Sign In

Search

Promo

2
13
13
9
1

Price

1
1
4
4
  • $
  • $$
  • $$$
  • $$$$

Cuisine

1.385
1.092
626
551
465

Area

1.537
737
673
524
476

Location

259
198
191
168
163

Landmark/Mall

50
49
48
45
44

Features

4.617
3.864
3.587
3.570
2.904

Payment

3.951
3.933
3.476
3.470
472

4621 Restaurants in Jakarta

    Sort by:
    Otosan Japanese Restaurant & SukiCengkareng
    33 Reviews
    Ciffest, Citra Garden 6, Jl. Raya Citra Garden 6
    CuisinesJapanese
    PriceBelow 100K
    Open10:00 - 22:00
    Annda Abigail Lee5.0

    nyahah...kesampean deh kesinii..salah satu tmpt cozy buat makan dan nongkis di area cengkareng ..gue pesen beberapa menu lagi sih selain yg di potoo inii.. gue telaah atu2 yakk.. 👉🏻 Pict 1 (sumpah gua lupa namanyaa menu ini apaan) Pokoknyaa rice bowl gitu toppingnya ada jamur shitake yg digoreng tepung ..trus semacem kek telor dadar sama chicken katsu dilumurin bumbu nanaonan gue lupa rasanyaa manis beutt!! swdikit agakk ga suka sama rasa manisnyaa ..pdhl itu gue udh request pedes..dikasii bubuk cabe yg mirip ama boncabe tapi lebih alus lagi itupun ttp manissss.....heheeee 👉🏻 Yakimeshi kalo yg inii sejenis nasi goreng ..inii direquest pedes dan benerann PEDESSS..seuhah hehe gurih dan ada taburan kejunya jd unik rasanya 👉🏻 chicken roll not too special but not too bad ... kalo ga laper2 amat pesen menu ini ngenyangin kok.. Yang gaak adaa di pict pesenan gue tapii endess jugaaa yaituu Apple Crumble sama Matcha pudding .. dua2 nyaa dessert yg top abisssss!!! gak kemanisan ... Sure ..i would love to back here 👍🏻👌🏻👍🏻

    + more
    MenuBook Now
    Sushi CornerCengkareng
    74 Reviews
    Ruko Permata Taman Palem, Jl. Taman Palem Lestari Blok D2 No. 11
    CuisinesJapanese
    PriceBelow 100K
    Open11:00 - 21:00
    arsih rin5.0

    nggak nyesel deh makan dsini. harga.a juga pas dikantong rasa sushi.a juga ga kalah sama resto2 yang ada dimall 😀

    + more
    MenuBook Now
    Ramen Seirock - YaPondok Indah
    3 Reviews
    Jl. Radio Dalam Raya No. 9
    CuisinesJapanese
    Price100K - 200K
    Open11:00 - 22:30
    dimas wicaksono4.0

    the shio ramen is nice but maybe the extreme is too extreme for me. the gyoza was good service is good

    + more
    MenuBook Now
    Walking DrumsBlok M
    6 Reviews
    Jl. Patiunus Blok F4
    CuisinesCoffee & Tea
    PriceBelow 100K
    Open07:00 - 23:00
    Faisal Wibowo4.0

    Nice cakes, nice drinks (especially that white smoothie), nice simplistic ambience, nice fast wi-fi too. Only several things to be frowned about: reservation system is unsuitable for such a small restaurant and the price is a bit steep too.

    + more
    MenuBook Now
    Bakso BoedjanganCempaka Putih
    1 Review
    Jl. Cempaka Putih Raya No. 101D
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open09:00 - 00:00
    Zunaidi Chandra1.0

    Parah. Lama bgt datang ny. Order gw di skip. Rasa biasa. Harga gk normal. Not recommended

    + more
    MenuBook Now
    Ocha & BellaMenteng
    16 Reviews
    Jl. KH. Wahid Hasyim No. 70
    CuisinesItalian
    PriceStart from 300K
    Open11:00 - 00:00
    Renaldi Natawidjaja4.0

    It's my second time here, and as expected the food was great. The highlight was the Pizza Bella, with salmon, greens, and black truffle. Everything about it was just right. My only let down was that there was a lot of noise from some renovation they were doing. It ruins an otherwise perfect dining experience.

    + more
    MenuBook Now
    Chunghae SoosanSenopati
    2 Reviews
    Jl. Senopati No. 49
    CuisinesKorean
    PriceStart from 300K
    Open10:00 - 22:00
    Oliver K4.0

    The sashimi sets were value for money and very fresh. Restaurant had ample seating and service was prompt.

    + more
    MenuBook Now
    Kopi LuwakTebet
    0 Review
    Kota Kasablanka, Lantai Upper Ground, Food Society, Jl. Casablanca Raya
    CuisinesCoffee & Tea
    PriceBelow 100K
    Open10:00 - 22:00
    MenuBook Now
    JimBARan Outdoor LoungeSudirman
    24 Reviews
    Ayana Midplaza Jakarta, Lantai Ground, Jl. Jenderal Sudirman
    CuisinesContinental
    Price200K - 300K
    Open17:00 - 01:00
    carrie Liu5.0

    Love the food, would like to come again. Really great experience.

    + more
    MenuBook Now
    MomozenThamrin
    1 Review
    The Plaza Office Tower, Lantai 46, Altitude, Jl. MH Thamrin Kavling 28 - 30
    CuisinesAsian
    PriceStart from 300K
    Open12:00 - 22:30
    Aoki Lucu4.0

    Would eat here for special occassions and craving for japanese fusion. A good alternative to Akira Back. Recommend for you guys to try the appetizers. Uni pasta ks pretty good, the beef is a little tough for the price in my opinion, but everything else was good. Ill come back for sure.

    + more
    MenuBook Now
    Vegetus VegetarianPluit
    35 Reviews
    Jl. Pluit Karang Timur Blok O8 No. 38 - 39
    CuisinesHealthy Food
    Price100K - 200K
    Open09:00 - 22:00
    ВИТАЛИЙ Лукашов5.0

    Good and tasty. I am actually not vegetarian, but this is really good. Price is pretty low.

    + more
    MenuBook Now
    Penang BistroTebet
    4 Reviews
    Kota Kasablanka, Lantai Ground, Jl. Casablanca Raya
    CuisinesMalaysian
    Price100K - 200K
    Open10:00 - 22:00
    Gilang Angga Putra5.0

    Ordered Nyonya Nasi lemak, the menu portion is quite big, also tried fried tofu jira. The tofu is super duper soft, it's like you eat cotton candy, so yummy!

    + more
    MenuBook Now
    MujigaeKemang
    8 Reviews
    Kemang Village (Lippo Mall), Lantai 3, Jl. Pangeran Antasari
    CuisinesKorean
    PriceBelow 100K
    Open10:00 - 22:00
    Ody Kidos4.0

    Lumayan enak. Tapi mungkin lidah ini lebih cocok sama Ramen kali ya. Beefnya enak banget, tapi kuah Ramyeonnya kurang spicy. Kalo service oke laah.

    + more
    MenuBook Now
    YooganeKaret
    10 Reviews
    Ciputra World, Lotte Shopping Avenue, Lantai 2, Jl. Prof Dr Satrio
    CuisinesKorean
    Price100K - 200K
    Open10:00 - 22:00
    eka pranita4.0

    makanannya enak, harganya juga standar untuk makanan korea, ga terlalu mahal dan pas, servicenya juga oke, ga lama walaupun agak rame

    + more
    MenuBook Now
    What's Up CafeKec. Tangerang
    5 Reviews
    Jl. Kisamaun No. 159
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open11:00 - 23:30
    Jesica Maria3.0

    Buat pecinta indomie, silakan coba ke sini. Karena disini salah satu tempat nya indomie yang dibuat dengan macam2 rasa dan topping. Untuk rasa, aku bilang sih Lumayan yaa Karena kebetulan aku juga pecinta indomie. Gak yg wah banger utk rasa nya, tp lumayan untuk dengan di tambah topping2 yg berbeda. Selamat mencoba..

    + more
    MenuBook Now
    Cheong Dam GardenSenopati
    3 Reviews
    Jl. Senopati No. 43C
    CuisinesKorean
    PriceStart from 300K
    Open11:00 - 22:00
    Steven Kim4.0

    gopchang which is intestins are good here. pa jokbal was ok. would want to try without the soury sauce already poured on. as always after gopchang jungol you need to do the fried rice. it come with cheese and egg...awesome

    + more
    MenuBook Now
    SenshuSenayan
    1 Review
    Fairmont Jakarta, Jl. Asia Afrika No. 8
    CuisinesJapanese
    PriceStart from 300K
    Open11:30 - 22:00
    Jeane Veybe3.0

    Karena resto ini lumayan baru dan selalu kalo kesana full akhirnya kemarin bisa nyobain juga dengan berharap akan ada sesuatu yg unik. Tp setelah di coba ternyata ngk seperti yg diharapin. Harga terlalu mahal untuk sesuatu yg resto lain juga menyajikan dan dengan harga yg lebih murah.

    + more
    MenuBook Now
    Li FengThamrin
    5 Reviews
    Mandarin Oriental Hotel, Jl. MH. Thamrin
    CuisinesChinese
    Price200K - 300K
    Open11:30 - 22:30
    Eva Sandez4.0

    this place has got that great ambience to keep customers on coming back here .I don't have any recommendations on the food yet , but this place is a worth a try.

    + more
    MenuBook Now
    Sate WarisanTomang
    0 Review
    Jl. Tomang Raya No. 43A 
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open10:00 - 22:00
    MenuBook Now
    FLOW Bar & LoungeKuningan
    8 Reviews
    Menara BTPN, Jl. Dr. Ide Anak Agung Gde Agung
    CuisinesWestern
    PriceStart from 300K
    Open11:00 - 01:00
    yudistira hermawan3.0

    Menghabiskan waktu disini bersama teman-teman adalah ide yang tepat. Dengan suasana yg nyaman dan juga pelayanan yg baik, kita dapat menikmati makan malam dengan menyenangkan. Kita bisa mendengarkan musik upbeat, membuat semua orang senang dan menikmatinya. Secara keseluruhan ini adalah tempat yg dapat di rekomendasikan

    + more
    MenuBook Now