Sign In

Search

Promo

2
13
13
9
1

Price

1
1
4
4
  • $
  • $$
  • $$$
  • $$$$

Cuisine

1.387
1.094
624
554
466

Area

1.540
737
673
525
479

Location

258
198
192
168
163

Landmark/Mall

50
49
48
45
44

Features

4.625
3.872
3.595
3.577
2.911

Payment

3.959
3.941
3.482
3.476
472

4629 Restaurants in Jakarta

    Sort by:
    Ocha & BellaMenteng
    16 Reviews
    Jl. KH. Wahid Hasyim No. 70
    CuisinesItalian
    PriceStart from 300K
    Open11:00 - 01:00
    Renaldi Natawidjaja4.0

    It's my second time here, and as expected the food was great. The highlight was the Pizza Bella, with salmon, greens, and black truffle. Everything about it was just right. My only let down was that there was a lot of noise from some renovation they were doing. It ruins an otherwise perfect dining experience.

    + more
    MenuBook Now
    Lobbyn Kitchen & BarKemang
    14 Reviews
    Favehotel, Jl. Kemang 1 No. 6
    CuisinesAsian
    Price100K - 200K
    Open07:00 - 00:00
    Foodietrooper Nathalia3.0

    We definitely came here at the wrong time! 2PM in the afternoon while the sun is still blazing hot?! So not the place to be. Well if you don't mind to perspiring while eating, then... the view? Not really. Now, the food! The portion is OK. We're hungry and not really feeling so adventurous with the food. So we stick with the trusted regular: Oxtail Fried Rice and Fried Noodle. Both are (again) OK.

    + more
    MenuBook Now
    OlivierThamrin
    97 Reviews
    Grand Indonesia Mall, Lantai Ground, West Mall, Jl. MH Thamrin No. 1
    CuisinesWestern
    Price200K - 300K
    Open10:00 - 00:00
    Ryan Setiadi4.0

    seneng banget sama semua cake disini, kali ini nyobain vietnamese cake dan rasanya itu coklat + kopi. enak banget loh guys. kalian harus coba kalo kesini!!

    + more
    MenuBook Now
    Vegetus VegetarianPluit
    35 Reviews
    Jl. Pluit Karang Timur Blok O8 No. 38 - 39
    CuisinesHealthy Food
    Price100K - 200K
    Open09:00 - 22:00
    ВИТАЛИЙ Лукашов5.0

    Good and tasty. I am actually not vegetarian, but this is really good. Price is pretty low.

    + more
    MenuBook Now
    Tako SukiPuri Indah
    2 Reviews
    Jl. Pesanggrahan No. 70
    CuisinesJapanese
    Price100K - 200K
    Open11:00 - 22:00
    yessica sanjaya5.0

    Tako Suki is one of my favourite restaurant. Located at Pesanggrahan, so it's quite easy to get there :) 10 menus you should try at Tako Suki: 1. Suki - it has two kind of soup (Tom Yum Soup & Chicken Broth) and also various kind of suki. You should try "Perut Ikan" 2. DimSum - hakau, siomay, and other kind of dimsum can be found here as well 3. Ayam Goreng Tako - a crispy chicken fried with signature taste make this menu always on my list 4. Mie Ikan Goreng - you can find it easily on the suki rack & ask the waiter to fry it or just order it from the book menu 5. Ikan Gurame Saus Bakar - cooked using aluminium foil make it tastes yummy 6. Udang Sauna - feel the fresh of shrimp, cook directly at your table 7. Tahu Saus Thailand - fried tofu with sweet & sour sauce 8. Japanese - the sashimi is fresh & it has fushion sushi as well 9. Puding Mangga 10. Gui Ling Gao

    + more
    MenuBook Now
    Kopi LuwakThamrin
    0 Review
    Plaza Indonesia, Lantai 2, Jl. MH. Thamrin
    CuisinesCoffee & Tea
    PriceBelow 100K
    Open10:00 - 22:00
    MenuBook Now
    KitchenetteSenayan
    26 Reviews
    Senayan City, Lantai Ground, Jl. Asia Afrika
    CuisinesAsian
    Price100K - 200K
    Open10:00 - 23:00
    Anindhya Gustiari5.0

    kalo ke kitchenette selalu nyari crepes nya. crepes baru mereka juga enak banget fav!

    + more
    MenuBook Now
    BilliechickTebet
    81 Reviews
    Kota Kasablanka, Lantai Upper Ground, Food Society, Jl. Casablanca Raya
    CuisinesAsian
    Price100K - 200K
    Open10:00 - 22:00
    Pemborong Makan3.0

    Waktu itu saya ke kota kasablanka, kelaperan karena macet di jalan... Jadi dari kawasan banyak restoran, akhirnya pilih Billiechick... Ambience : Pertama kali saya datang tempatnya tidak terlalu berkesan dan biasa, tidak terlalu suka juga karena tempatnya gelap... Service : oke oke saja.. Dan pada ramah, Tetapi waitressnya meletakan sendok dan garpu dengan sembarang, Semoga bisa lebih baik lagi.. Food : Tidak terlalu spesial Chicken nanking nya rasanya seperti ayam di goreng/chicken katsu tetapi dengan saus onion, Chocolate meltednya enak karena tidak terlalu manis menurut dessert lover.. Menurut saya harganya tidak cocok dengan kualitas produknya.. Apakah kemungkinan saya akan kembali? Kalau tidak ada pilihan lagi, mungkin...

    + more
    MenuBook Now
    MidoriPondok Indah
    1 Review
    Pondok Indah Plaza 2, Jl. Metro Pondok Indah
    CuisinesJapanese
    Price100K - 200K
    Open10:00 - 22:00
    Cindy Yusman5.0

    Sushi dan origami menjadi satu paket dengan Midori, sebuah restoran Jepang yang ada di kawasan Pondok Indah. Dekorasi dari restoran ini sangat Jepang sekali karena di setiap meja, kita bisa menemukan origami dengan bentuk yang unik dan lucu, seperti ikan. Seni melipat dari Jepang ini bisa menciptakan kreatifitas bagi para pelipat kertas. Karena tidak jago, saya pun hanya bisa menikmati keunikan origami yang disandingkan di meja saya. Setelah menikmati suasana Jepang di dalam restoran, saya memulai petualangan kuliner saya dengan memesan ocha (IDR 10,000). Disini disediakan ocha panas dan dingin, plus bisa di-refill karena disediakan teko langsung sehingga saya tidak perlu bolak-balik memanggil waiter. Untuk pemanasan, saya memesan Chuka Iidako Teriyaki (IDR 34,000), yaitu baby gurita dengan saus barbeque dan saus teriyaki. Rasanya unik karena ada kombinasi rasa manis dan gurih. Menu lain yang saya pilih adalah Chuka Iidako Closer. Rasanya kenyal, namun rasa enaknya tidak ketinggalan. Midori juga menyediakan beberapa menu lain, yaitu Ika Teriyaki (IDR 37,000) dengan tiga pilihan saus, yaitu shioyaki, butteryaki, dan teriyaki. Campuran rasa daging seafood-nya juga pas karena ada tekstur kenyal dan rasa sausnya tepat. Saya juga mendapatkan saus cocolan tambahan yang diberi potongan bawang. Ini adalah menu recommended di Midori karena rasanya sungguh luarbiasa. Menu selanjutnya di Midori adalah Midori Sushi (IDR 110,000 untuk 16 macam) yang tidak bisa dibuat sesuai pesanan. Bahan yang digunakan masih segar sehingga rasa sushi-nya mantap dan mengenyangkan. Bisa dibilang kalau Midori pas buat para pemburu kuliner Jepang. Tempat ini juga cocok untuk hangout. Jadi, kenapa tidak mengajak sohibmu yang hobi kartun Jepang ke restoran ini?

    + more
    MenuBook Now
    Han GangTanjung Duren
    32 Reviews
    Mall Taman Anggrek, Lantai 4, Jl. Tanjung Duren Timur 2
    CuisinesKorean
    Price100K - 200K
    Open10:00 - 22:00
    Irene Christiana4.0

    Han Gang can be a good place to go when you get the sudden Korean craving, which usually comes after a few episodes of Korean dramas (right?). There are a few branches of Han Gang, but the one at Taman Anggrek Mall is pretty cozy and spacious. There are a few larger tables to cater larger groups, and the service is quick and friendly as well. I haven't tried their Korean BBQ, but I have heard many reviews about their beef, so it should be good. The price may choke your wallet if you eat here too often though, but really, the seduction from grilled beef is sometimes too great to handle, right? Their japchae (sweet potato noodles with veggies) is pretty good; bouncy noodles and overall well-seasoned. The bibimbap has won me over successfully. There are some options of the bibimbap (mixed rice on stone pot), like one with squid, tuna, or bulgogi. My favourite is the original one, dolsot yache bibimbap which has uncooked egg and few (too few, I reckon) beef slices. I love it when the yolk adheres everything together, as it'll cook nicely on the hot stone bowl. And another plus point, the charred rice on the bottom; crispy and smoky. Yum!

    + more
    MenuBook Now
    Melly's GardenMenteng
    4 Reviews
    Jl. Kebon Sirih Timur Dalam No. 37 - 39
    CuisinesDrinks
    Price100K - 200K
    Open11:00 - 02:30
    Efelin Jeshicha4.0

    Suka banget sih tempat ini, pas kesana live music nya lagi seru, suasananya juga enak, mau kesana berdua atau ramean tetep aja betah berlama-lama hahhaa makin malem makin rame dan ngebetahin. Kalo untuk Makanannya sih biasa aja, porsinya juga sedikit, emang tempat buat minum, bukan buat tempat makan yg pas buat kamu yang lagi kelaperan berat. Mellys cocok buat yang pingin ngelepasin jenuuuuuh hha. Pelayanannya biasa aja, ga lelet juga ga begitu gesit. Sip!

    + more
    MenuBook Now
    TWG TeaSCBD
    34 Reviews
    Pacific Place Mall, Lantai 1, Jl. Jenderal Sudirman
    CuisinesCoffee & Tea
    PriceStart from 300K
    Open10:00 - 22:00
    Jeane Veybe3.0

    Tempat ini favorite banget. Duduk lamaan disini ngk di itung pake jam, tempat duduknya pun empuk jd ngak pegel waktu duduk. Suasananya klasik dengan lagu ala2 Luciano Pavarotti. Makanan fav aku Canelle. Kuenya empuk, ngak manis disajikan dengan cream dan jelli buah. Tehnya pun banyak pilihan. Enjoy #lifeistasty

    + more
    MenuBook Now
    The Goods DinerSCBD
    35 Reviews
    Fairgrounds, SCBD Lot 14, Jl. Jenderal Sudirman
    CuisinesAmerican
    Price100K - 200K
    Open11:00 - 00:00
    aulia siagian4.0

    sejak pertama kali kesini di tahun baru 2015, tempat ini resmi jadi tempat nongkrong favorit di area scbd karena tempatnya ga terlalu padat, dan suara musiknya juga gak ganggu. tempat yang cocok kalau mau minum santai sambil ngobrol.

    + more
    MenuBook Now
    That's Life CoffeeSenopati
    16 Reviews
    Jl. Gunawarman No. 24
    CuisinesCoffee & Tea
    PriceBelow 100K
    Open14:00 - 23:00
    Dwi Putri Martania4.0

    it costed us around 160.000 rupiah to eat 2 apple pies and some fancy drinks. There were 3 of us that night and were so amazed by how small the place is. it's definitely a home turns into a cafe, it's cozy, cheap... worth to try for.

    + more
    MenuBook Now
    The Edge Kemang IconKemang
    31 Reviews
    Kemang Icon Building, Lantai 5, Jl. Kemang Raya I
    CuisinesAsian
    Price200K - 300K
    Open07:00 - 23:00
    Risda Seftiani4.0

    This is a very good places for spend time with your bestfriends and having a long chit & chat but sorry to say we need waited to long for they served the food or just to get order.. I think it's because they don't have many waiters 😉

    + more
    MenuBook Now
    Han GangThamrin
    53 Reviews
    Grand Indonesia Mall, Lantai 3A, Sky Bridge, Jl. MH Thamrin No. 1
    CuisinesKorean
    Price100K - 200K
    Open10:00 - 22:00
    Irma Maulida4.0

    Saeng Galbi is my favorite here. When I miss Korean barbecues so bad but need an affordable one I often come here. =)

    + more
    MenuBook Now
    Tugu Kunstkring PaleisMenteng
    13 Reviews
    Jl. Teuku Umar No. 1
    CuisinesBetawi
    PriceStart from 300K
    Open11:00 - 00:00
    Aoki Lucu3.0

    i love the food and ambiance. Feels like the olden days.

    + more
    MenuBook Now
    TakigawaSetiabudi
    9 Reviews
    Setiabudi One, Lantai Lower Ground, Jl. HR Rasuna Said
    CuisinesJapanese
    PriceBelow 100K
    Open11:00 - 22:00
    gita puspita5.0

    ini best seller nya namanya takigawa roll, penampilannya cantik begitu jg rasanya .. untuk harga average karna rasanya jg jempol !!

    + more
    MenuBook Now
    En Okonomiyaki DiningMelawai
    0 Review
    Gedung Kamome, Lantai 2, Jl. Melawai No. 6
    CuisinesJapanese
    Price100K - 200K
    Open11:00 - 23:00
    MenuBook Now
    ParamountMenteng
    2 Reviews
    Jl. R.P. Soeroso No. 35
    CuisinesChinese
    Price200K - 300K
    Open11:00 - 23:00
    Aswino Sumopawiro5.0

    Salah satu menu favorit saya di restoran Paramount sejak kecil. Nikmat nya membawa ke nostalgia

    + more
    MenuBook Now