5 reviews
Hours 10:00 - 22:00Closed

Photos

Jl. Suryo No. 30 Show Map >
021 72787755
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00 , undefined
Description
   
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Parking Area
Power Plug
Take Away
Vegetarian Available
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Sekai

Load placeholder

Rizky Asima Rohana
7 photos4 reviewsJul 20, 2016
Resto Jepang favorit nih, paket promo all you can eat nya cuma 158k. Kalo gamau paket all you can eat, ada banyak pilihan menu dan set menu (lengkap dengan nasi, miso soup, salad dan ocha). Recommended banget deh! :D
@gerryfranata
in InstagramSep 23, 2017
Who doesn’t love sushi? 😆 Enjoy buy 1 get 1 free at @sekai_shabu happy hour every monday - friday 3-5pm 🍣
Ricky Husada
0 photos1 reviewsFeb 12, 2016
Such dissapointment !!!
Uda book confirm (ud dpt confirmation email), tp di cancel krn ada group lain yg book dengan penambahan 10 org sehingga bookingan saya 8 org di cancel demi mendapatkan tambahan 10 org dr group lain, sungguh sangat mengecewakan dan tidak professional!!!
@nibbleapp
in InstagramSep 22, 2017
AVOCADO BLEND from @sekai_koffee. Captured by our TASTEMAKER @godzillatummy. Find the best Coffee in Jakarta with Nibble. DOWNLOAD NOW on iOS and Android. Visit our website at www.nibble.id.
Suriafur Ken
0 photos1 reviewsFeb 25, 2015
tried all you can eat shabu shabu and it taste really great.

Featured in Articles

5 Shabu-Shabu Nikmat yang Bikin Kamu Datang ke Senopati
Makan All You Can Eat 100-ribuan di Jakarta di 5 Spot Ini
10 Restoran Untuk Buka Puasa di Senopati

Featured in Guides

GUIDE
All You Can Eat

Near Sekai

Open in App