Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Boncafe - banner 0Boncafe - banner 1Boncafe - banner 2

Boncafe

4.196 reviews
Western • Tegalsari • Below 100K
CLOSED Open on Today 09:00 - 23:00
Opening Hours
Monday09:00 - 23:00
Tuesday09:00 - 23:00
Wednesday09:00 - 23:00
Thursday09:00 - 23:00
Friday09:00 - 23:00
Saturday09:00 - 23:00
Sunday09:00 - 23:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Boncafe

Boncafe - menu 0
Boncafe - menu 1
Boncafe - menu 2
Boncafe - menu 3
Boncafe - menu 4

Photos of Boncafe

Services
Book Online
Take Away
Free Wifi
Outdoor Seats
Smoking Area

Reviews of Boncafe

5
4
3
2
1
4.1
96 ratings
 - @jocephan
@jocephan
in InstagramInvalid date
Eating together with my big family... @andry.lynx @lina_ling67 @kevinvinnnnn @valerie_tantoro #familytime #famillydinner
Eating together with my big family... @andry.lynx @lina_ling67 @kevinvinnnnn @valerie_tantoro #familytime #famillydinner
Eating together with my big family... @andry.lynx @lina_ling67 @kevinvinnnnn @valerie_tantoro #familytime #famillydinner
 - @aywarung
@aywarung
in InstagramInvalid date
My lunch chicken rollade #steak #makanenak
My lunch chicken rollade 
#steak #makanenak
 - @puzmanis
@puzmanis
in InstagramInvalid date
Before After Maaf khilaf Teteeepppp pake nasi 😋😅😂😂 #dinner #beefteriyaki #boncafellas #nodiettoday
Before After
Maaf khilaf
Teteeepppp pake nasi
😋😅😂😂
#dinner #beefteriyaki #boncafellas #nodiettoday
 - @wetasteandshare
@wetasteandshare
in InstagramInvalid date
One of Surabaya's best place for steak 🤩🥩🤩 Boncafe ini salah satu restoran steak legendaris di Surabaya, selalu ramai pengunjung! Menurut kita yang menjadi alasan steak nya enak itu di sauce nya kali ya? Cocok banget sama lidah orang indonesia manis2 gurih😍😋 Pokoknya ini salah satu restoran favorit kita deh! Dari tahun ke tahun rasanya gak berubah selalu enak. Good job Boncafe! @boncafesteak . . In frame : Beef cordon bleu Rp 102.000 before SC and Tax #WeTasteAndShare Rate : 5/5🤩🌟 . . #wetasteandshare #kulinersurabaya #makanansurabaya #steaksurabaya #boncafe #boncafellas #surabayaculinary #surabayafoodie
One of Surabaya's best place for steak 🤩🥩🤩 Boncafe ini salah satu restoran steak legendaris di Surabaya, selalu ramai pengunjung! Menurut kita yang menjadi alasan steak nya enak itu di sauce nya kali ya? Cocok banget sama lidah orang indonesia manis2 gurih😍😋 Pokoknya ini salah satu restoran favorit kita deh! Dari tahun ke tahun rasanya gak berubah selalu enak. Good job Boncafe! @boncafesteak .
.
In frame :
Beef cordon bleu Rp 102.000 before SC and Tax
#WeTasteAndShare Rate : 5/5🤩🌟
.
.
#wetasteandshare #kulinersurabaya #makanansurabaya #steaksurabaya #boncafe #boncafellas #surabayaculinary #surabayafoodie
 - @dony.septian.7528
@dony.septian.7528
in InstagramInvalid date
Makan gak makan asal kumpul tapi saiki wayae makan wkwkwk
Makan gak makan asal kumpul tapi saiki wayae makan wkwkwk
 - @w0nderling
@w0nderling
in InstagramInvalid date
Thank you @dennisdaniel for inviting us to @newlifeindonesia and giving us a personal tour around the facility. So good to catch up after yearsss. Love what you guys have done! And also thank you for introducing us to a dessert called “Es Puter”. It’s got many things I enjoy in a coconut bowl. Love it! hehe 😄 #surabaya #beblessed #dessertsforlife #delicious
Thank you @dennisdaniel for inviting us to @newlifeindonesia and giving us a personal tour around the facility. So good to catch up after yearsss. Love what you guys have done! And also thank you for introducing us to a dessert called “Es Puter”. It’s got many things I enjoy in a coconut bowl. Love it! hehe 😄 
#surabaya #beblessed #dessertsforlife #delicious

Featured in Journal

Menu Lidah di Surabaya Yang Bikin Porsi Makanmu Bertambah
Food For Fun
Menu Lidah di Surabaya Yang Bikin Porsi Makanmu Bertambah