REMOVE FROM LIST

Are you sure you want to remove from this list?

EDIT LIST
DELETE LIST

Are you sure you want to delete this list?

Prompt

Cancel Booking
close
Potato Head Pacific Place
Multinational / SCBD / $$
from 4 review
SCBD Lot 14th, Fairgrounds. Jl. Jendral Sudirman Kav 52-53, SCBD, Jakarta.
  • date
    Saturday, 26 Januari 2014 at 19:00
  • diners
    2 diners
  • discount
    50% off
  • vouchers
    QRAVED15A1
Are you sure want to cancel your booking ?
Cancel Booking
Share Booking
close
Potato Head Pacific Place
Multinational / SCBD / $$
from 4 review
SCBD Lot 14th, Fairgrounds. Jl. Jendral Sudirman Kav 52-53, SCBD, Jakarta.
  • date
    Saturday, 26 Januari 2014 at 19:00
  • diners
    2 diners
  • discount
    50% off
  • vouchers
    QRAVED15A1
Larasaty Anggittya

Larasaty Anggittya

Jakarta, Indonesia

  • 1
    Restaurant
  • 75
    Reviews
Favorites
1
Want to go
3
Save for later
0
My EATJKT
0
128 liked photos
75 Reviews
J - Zone Cafe
January 03, 2017 at 18:14
Udah beberapa kali ke sini dan selalu cobain menu yang beda-beda. Di sini pilihannya banyak bangettt! Karena lagi diet (mwehehe), pesenlah Scramble Egg Delight. Vegetable saladnya manis manis madu, enak deh. Kalo kesini wajib juga pesen Macaroni Schotelnya!
Coffee Smith
January 02, 2017 at 15:37
Entah cappuccino atau manual brewnya, entah pake beans dari luar/Indonesia, entah single origin atau blend... SELALU ENAK! Baristanya juga ramah 😊😊
Fish Streat
January 02, 2017 at 15:30
Perdana cobain fish streat, cobain Fish n' Chipsnya yang super gede banget tunanya. Ini beneran ikan haha bukan yang cuma tebel tepungnya doang. Saking gedenya jadi gasanggup ngabisin πŸ˜‚πŸ˜‚
Grilled Calamarynya juga enak, lauknya banyak beettt!!! Suka banget sama rasa nasinya itu 😍😍
load more reviews
51 Photos
load more photos
ADD TO LISTS
Sorry,we are not able to process your list.
Bistronomy
  • Want to go
  • Save for later
  • My Best EATJKT2015
+Create new list
Submit
wait

Sign in to Qraved

Forgot your password?
Qraved Logo

Don't have an account yet? Join Now

By signing in, I acknowledge and agree to Qraved Terms and Privacy Policy.

Skip sign in

Thank you for signing up, we are glad to have you with us in this journey


Reset Password

Back