Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Gurih 7 - banner 0Gurih 7 - banner 1Gurih 7 - banner 2
3.47 reviews
Hours 08:00 - 21:00Closed

Photos of Gurih 7

Gurih 7 1314393
Gurih 7 1311126
Gurih 7 1311127
Gurih 7 1311278
Gurih 7 1300308
Jl. Pajajaran No. 102Show In Google Maps >
Opening Hours
Mon - Sun 08:00 - 21:00
Services
Go Food
Live Music
Parking Area
Delivery Service

Reviews of Gurih 7

Load placeholder

Gurih 7 - Muhammad Sodik
Muhammad Sodik
1853 photos1291 reviewsMar 2, 2018
5 Restoran di Bogor untuk Menikmati Alam dari Ketinggian
Rindu suasana makan di saung di atas air? Restoran Gurih 7 bisa jadi pilihan keluargamu weekend ini. Berada di Jl. Pajajaran No. 102, pemandangan alamnya bisa membuatmu betah dan senang menghabiskan waktu sambil makan di restoran yang punya menu gurame bakar ini. Selain itu, kamu juga bisa bermain di air terjun buatannya. Tentu menjadi restoran favorit si kecil nih!
 Gurih 7 Ody Kidos 629831
 Gurih 7 Ody Kidos 629830
Gurih 7 - Ananda Satya
Ananda Satya
26 photos8 reviewsDec 9, 2017
udah 2 kali kesini, untuk rasanya menurutku lumayan enak. tapi untuk harga kayanya kurang cocok dengan makanannya. untuk tempatnya sih, nyaman banget. sambil makan sekalian dengerin suara air terjun. sayang tiap kesini selalu pas udah gelap~
Gurih 7 - Christian Saja
Christian Saja
54 photos30 reviewsDec 26, 2016
It was Okay..
I wanted to eat a dish that is somewhat Sundanese so I went to this place Gurih 7. In wanted to go there for lunch but changed my mind because the parking was overflowing. So I thought to myself, maybe it is really good. At night, I went there and being alone, I have to order minimalist. But minimalist cf tasting real food, the second came triumphant. I ordered Small Gurame and Kangkung Hotplate plus Sambal Belacan but to my surprise, I guess I was expecting tol much. The gurame was so so, charcoaled grilled but i think the taste was not so strong that That's pretty much what I tasted. Hotplate Kangkung was Okay, hot food indeed to attend to, taste wise it is Okay, aint fantastic. The Sambal Belacan has the right texture and acidity which I think the restaurant nailed. For me that does not justify a price of 180 k.
Brown rice and belacan Gurih 7 Christian Saja 428468
Grilled Gurame Gurih 7 Christian Saja 428467
Brown rice, grilled gurame and Kangkung hotplate Gurih 7 Christian Saja 428466
Gurih 7 - Kevin Irwan
Kevin Irwan
1 photos11 reviewsOct 17, 2016
Great Spot in Bogor
One of my personal favourite spot in Bogor. A great place to get Sundanese comfort food. The ambiance is perfect to 'escape' from the buzzing Bogor streets. The sambals here is fantastic, not to hot, but still have some kicks to it. It's also a great restaurant to bring your family, totally kids friendly place.
Gurih 7 - Jessica Jessica
Jessica Jessica
35 photos23 reviewsSep 15, 2016
SALAH SATU RESTAURANT DENGAN VIEW YANG BAGUS
Waktu pertama kali menginjakkan kaki di tempat ini, satu hal yang memukau saya : Suasana dan pemandangan yang nyaman dan keren. Dan saya merasa itulah yang menjadi daya tarik restaurant ini. Hari itu saya memesan paket nasi timbel yang terdiri dari nasi putih, ayam goreng,tahu,tempe goreng, ikan jambal asin goreng, lalapan, sayur asem, dan sambal; kemudian saya juga pesan pepes jamur dan pepes tahu. Untuk rasa ayam goreng di paket nasi timbel ini, saya kategorikan biasa ajah, nothing special. Dari semua hidangan yang saya pesan disini, semua rasanya bisa dibilang biasa ajah, gak ada yang spesial, apalagi sayur asemnya, not recomended, itu menurut lidah saya loh.. jika penasaran silahkan di coba. Tapi yah jika mau makan dengan rombongan,keluarga, arisan, atau mau sekedar kongkow dengan teman-teman se genk, boleh disini, karena suasananya cocok banget. Pelayan disini pun ramah dan cekatan.

Featured in Articles

5 Restoran di Bogor untuk Menikmati Alam dari Ketinggian
5 Restoran di Bogor untuk Menikmati Alam dari Ketinggian

Near Gurih 7

Open in App