Qraved
Makan Enak! Ingat Qraved
Download
No. 1 Food App for Indonesia
2 reviews
Hours 10:00 - 22:00Open Now

Photos

Central Park, Lantai Lower Ground, Jl. Letjen S. Parman Show Map >
021 29428824
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00 , undefined
Services
AC
Parking Area
Take Away
Valet Parking

Reviews of Uncle Tetsu

Load placeholder

Icha Chandra
411 photos101 reviewsJul 8, 2017
Uncle Tetsu
Yapp .. akhirnya bisa kesampean juga kesini buat beli kue hits banget ini, yg antriannya selalu panjang bgt. Setiap kesini cm bs nyium bau kuenya aja krn kalo mau beli males ngantrinya, hehe nah menurut kita, ini kuenya lumayan enak, tekstur kuenya lembut, untuk cheesetartnya juga enak. Yah gak rugi2 amatlah ya buat beli kue ini 😊
Vincent Christanto
301 photos12 reviewsApr 17, 2017
The most happening Japanese Cheesecake Shop
UNCLE TETSU IS HERE GUYS! Yups, starting this April they have come to Jakarta, at Central Park Mall to be exact. Against the competitor, I prefer this Cheesecake which comes with stronger taste of the cheese and more firm on the texture. Make sure to come early and Q-ing at the right track! Haha

Featured in Articles

Restoran Terbaru di Jakarta: Mei 2017
7 Cake Paling Kekinian untuk Warnai Long Weekend Ini
6 Tempat Makan Hits yang Punya Promo Menarik...Buruan Sikat!

Near Uncle Tetsu

Open in App