Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Pepper Lunch - banner 0Pepper Lunch - banner 1Pepper Lunch - banner 2
3.95 reviews
Hours 10:00 - 22:00Closed

Menu of Pepper Lunch

Pepper Lunch - menu 0
Pepper Lunch - menu 1
Pepper Lunch - menu 2

Photos of Pepper Lunch

Pepper Lunch 1334248
Pepper Lunch 1333461
Pepper Lunch 1332354
Pepper Lunch 1326169
Pepper Lunch 1322380
Central Park, Lantai Lower Ground, Jl. Letjen. S. Parman Kav. 28 Show Map >
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00
Description
"Pepper Lunch is a (Do-It-Yourself) fast food steak house with more than 200 outlets in Japan and Asia. Presenting a novel concept of sizzling Steaks; Pastas; Curry Rice; and not forgetting our signature Pepper Rice, Pepper Lunch promises a dynamic and fresh culinary experience for everyone. All at affordable prices! At Pepper Lunch, you are our master Chef. We assemble the finest and freshest ingredients on our patented sizzling hot teppanand while you simply immerse yourself in the culinary and wholesome experience of ‘Sizzling it your Way’. For a different twist, experiment with our exquisitely crafted sauces to create a taste of your own!" - (source: web)
Services
AC
Accept Credit Cards
LINE Partner
Parking Area
Take Away
Valet Parking
Free Wifi
Halal
Go Food

Reviews of Pepper Lunch

Load placeholder

Pepper Lunch - Lorensia baperorlaper
Lorensia baperorlaper
22 photos12 reviewsMay 7, 2018
makanan yang paling mengandalkan khas lada
Okay, pertama kali cobain pepper lunch, yang unik dari makanannya adalahhh YAS ladanya dan hotplatenya, apalagi kalo pesen yg beef kalian bisa masak sesuai selera kalian tigkat kematangan dagignya. At least kalo kalian dine in kalian bisa nambahin semacam sauce bawang(?) Pokoknya rasanya cucok 😂 i really luvv it. Pelayanannya juga murah senyum jadi pengen balik lagi kesana 😆 dan tempatnya comfy gengs
wanginya omigot Pepper Lunch Lorensia Lorensia 637004
Pepper Lunch - @pepperlunchid
@pepperlunchid
in InstagramApr 2, 2018
Beside beef and chicken, we also have salmon pepper rice! And from three of it, which team are you? Tell us on comment below.
.
#pepperlunchid #pepperlunchjkt #peppersteak #bogagroup #placestogojkt #jktgo #jktculinary #kulinerjakarta #jktfoodbang #eatandtreats #foodporn #instafood #foodstagram #feedthetummy #anakjajan #jakartakuliner #makandimana #makandijakarta
Pepper Lunch - Karina Marpaung
Karina Marpaung
3636 photos3617 reviewsNov 17, 2016
7 Makanan Kurang Rapi Ini Ternyata Punya Rasa yang Bombastis!
Siraman sambal ijo yang kurang beraturan di atas Chicken Sambal Ijo Pepper Rice with Salted Fish ini mungkin akan membuatmu kurang bernafsu untuk menyantapnya. Tapi, ketika sesuap aja udah masuk ke mulutmu.. Wah, pasti kamu akan merasa ketagihan dan kepengen terus deh! Uang sebesar Rp 65.000,00 yang kamu keluarkan untuk membeli menu ini dari Pepper Lunch dijamin nggak akan bikin kamu menyesal. 
 Pepper Lunch Karina Marpaung 610438
Pepper Lunch - @pepperlunchid
@pepperlunchid
in InstagramApr 1, 2018
The combination of this chicken tender with teriyaki sauce is everyone's favorite. You can taste the Asian delight in every single bite! . #pepperlunchid #pepperlunchjkt #peppersteak #bogagroup #placestogojkt #jktgo #jktculinary #kulinerjakarta #jktfoodbang #eatandtreats #foodporn #instafood #foodstagram #feedthetummy #anakjajan #jakartakuliner #makandimana #makandijakarta
The combination of this chicken tender with teriyaki sauce is everyone's favorite. You can taste the Asian delight in every single bite! .
#pepperlunchid #pepperlunchjkt #peppersteak #bogagroup #placestogojkt #jktgo #jktculinary #kulinerjakarta #jktfoodbang #eatandtreats #foodporn #instafood #foodstagram #feedthetummy #anakjajan #jakartakuliner #makandimana #makandijakarta
Pepper Lunch - Foodioz Yovent
Foodioz Yovent
753 photos195 reviewsNov 10, 2016
Fast food yang so so...
IG: FOODIOZ Rasa: buat chicken pepper rice nya cukup gurih rasanya karena saya tambahkan saus asin. Namun ayamnya kurang enak menurut saya dikarenakan memang dengan proses masak cepat sehingga bumbu tidak bisa meresap sempurna. Buat pepper steaknya dengan harga segitu saya benar benar tidak rekomen. Daging alot karena memang bagiab dagingnya tidak bagus. Suasana: semua outlet memiliki konsep yang sama. Dengan t4 duduk plastik. Harga: kalau tanpa voucher menurut saya ini cukup pricey. 140an untuk daging yang alot. Pelayanan: ok sih. Memang bukan ramah banget. Tp fine aja dan pelayanan cepat. Kebersihan: secara keseluruhan bersih dan tidak asa masalah
 Pepper Lunch Foodioz Yovent 385287
 Pepper Lunch Foodioz Yovent 385286
 Pepper Lunch Foodioz Yovent 385285
 Pepper Lunch Foodioz Yovent 385284

Featured in Articles

7 Makanan Kurang Rapi Ini Ternyata Punya Rasa yang Bombastis!
7 Makanan Kurang Rapi Ini Ternyata Punya Rasa yang Bombastis!

Near Pepper Lunch

Open in App