Sign In

Search

2 reviews 8
Hours - Closed
Services
  • AC
  • Parking Area
  • Take Away
  • Valet Parking
Uncle Tetsu.Yapp .. akhirnya bisa kesampean juga kesini buat beli kue hits banget ini, yg antriannya selalu panjang bgt. Setiap kesini cm bs nyium bau kuenya aja krn kalo mau beli males ngantrinya, hehe nah menurut kita, ini kuenya lumayan enak, tekstur kuenya lembut, untuk cheesetartnya juga enak. Yah gak rugi2 amatlah ya buat beli kue ini 😊
1 Likes
The most happening Japanese Cheesecake Shop.UNCLE TETSU IS HERE GUYS! Yups, starting this April they have come to Jakarta, at Central Park Mall to be exact. Against the competitor, I prefer this Cheesecake which comes with stronger taste of the cheese and more firm on the texture. Make sure to come early and Q-ing at the right track! Haha
2 Likes
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/04/28/henjiwong_28_4_2017_14_33_21_2-640x427-t.jpg
Restoran Terbaru di Jakarta: Mei 2017
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/04/13/eatandtreats_13_4_2017_10_19_2-640x427-t.jpg
7 Cake Paling Kekinian untuk Warnai Long Weekend Ini
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/04/10/uncle_tetsu_cover-640x427-t.jpg
6 Tempat Makan Hits yang Punya Promo Menarik...Buruan Sikat!

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall