14 reviews
Hours 10:00 - 22:00Open Now

Photos

Pacific Place, Galeries Lafayette, Lantai 2, Jl. Jend. Sudirman Kav. 52 - 53 Show Map >
021 57973425
www.libertejakarta.com
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00 , undefined
Description
Situated at the Lafayette Gallery, Pacific Place, Liberte wants its patrons to feel as if they are strolling down the Champs-Elysees in Paris, scanning the Arc de Triomphe from the distance. With that mission in mind, the ambiance inside successfully brings guests mentally to the capital city of France. The walls are painted with shades of gray and black, while contradictory colorful fresh flowers are placed on each table, adding life to the atmosphere. Start off with their Barramundi with Ratatouille or Salmon Gravlax for fresh taste of the sea. Their Vitamin Water, served with a wide selection of fruit, is not only healthy but also taste divine. Pick Citrus for fresh flavor, or Watermelon Rosemary for a soothing aroma. Complete your dinner, French Brasserie style, with their tempting Profiteroles with chocolate sauce spread.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Buffet Available
Full Bar
Parking Area
Power Plug
Take Away
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Liberte

Load placeholder

Mamam Mulu
7 photos1 reviewsDec 8, 2016
My Favorite
Tempat nya tersembunyi di dalam sebuah department store di Pasific Place Mall, daerah SCBD. Saya belum pernah kesini. Ternyata tidak mengecewakan. Tempat nya oke banget. Untuk dekorasi restaurantnya bernuansa american classic, buat kalian yang suka foto foto cantik mungkin cocok banget kesini, kebetulan kemarin kita minta tolong salah satu pegawai nya untuk fotoin kita. Service nya oke banget deh dan pegawai nya juga friendly. Overall untuk tempat sih cozy nyaman untuk nongkrong bareng teman atau pacar atau mungkin lagi mau meeting. Untuk pilihan menu nya bervariasi ya. Kebetulan saya dan teman-teman saya memesan menu makan malam seperti oglio lio spaghetti nya enak banget sih. Lalu salmon fettuccine nya bener bener bikin nagih! Cheese cream sauce nya terasa banget sih, ga buat eneg kayak masakan tempat lain. Lalu squid ink spaghetti nya rada spicy tapi enak banget buat yang suka pedas dan asin, prawn nya enak deh seafood nya banyak. Fish and chips nya juga seger banget ikan nya dengan sauce nya yang enak juga. Overall kita semua bener bener amazed ya dengan rasa nya, ga spt cafe mahal pada umumnya. Saya bisa bilang kalau ini worth it banget buat dicoba. Jadi pengen lagi kesana. Ke empat menu tadi meskipun itu review first impression, tapi itu bakal jadi menu favorite aku kalau ke sana lagi. Best!
@nananias
in InstagramSep 23, 2017
liberte's salmon in crosta never disappoints. one of my favorite eating places to go. #salmon #eatout #eatoutjakarta #liberte
Ruth Evelyn
0 photos2 reviewsOct 2, 2015
Moi petite French, délicieux!
We’ll always have Paris, and sometimes we don’t have to take 20 hours flight to Charles de Gaulle airport, because I’ve found moi petite French, Liberte. From Escargot Vol Au Vent to Foie Grass, every forkful is bursting with flavor and goodness. I suggest you try the restaurant’s pièce de résistance, Mille Feuille, its sweetness lurk in the subconscious. Guaranteed, you’ll be hooked forever.
@eatandtreats
in InstagramSep 29, 2013
[NEW POST] Liberte French Brasserie at Galeries Lafayette. Read on eatandtreats.blogspot.com #eatandtreats cc: @LiberteJakarta
Shinta Marienda
3 photos2 reviewsDec 29, 2014
It's a little bit tricky to find this restaurant inside the 2nd floor of Galleries Lafayette. But as soon you enter inside, it has the feel as if you entered a cafe in France. Good interior, nice ambiance and view of the high rise buildings in SCBD areas. That day, I had 3 menus: the mango salad (fresh and visually stunning), foie gras (my personal favorite) and mille feuille. These dishes were wonderful and definitely will be coming back here again.
@eatandtreats
in InstagramSep 24, 2013
Chicken Roulade from @LiberteJakarta ♥. #eatandtreats
Ivan Aditya
9 photos10 reviewsNov 17, 2014
Definitely your average kind of French Cuisine just so happen comes in a classy place with cool ambience like a small cafe. Really difficult to find the restaurant, because it was located inside La Fayette. Yet, would not want to come back to this restaurant.
@eatandtreats
in InstagramSep 21, 2013
Fish and chips anyone? :) @LiberteJakarta
Melisa Halim
0 photos87 reviewsAug 28, 2014
It was a good experience for me to eat supper there. The sweet treats tasted delicious; the service was good (one female crew was even very agile); and the ambience was nice. You can see the view of Jakarta through the window glasses. Recommended.
@eatandtreats
in InstagramSep 20, 2013
Toast(s) @LiberteJakarta #eatandtreats

Featured in Articles

Sudah Coba Menu Baru yang Menggiurkan Ini?
Cari Promo Makan Menjelang Akhir Tahun? Ini Dia!
8 Escargot Khas Prancis Buat Disantap Senja Sendu

Featured in Guides

GUIDE

Near Liberte

Open in App