Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Frangipani Cafe - banner 0Frangipani Cafe - banner 1Frangipani Cafe - banner 2

Frangipani Cafe

3.02 reviews
Continental • Ascott Apartment • Thamrin • 100K - 200K
OPEN NOW Today 06:30 - 22:30
Opening Hours
Monday06:30 - 22:30
Tuesday06:30 - 22:30
Wednesday06:30 - 22:30
Thursday06:30 - 22:30
Friday06:30 - 22:30
Saturday06:30 - 22:30
Sunday06:30 - 22:30
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of Frangipani Cafe

Ascott Apartment, Jl. Kebon Kacang Raya No. 2Show In Google Maps >
Services
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Go Food
Casual Dining

Reviews of Frangipani Cafe

5
4
3
2
1
3.0
2 ratings
Frangipani Cafe - Clarein
Clarein
0 photo1 reviewDec 9, 2016
cozy
Kebanyakan yang makan disini itu tamu2 yang nginap di Ascotnya. Makanan disini beragam dari western dan indonesian food semuanya ada. Saya cobain gado2 dan teman saya coba fetuccine nya. Gado2nya menurut saya lumayan sih, bumbunya not bad, cuman memang sayur nya harus direbus sedikit lbih lama lagi. Namun karena saya memas lebih suka sayuran yang masih 'crunchy', saya masih doyan2 aja hhehe.. Fetucine nya not bad, cooked al dente style dan creamy nya dapet, aku berharap lebih bekeju sih, tapi ya not bad kok hehe Overall tempatnya juga nyaman klo buat ngobrol2 sanatai, informal business meeting, atau lg nunggu orang mau sambil ngopi/duduk2 santai..
Frangipani Cafe - @hamb_li
@hamb_li
in InstagramInvalid date
Coffe, curros and love are best when they are hot! Good morning
Coffe, curros and love are best when they are hot! Good morning