Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Munchies - banner 0Munchies - banner 1Munchies - banner 2
3.99 reviews

Menu of Munchies

Munchies - menu 0
Munchies - menu 1
Munchies - menu 2
Munchies - menu 3
Munchies - menu 4

Photos of Munchies

Munchies 1209240
Munchies 1184610
Munchies 1184608
Munchies 1133976
Munchies 1133974
Gandaria City, Lantai Ground, Jl. Sultan Iskandar MudaShow In Google Maps >
http://the-munchies.com/
Opening Hours
Sun - Thu 10:00 - 22:00, Fri - Sat 10:00 - 23:00
Description
Located in Gandari City Mall, Munchies Bistro has become famous for Western menu. Munchies’ signature dishes include Baked rice with mozzarella cheese and seafood and Mixed main course (plat of salmon and steak). With it’s trendy interior, Munchies makes the perfect restaurant for you to have a casual hang out with friends and family.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Eat Jakarta
Live Sports Broadcast
Parking Area
Take Away
Valet Parking
Free Wifi
Halal
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room
Go Food

Reviews of Munchies

Load placeholder

Munchies - Shastri Darsono
Shastri Darsono
111 photos42 reviewsApr 19, 2017
Cozy place in Gancit
Plus: 1. Tempatnya luas dan ada 2 area untuk smoking & non-smoking 2. Ada banyak pilihan makanan, coffee dan minuman beralkohol. 3. Ada acoustic band di weekend. 4. Good place & ambience. 5. Sering ada banyak promo. 6. ACnya dingin 7. Tempat nyaman untuk kongkow or small meetings. Minus: 1. Waiternya suka susah di panggil 2. Rasa makanan standar
Mushroom Soup Munchies Shastri Darsono 524422
Happy Hour Drinks 😍 Munchies Shastri Darsono 524421
Munchies - @munchiesbistro
@munchiesbistro
in InstagramFeb 26, 2018
Nutella crêpes ..let the chocolate melted and the ice cream felt the sensation ...@munchies dine and bar...#ourdessert#munchieskokas#kotakasablanka
Nutella crêpes ..let the chocolate melted and the ice cream felt the sensation ...@munchies dine and bar...#ourdessert#munchieskokas#kotakasablanka
Munchies - Teddy Selig Jordanius
Teddy Selig Jordanius
510 photos238 reviewsSep 27, 2016
Tempatnya di sini cukup luas dan nyaman. Apalagi saat weekend digelar live music & DJ Performance. Yang buat gw agak kurang di sini lighting-nya yg kurang terang merata & banyak nyamuk klo sdh agak larut. Pelayanan di sini biasa aja. Ngga ada attention lebih yang diberikan waiter buat customer yang datang. Kali ini gw order Salmon with Taragon Cream Reduction & Sauteed Mushrooms (and Salad & Mashed Potato). Salad-nya mnrt gw enak, apalg dengan dressingnya balsamic vinegar. Mashed potato taste-nya juga enak, creamy and well seasoning, sayangnya teksturnya masih agak kasar aja. Well  yang jd star di sini harusnya its Salmon. But it was overcooked, jd salmon-nya agak terlalu dry. Taragon cream-nya quite good, apalg ada kandungan wine wine & sour cream, sayangnya sauce-nya terlalu sedikit. Menu dessert yang gw order, Munchies Choco Eruption. Presentasi-nya sedikit di bawah ekspektasi gw, tp rasanya quite good. Cake-nya matang dari lapisan terluar sampai ke dalam, dan yang paling penting, coklat-nya bener2 masih melted. Rasa coklat-nya cukup strong, pas dipadu ama Vanilla Ice Cream yang disajikan. Overall they have good food, but lack of presentation & need service improvement.
Munchies Choco Eruption Munchies Teddy Selig Jordanius 345921
Salmon with Taragon Cream Reduction & Sauteed Mushrooms Munchies Teddy Selig Jordanius 345920
Munchies - @munchiesbistro
@munchiesbistro
in InstagramFeb 21, 2018
Good food good life...our new menu at munchies dine and bar#fotosession#wednesday#munchiesbistro#bankmega#munchieskokas#kotakasablanka
Good food good life...our new menu at munchies dine and bar#fotosession#wednesday#munchiesbistro#bankmega#munchieskokas#kotakasablanka
Good food good life...our new menu at munchies dine and bar#fotosession#wednesday#munchiesbistro#bankmega#munchieskokas#kotakasablanka
Munchies - rininta sari
rininta sari
4 photos11 reviewsAug 25, 2016
Good food
Kwetiauw nya disini enak banget, walaupun kadang sold out

Featured in Articles

7 Restoran Penggugah Selera Makan di Gandaria City
7 Restoran Penggugah Selera Makan di Gandaria City
Tempat Makan Gratis Saat Kamu Ulang Tahun Part II
Tempat Makan Gratis Saat Kamu Ulang Tahun Part II

Featured in Guides

Best Restaurants In Gandaria City
GUIDE
Best Restaurants In Gandaria City

Near Munchies

Open in App