Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Ichiban Sushi - banner 0Ichiban Sushi - banner 1Ichiban Sushi - banner 2
3.914 reviews
Hours 10:00 - 22:00Closed

Menu of Ichiban Sushi

Ichiban Sushi - menu 0
Ichiban Sushi - menu 1
Ichiban Sushi - menu 2
Ichiban Sushi - menu 3
Ichiban Sushi - menu 4

Photos of Ichiban Sushi

Ichiban Sushi 1359350
Cibinong City Mall, Lantai Upper Ground, Jl. Tegar Beriman No.1Show In Google Maps >
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00
Description
Opened since 1995, Ichiban Sushi now have got 30 outlets in Jabodetabek and become the largest sushi restaurant in Indonesia.
Services
Accept Credit Cards
Book Online
Free Wifi
Halal
Go Food
Casual Dining

Reviews of Ichiban Sushi

Load placeholder

Ichiban Sushi - Rafika Putri Ananti
Rafika Putri Ananti
9 photos1 reviewsNov 22, 2016
Ichiban Sushi @CCM, Bogor
pesan 5 jenis sushi disini untuk makan siang. 1. Tako Sushi 2. Chuka Idako Sushi 3. Shrimp Tempura Sushi 4. Dori Volcano Roll 5. California Roll kalau yang paling favorite itu chuka idako sushi, karna enak meskipun mentah hahaha.. bumbu nya di baby octopusnya terasa banget. selanjutnya dori volcano roll, meskipun namanya volcano, tapi gak pedas kok dan ikan dorinya juga lembut dan enak. terus california roll, ini kaya menu wajib dateng kesini hahahha, lalu shrimp tempura roll agak sulit dimakan kalau udah di bagian buntut udangnya karna tinggi menjulang hahaha.. dan terakhir adalah tako sushi, agak mengecewakan karna terasa kurang segar dan potongannya kurang rapi, nasinya juga kurang nyatu jadi pas di angkat sumpit jatuh semua :( over all makan disini enak, tempatnya juga oke..
 Ichiban Sushi Rafika Putri Ananti 395237
 Ichiban Sushi Rafika Putri Ananti 395236
 Ichiban Sushi Rafika Putri Ananti 395235
 Ichiban Sushi Rafika Putri Ananti 395234
 Ichiban Sushi Rafika Putri Ananti 395233
+ 4
Ichiban Sushi - @jonathanpermanasiahaan
@jonathanpermanasiahaan
in InstagramApr 15, 2017
Ikuti aja maunya dia, drpd dia ngiler
Ikuti aja maunya dia, drpd dia ngiler
Ichiban Sushi - @yuliaa_istiqomah
@yuliaa_istiqomah
in InstagramApr 14, 2017
Menu maksi diet ala mz.bojo πŸ˜†
Menu maksi diet ala mz.bojo πŸ˜†
Ichiban Sushi - @mariyaulfah87
@mariyaulfah87
in InstagramApr 10, 2017
Ichiban Sushi - @lifyaaulana
@lifyaaulana
in InstagramApr 8, 2017

Near Ichiban Sushi

Open in App