liked photos
Metha Zuleva doesn't have any liked dish yet
5 Reviews
Armor Kopi
August 14, 2016 at 09:07
ga ada gagalnya di sini mah hahaha.. dari pertama ke sini sampe udah kunjungan yang entah keberapa kalinya SELALU hepi dan pengen balik lagi walopun jauh2 dari Jakarta juga hahahahaha... favorit di sini itu : Black Tea Cireng Bala-bala (Bakwan) dan Pisang Keju nya... MUST VISIT PLACE WHEN YOU COME TO BANDUNG!
Bubur Ayam Alfa
July 23, 2016 at 20:38
tergolong biasa-biasa aja sih ini menurut gue..untuk wilayah meruya dan sekitarnya gue lebih milih bubur ayam H.Toha di meruya selatan untuk harga bubur ini di atas rata2


tapi enaknya di sini ada pokestop yang luring nya nyala terus ahhahahaha dan sate tusukannya gede2 + harganya masi rasional hehehee


sebagai #AnakBuburAyamDiAduk tetep bubur ayam barito dan bubur ayam cikini juaranya πŸ˜‚
Johnny Rockets
July 19, 2016 at 13:08
Suasana restoran yang vintage banget, menu yang FRESH dan ukurannya yang NGENYANGIN ABIS! TOTALLY WORTHED!

yang asik, tiap jam ada performance dari para sfaff yang joged seru πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
load more reviews
2 Photos
ADD TO LISTS
Sorry,we are not able to process your list.
Bistronomy
  • Want to go
  • Save for later
  • My Best EATJKT2015
+Create new list
Submit
wait

Sign in to Qraved

Forgot your password?
Qraved Logo

Don't have an account yet? Join Now

By signing in, I acknowledge and agree to Qraved Terms and Privacy Policy.

Skip sign in

Thank you for signing up, we are glad to have you with us in this journey


Reset Password

Back